Easy Copter V6 - pískání
BLC EgrO> pokud je rec o easycopteru, tak u nej se pretoceni/trim_do_neutralni_polohy musi delat vzdy pred startem. pokud mas trpelivost, lze nastavit gyro tak, aby ti stacilo pretocit trim do neutralu. po zapojeni staci dat jen o 3 zoubky doprava a je to bez toceni. pri letu se rozsah pohybuje max. na 10ti zoubcich. vychylky staci. pokud mas zajem o dalsi info, napis.
To Kalda: Nazdar pocuj ja som uz tiez predtym rozmyslal o takom dacom ze si objednam z ebay dajaku dvojclankovu bateriu a rozoberem na 2 ale kolegovia z rc manii hovorili ze sa tazko spajkuju konektory na tie baterie, je to pravda? a ako si ich tam naspajkoval? a tie konektory na prijimac a nabijacku a aku si ako vymenil? si odsekol ten povodny, a nasunul na kable nove? alebo ako? A co myslis dvojclankovy aku co ide do lamy v3 by bol dobry keby sa rozobral na dve? Diki mooc vopred,maj sa. 
Konektory na bateriích jsem napájkoval tak, že jsem plíšky zdrsnil pilníčkem a použil pájecí pastu LOFETT (možno koupit v GESu) - je nutné více prohřát a cín udělá plošku. Pozor, nesmí se to zase moc ohřát, aby se nezničila baterie.Původní konektory jsem uštípl a napájel nové.
Myslím, že z fotek je vše vidět.
Rozebráním dvoučlánku automaticky ztrácíš záruku. POZOR na případný zkrat , který vede ke zničení baterie !!!
Myslím, že jdou rozebrat všechny Li-Pol baterie na jednotlivé články, musí se pomalinku od sebe odtrhávat a je to. Poradili mi zde:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ht=dualsky
ahoj
Myslím, že z fotek je vše vidět.
Rozebráním dvoučlánku automaticky ztrácíš záruku. POZOR na případný zkrat , který vede ke zničení baterie !!!
Myslím, že jdou rozebrat všechny Li-Pol baterie na jednotlivé články, musí se pomalinku od sebe odtrhávat a je to. Poradili mi zde:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ht=dualsky
ahoj
nefungující screepshoty
Kalda píše:Mně bohužel trimování před zapnutím nepomáhalo, proto jsem musel přistoupit k mechanickému seřízení serva klonění vyháknutím a vytočením páky o několik závitů a zpětným zaháknutím do očka.
Nicméně proti kmitání ocasu a celkovému otřesnému a nekonečnému trimování vrtulníku mi pomohla úprava bateriových (napájecích) konentorů na 2 mm gold. Původní červený konektor, který se stále hřál, jsem zahodil.
Ahojte,
velice mě zaujalo toto vlákno, protože mám úplně stejný problém! Ze začátku lítal krásně, ale teď se pořád musí trimovat a kmitá ocas a celkově se tak nějak pocukává - čím dál víc
Přijde mi dost divné, že by za to mohl jen "blbý" konektor.. No, ale když to zabralo u tebe.. Máš ještě někde ty screenshoty, prosím? A ty konektory mají běžně v RC obchodech?
Díky
aktuálně: <i>EasyCopter V6</i>
dříve: <i>Hot leopard</i>
dříve: <i>Hot leopard</i>