Easy Copter V6 - pískání

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Gattor »

BLC EgrO> pokud je rec o easycopteru, tak u nej se pretoceni/trim_do_neutralni_polohy musi delat vzdy pred startem. pokud mas trpelivost, lze nastavit gyro tak, aby ti stacilo pretocit trim do neutralu. po zapojeni staci dat jen o 3 zoubky doprava a je to bez toceni. pri letu se rozsah pohybuje max. na 10ti zoubcich. vychylky staci. pokud mas zajem o dalsi info, napis.
Luky.Boy

#17 Příspěvek od Luky.Boy »

To Kalda: Nazdar pocuj ja som uz tiez predtym rozmyslal o takom dacom ze si objednam z ebay dajaku dvojclankovu bateriu a rozoberem na 2 ale kolegovia z rc manii hovorili ze sa tazko spajkuju konektory na tie baterie, je to pravda? a ako si ich tam naspajkoval? a tie konektory na prijimac a nabijacku a aku si ako vymenil? si odsekol ten povodny, a nasunul na kable nove? alebo ako? A co myslis dvojclankovy aku co ide do lamy v3 by bol dobry keby sa rozobral na dve? Diki mooc vopred,maj sa. :wink:
Kalda

#18 Příspěvek od Kalda »

Konektory na bateriích jsem napájkoval tak, že jsem plíšky zdrsnil pilníčkem a použil pájecí pastu LOFETT (možno koupit v GESu) - je nutné více prohřát a cín udělá plošku. Pozor, nesmí se to zase moc ohřát, aby se nezničila baterie.Původní konektory jsem uštípl a napájel nové.
Myslím, že z fotek je vše vidět.
Rozebráním dvoučlánku automaticky ztrácíš záruku. POZOR na případný zkrat , který vede ke zničení baterie !!!
Myslím, že jdou rozebrat všechny Li-Pol baterie na jednotlivé články, musí se pomalinku od sebe odtrhávat a je to. Poradili mi zde:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ht=dualsky

ahoj
crysman

nefungující screepshoty

#19 Příspěvek od crysman »

Kalda píše:Mně bohužel trimování před zapnutím nepomáhalo, proto jsem musel přistoupit k mechanickému seřízení serva klonění vyháknutím a vytočením páky o několik závitů a zpětným zaháknutím do očka.
Nicméně proti kmitání ocasu a celkovému otřesnému a nekonečnému trimování vrtulníku mi pomohla úprava bateriových (napájecích) konentorů na 2 mm gold. Původní červený konektor, který se stále hřál, jsem zahodil. :D

Ahojte,
velice mě zaujalo toto vlákno, protože mám úplně stejný problém! Ze začátku lítal krásně, ale teď se pořád musí trimovat a kmitá ocas a celkově se tak nějak pocukává - čím dál víc :( Já myslel, že to je baterkama - že už jsou jako kaput, ale to mi přišlo dost brzo..

Přijde mi dost divné, že by za to mohl jen "blbý" konektor.. No, ale když to zabralo u tebe.. Máš ještě někde ty screenshoty, prosím? A ty konektory mají běžně v RC obchodech?

Díky
aktuálně: <i>EasyCopter V6</i>
dříve: <i>Hot leopard</i>
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“