http://www.volny.cz/civil/IMG_0783_.JPG
Díky za jakoukoliv radu.
arda1 píše:Má ta nabíječka ochranu proti přepólovaní na vstupu? Nebo spínačka vyhodila a PB je holt i když je způli nabitý schopen dát
proudy řádově sta A a to je pohřeb.![]()
![]()
pilottt píše:Ja mám presne takú istú.Zatiaľ mi šlape celkom dobre ale nedávno sa mi stalo, že som len škrtol o Pb aku na displayi vznikli haky baky tak som ju vypol. Síce po opätovnom zapnutí robí to čo má ale nemeria správne napatie na zdroji ani na baterke. Na zdroji zmeria o 1V nižšie U ako všetky meráky čo mám doma a na baterke ktorú naláduje doplna (8,4V) zmeria 7,7V.Pritom pri nabíjaní meria a ukazuje správne hodnoty(merané a kontrolované iným merákom).Ak sa ti ju podarí rozchodiť daj sem vedieť alebo napíš SZ.
pilottt píše:Tak už sa to stalo.Začala mi vypisovať že IMPUT VOLTAGE BATERY ERROR Po napojení zrazu zhasol display s koniec,
aj keď bolo napätie medzi 11 a 15V.Mám podozrenie na ten prvý šváb ktorý je na napájaní -má podozrivo veľkú bodku(ktorú iné také isté nemajú) ktorá označuje nožičku 1.Je to IRF 7413( na doske je ich viacej), skúsim niečo také zohnať a dám to spraviť jednému maníkovi. Tak za 2 týždne dám vedieť čo sa stalo -idem na dovolenku.