Letajici cestmir píše:A občas napíše že motoru u gimbalu něco vadí i když to není pravda.
Jinak je mavic když to srovnám s p3 advance supr hačka.
Zkontroluj kabel u panu.Měl jsem ho tam rozpadlej. A rany z gimbalu pri zapnuti byly jak kladivem..
Letajici cestmir píše:A občas napíše že motoru u gimbalu něco vadí i když to není pravda.
Jinak je mavic když to srovnám s p3 advance supr hačka.
AlesMavic píše:Tahle aplikace by vam mela ukazat jeho posledni znamou pozici a dokonce vas k ni i dovede ,takze pokud spadne a baterka vylitne tak je to jedno , spis lepsi pac pri skratu (potrhane kabliky, deska) se nemusi znicit. Jinak jsou tu dotazy na upgrade a telefon.
Mije zkusenost je takova, ze jsem zatim nezaznamenal zadny problem. Upgrade aplikace i Mavica vzdy probehlo v pohode a vcelku rychle. Mam jabko6 a zatim vsechno v cajku az na detail, kterym se asi nechlubi nikdo . Jabko se vam pri 5ti stupnich venku klidne vypne. Je to od vyroby , kvuli LCD displejum aby prey nemrzla latka pouzita v techto displejich. Ty telefony , proste kdyz je zima, se normalne hned vypinaji a nejde s tim nic udelat. Ten kdo ma OLED nebo AMOLED displeje tak jsou v poho.takze za me jabko je super telefon k dronovi ktery nepada je rychly a viditelnost na slunci A1 , ale kdyz je kosa tak jste v pr... :0) . Jabko8 ma mit displej jiny takze bude po problemu ale za opet za sileny kacky :0( ..
Jinak jsem z Mavica uplne uneseny , litam, testuju, posilam do druhych vesnic, natacim,kupuju k tomu kazdou blbinu, litam do stromu a taky padam :0) , ale bomba stroj!!! Mel jsem i jine P3,Xiro .. ale Mavic je Mavic ..
bzukyn píše:Mavica mam v reklamaci s gimbalem..
Když zapnu Mavica v LKR9 tak se bude nějak bránit?
Letajici cestmir píše: Já sem se díval, ale vše vypadá ok.
elektrik píše:Ahoj vespolek, chtěl bych se zeptat, pokud připojím telefon k ovladači Mavica, tak se začne z ovladače telefon nabíjet a užírat mu rychle energii. Netušíte, jak se tomuhle vyvarovat a nabíjení vypnout?
Letajici cestmir píše:Můj telefon to nenabízí nebo sem to nenašel. Galaxy s7 edge.
A ještě k tomu telefonu. Před cca týdnem přišla aktualizace na dji go4. Před ní byla aplikace po cca 10 minutách nepoužitelná. Teď se to výrazně zlepšilo, ale i tak se to furt spomaluje a pomaleji to reaguje na doteky. Jelikož jsem si ten telefon koupil za drahej peníz jen kvůli phantomovi, tak už mě to tak nasralo, že ač jsu proti politice apple tak jdu do appletam při polovičním hardware oproti samsungu jede všechno líp sakra!
Letajici cestmir píše:Mám telefon po restartu a na pozadí nic nejede a hlavně by mu tohle vadit nemělo. Hardwarově je to našláplej foun s 4GB ramky! Zlatej Huwei mate 7 co jsem měl před tím. Tam vše fungovalo a dokonce jsem za letu phantoma přepínal mezi DJI Go a Litchi a bezproblému. U Samsungu nee. Zde musím odinstalovat DJI abych spustil Litchi. To je tragédie.
Proč myslíš že display u s7 edge není dobrý? Vybíral jsem s vysokou svítivostí a jemným rozlyšením.
Jen se mi zdá tmavší obraz na telefonu než je pak nahraný na kartě. Když nastavím na founu obraz, tak na kartě mám videa a fotky moc světlý, "přepálený".
A ten zahnutej displej je v držáku pro mavica taky naprd. Ale edge měl větší baterii než obyč galaxy s7.