DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bzukyn

Re: DJI Mavic

#841 Příspěvek od bzukyn »

Letajici cestmir píše:A občas napíše že motoru u gimbalu něco vadí i když to není pravda.
Jinak je mavic když to srovnám s p3 advance supr hačka.

Zkontroluj kabel u panu.Měl jsem ho tam rozpadlej. A rany z gimbalu pri zapnuti byly jak kladivem..
Přílohy
_mavic kabel.jpeg
bzukyn

#842 Příspěvek od bzukyn »

Nezahlíd někdo padák pro mavica?
Alesonky

#843 Příspěvek od Alesonky »

Jo jo to je sice pravda, ze si pamatuje posledni pozici pred "padem" napriklad, takze ikdyz baterie vypadne pozice se ulozi, ale je to zavisle na aplikaci, to je jedna vec a druha vec je, coz nechapu, udelal jsem si maly test, odletel jsem s P4kou kus, kontroler tedy nechal na HP a dosel k nemu, natvrdo pri spustenych motorech ho pomoci vypinace vypl, coz by melo jakoby simulovat proste ztratu baterie a tak... a na apce jsem v modu Find my drone videl jeho pozici s presnosti do 5m, ale tu samou vec, tedy posledni pozici jsem videl i normalne na mape, takze moc nechapu vcem je funkce Find my...vyhodna :|

JOo a ze litas do stromu a padas :D tak tuto informaci moc nechapu, litas do stromu, padas a co na to Mavic :D ?

AlesMavic píše:Tahle aplikace by vam mela ukazat jeho posledni znamou pozici a dokonce vas k ni i dovede ,takze pokud spadne a baterka vylitne tak je to jedno , spis lepsi pac pri skratu (potrhane kabliky, deska) se nemusi znicit. Jinak jsou tu dotazy na upgrade a telefon.
Mije zkusenost je takova, ze jsem zatim nezaznamenal zadny problem. Upgrade aplikace i Mavica vzdy probehlo v pohode a vcelku rychle. Mam jabko6 a zatim vsechno v cajku az na detail, kterym se asi nechlubi nikdo . Jabko se vam pri 5ti stupnich venku klidne vypne. Je to od vyroby , kvuli LCD displejum aby prey nemrzla latka pouzita v techto displejich. Ty telefony , proste kdyz je zima, se normalne hned vypinaji a nejde s tim nic udelat. Ten kdo ma OLED nebo AMOLED displeje tak jsou v poho.takze za me jabko je super telefon k dronovi ktery nepada je rychly a viditelnost na slunci A1 , ale kdyz je kosa tak jste v pr... :0) . Jabko8 ma mit displej jiny takze bude po problemu ale za opet za sileny kacky :0( ..
Jinak jsem z Mavica uplne uneseny , litam, testuju, posilam do druhych vesnic, natacim,kupuju k tomu kazdou blbinu, litam do stromu a taky padam :0) , ale bomba stroj!!! Mel jsem i jine P3,Xiro .. ale Mavic je Mavic ..
AlesMavic

#844 Příspěvek od AlesMavic »

Mavic na to dve zniceny vrtulky ale nespadl na zem ! Normalne pri nasledovani kluka na ctyrkolce Mavic najizdel do zatacky a jak si "nadjel jako kamion :0) " tak bokem vlitnul do vetvi . Takze jsem ho uz pokrtil ale nastesti jen ty vrtulky a normalne nespadl ale srovnal se a za divnyho huceni pokracoval dal :0) ...
Letajici cestmir

#845 Příspěvek od Letajici cestmir »

bzukyn píše:Mavica mam v reklamaci s gimbalem..
Když zapnu Mavica v LKR9 tak se bude nějak bránit?

A co ti ten špatnej kablík dělal s gymbalem? Já sem se díval, ale vše vypadá ok. Žádnou zjevnou závadu nevidím. Dnes první baterie dobrý a při druhé mě zase hlásí problém s motorem gimbalu. A ve videu zase třesení. Je to jen občas, ale nedělalo mi to. Buď je to po aktualizaci, nebo shoda náhod a gimbal se odebírá na věčnost.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
bzukyn

#846 Příspěvek od bzukyn »

Letajici cestmir píše: Já sem se díval, ale vše vypadá ok.

U sebe nebo na obrázku?,ten obrázek je inspirační,originál fotku poškozeného kabelu nemam.Po roce si bývalý zaměstnavatel řek o telefon...,a vytratila se mi.
Kabel byl v místě šipky rozpadlý na jednotlivé dráty.A občas se sypal se obraz.Hlaseni bylo :motor c overload,gimbal restart.
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#847 Příspěvek od MarkAurel »

Hlasenie pretazenie motora teda motor overload moze sposobovat aj pridrete-nekvalitne lozisko ci skrat sposobeny poskodenim flex kablom ci poskodene vinutie motora
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Letajici cestmir

#848 Příspěvek od Letajici cestmir »

elektrik píše:Ahoj vespolek, chtěl bych se zeptat, pokud připojím telefon k ovladači Mavica, tak se začne z ovladače telefon nabíjet a užírat mu rychle energii. Netušíte, jak se tomuhle vyvarovat a nabíjení vypnout?

Řekl bych že to nejde, ale i když ovladač nabíjí telefon, tak jde vylítat 3 baterie a ovladač má ještě dost energie. Nejde to srovnat s výdrží ovladače k p3 nebo p4, ale je to trochu daň za velikost a super ergonomii.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
bzukyn

#849 Příspěvek od bzukyn »

Zkus to v telefonu ,nastaveni pri pripojeni usb.Mam tam nenabijet pri datovem pripojeni.
Letajici cestmir

#850 Příspěvek od Letajici cestmir »

Můj telefon to nenabízí nebo sem to nenašel. Galaxy s7 edge.
A ještě k tomu telefonu. Před cca týdnem přišla aktualizace na dji go4. Před ní byla aplikace po cca 10 minutách nepoužitelná. Teď se to výrazně zlepšilo, ale i tak se to furt spomaluje a pomaleji to reaguje na doteky. Jelikož jsem si ten telefon koupil za drahej peníz jen kvůli phantomovi, tak už mě to tak nasralo, že ač jsu proti politice apple tak jdu do apple :o tam při polovičním hardware oproti samsungu jede všechno líp sakra!
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#851 Příspěvek od MarkAurel »

Zrovna edge displej nieje nic moc mne siel tak na nervy, kupil som note5 je tam android7 a problem ako taky nemam ziadny. Nebezia ti na pozadi aplikacie ktore zabavaju fon?
Zoolx

#852 Příspěvek od Zoolx »

Letajici cestmir píše:Můj telefon to nenabízí nebo sem to nenašel. Galaxy s7 edge.
A ještě k tomu telefonu. Před cca týdnem přišla aktualizace na dji go4. Před ní byla aplikace po cca 10 minutách nepoužitelná. Teď se to výrazně zlepšilo, ale i tak se to furt spomaluje a pomaleji to reaguje na doteky. Jelikož jsem si ten telefon koupil za drahej peníz jen kvůli phantomovi, tak už mě to tak nasralo, že ač jsu proti politice apple tak jdu do apple :o tam při polovičním hardware oproti samsungu jede všechno líp sakra!

S tím Samsungem nejsi jediný. Kamarád má podobný problém. Před cca 5 lety jsem od Samsungu definitivně odešel. Teď mám Honor 8, který nemá sebemenší problém. HW parametry jsou srovnatelné, ale cena je úplně někde jinde, než předražené Samsungy. Apple je pro DJI údajně nejlepší, nicméně zde také zaplatíš raketu a pokud máš nějaké aplikace koupené na android, tak je tratíš...

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
Letajici cestmir

#853 Příspěvek od Letajici cestmir »

Mám telefon po restartu a na pozadí nic nejede a hlavně by mu tohle vadit nemělo. Hardwarově je to našláplej foun s 4GB ramky! Zlatej Huwei mate 7 co jsem měl před tím. Tam vše fungovalo a dokonce jsem za letu phantoma přepínal mezi DJI Go a Litchi a bezproblému. U Samsungu nee. Zde musím odinstalovat DJI abych spustil Litchi. To je tragédie.
Proč myslíš že display u s7 edge není dobrý? Vybíral jsem s vysokou svítivostí a jemným rozlyšením.

Jen se mi zdá tmavší obraz na telefonu než je pak nahraný na kartě. Když nastavím na founu obraz, tak na kartě mám videa a fotky moc světlý, "přepálený".
A ten zahnutej displej je v držáku pro mavica taky naprd. Ale edge měl větší baterii než obyč galaxy s7.
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#854 Příspěvek od MarkAurel »

V podstate tie hrany ta oberaju akoby o opticky viditeľnú cast displeja mne to vadilo a hlavne ak appka ma akurat na tej hrane drobne funkcne tlacidlo
Alesonky

#855 Příspěvek od Alesonky »

Tak k tomuhle tematu mam svy zkusenosti, uz jsem to tu psal.
Android katastrofa, zkousel.jsem lecos, mnohdy se zda, ze vubec nezalezi na tom jak naslapanej je hardware, stejne to nefunguje, k tem vsem neduham patri i to, ze djigo zustane viset na pozadi a vypali baterku za hodinu, to se mi stalo u Sony nekolikrat.
Presel sem na Apple, starsi ipad Air, bezproblemu, je jedno jestli zapnu djigo a k ni i Litchi funguji ruku v ruce :-). Nejake vypinani procesu na pozadi vubec, je to proste jina architektura a i firma Dji se tomu asi vic venuje nebo nevim, kazdy vyrobce u androida si to prizpusobi a pak jsou tyto problemy.

Letajici cestmir píše:Mám telefon po restartu a na pozadí nic nejede a hlavně by mu tohle vadit nemělo. Hardwarově je to našláplej foun s 4GB ramky! Zlatej Huwei mate 7 co jsem měl před tím. Tam vše fungovalo a dokonce jsem za letu phantoma přepínal mezi DJI Go a Litchi a bezproblému. U Samsungu nee. Zde musím odinstalovat DJI abych spustil Litchi. To je tragédie.
Proč myslíš že display u s7 edge není dobrý? Vybíral jsem s vysokou svítivostí a jemným rozlyšením.

Jen se mi zdá tmavší obraz na telefonu než je pak nahraný na kartě. Když nastavím na founu obraz, tak na kartě mám videa a fotky moc světlý, "přepálený".
A ten zahnutej displej je v držáku pro mavica taky naprd. Ale edge měl větší baterii než obyč galaxy s7.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“