Upevnění serv do EPP
Upevnění serv do EPP
Ahoj, prosím o radu - při stavbě modelu z EPP je lepší serva zalepit přímo do EPP (vteřiňákem?, tavným?) nebo do EPP vlepit (vteřiňákem?. Purexem?) destičku z překližky nebo balzy a do ní serva přišroubovat vrutama?
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám z EPP Focke Wulf 190D od LM. Na servá sú tam dve diery a servá som do nich prilepil purexom. Povodne tam boli len zasadené, ale hýbali sa, taže som ich zalepil na pevno.
Napr. tu:
http://mojefotogalerie.com/rc/index.php ... acuje.html
serva iba lepím páskou.
Napr. tu:
http://mojefotogalerie.com/rc/index.php ... acuje.html
serva iba lepím páskou.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Pokiaľ je to ten Easy Fly, čo spomínaš v inom vlákne, tak tam je asi lepšie dať to na tú balzovú doštičku a nie lepiť. Pretože bola tu o tom diskusia, a vraj tie originál servá nie sú nič moc, takže je možné, že ho budeš potrebovať časom vymeniť.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Pokud to jde-balzová destička(tenká překližka-tenký sklotextil-uhlíkový platíčko)-balza,překližka lakovat popřípadě potřít epoxydem-a servo dát na kvalitní oboustranku. Pokud paplete vteřiňákema nebo purexem-obalte servo alespoň izolepou nebo zasmrštěte--dostalo se mi do rukou pár jinak bezvadných serv omatlaných k nepoznání(obzvláště mě to mrzelo že to byly kvalitní c261čky)-kdyby byly "zabalený" tak se jim nestalo nic. V případě tavnýho lepidla se dá ze serva "oloupat" nevýhoda je větší váha lepidla. 
ICQ 638556901
- HobaoPirate
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
Pokud má horní plocha serva lícovat s profilem, tak servo zabalit do mikrotenu, do vyříznuté díry nanést po celé ploše díry slabou vrstvu PUREXu a pak namlžit vodou rozprašovačem. Servo vtlačit do vypurexované díry zatížit a nechat PUREX vytvrdnout.
PUREX napění a vyplní těsně prostor kolem serva. To, co vypění nad servo odříznout
Po vytvdrnutí servo za přečnívající mikroten vytáhnout a servou přilepit zespodu tenkou oboustrannou lepící páskou a shora pak přelepit páskou s vláknem.
Tak to dělávám já.
PUREX napění a vyplní těsně prostor kolem serva. To, co vypění nad servo odříznout
Po vytvdrnutí servo za přečnívající mikroten vytáhnout a servou přilepit zespodu tenkou oboustrannou lepící páskou a shora pak přelepit páskou s vláknem.
Tak to dělávám já.