Docela škoda, kdyby se to trochu usměrnilo, tak by ta kniha byla absolutně bez chyby, takhle je sice pořád dobrá, ale už ne tak bezvýhradně.
Kniha Modely letadel s gumovým pohonem
Re: Kniha Modely letadel s gumovým pohonem
Knížka je opravdu doporučeníhodná z hlediska obsažených informací a hlavně plánků. Jinak si ale neodpustím poznámku, že by mě docela zajímalo, zda si vydavatelství zajistilo na korekturu nějakého oponenta, který by se nad tím zamyslel a trochu usměrnil autora. Některé "příhody" pana Koutného jsou totiž napsány dost svérázně (jak já jsem jen byl skvělý...) a minimálně v jednom případě mi to přišlo ze strany osoby, o které píše, úplně klidně žalovatelné
Navíc jsou místy kapitoly trochu chaotické.
Docela škoda, kdyby se to trochu usměrnilo, tak by ta kniha byla absolutně bez chyby, takhle je sice pořád dobrá, ale už ne tak bezvýhradně.
S tím souhlasím a je tam taky hromada překlepů.
Nemate nahodou niekto tuto knihu v pdf alebo na predaj?
Vdaka
Vdaka
Knihu mám,ale chybí mi plánek Bobíka.Neměl by někdo k dispozici??(za uplatu??)
- Branislav Tvrdoň
Klikni do Googlu bobik koutny a potom obrázky. Je tam urcite aspon dva krát.
- sharkmouth
Jen bych rád upozornil, že Bóbik není žádný oldtimer, v padesátých letech ho nikdo neviděl, plánkem nevyšel. Takže i kdyby tehdy nakrásně existoval, jakože neexistoval, oldtimer to podle pravidel SAM není!
Pajas píše:S tím souhlasím a je tam taky hromada překlepů.
Takový je prostě autor...tím je známý
A takové jsou i reportáže z akcí.
Ale knížka je alespoň pěkná, na kvalitním papíře, s pěknými fotkami.
Určitě je lepší než první pokus "Dvacetinky", kterou jsem na prvním Opesncale v r. 1993 koupil za 99,- Kč.
Obsahově je vlastně stejná, vč. převzatých nepůvodních obrázků, jen rozšířená.
Jako motivace jsou obě knížky ale dobrým počinem, obě jsem prolistoval mnohokrát.
V nakladatelství, které vydalo tu druhou verzi vyšel i "Schneiderův pohár", "Modely lodí" (obě mám, jsou stejně kvalitní) a myslím, že i "Modely raket".
-
pomala.jesterka
Jo, o tuhle knihu bych taky měl zájem.
Steve píše:
Takový je prostě autor...tím je známý
A takové jsou i reportáže z akcí.
Ale knížka je alespoň pěkná, na kvalitním papíře, s pěknými fotkami.
Určitě je lepší než první pokus "Dvacetinky", kterou jsem na prvním Opesncale v r. 1993 koupil za 99,- Kč.
Obsahově je vlastně stejná, vč. převzatých nepůvodních obrázků, jen rozšířená.
Jako motivace jsou obě knížky ale dobrým počinem, obě jsem prolistoval mnohokrát.
V nakladatelství, které vydalo tu druhou verzi vyšel i "Schneiderův pohár", "Modely lodí" (obě mám, jsou stejně kvalitní) a myslím, že i "Modely raket".
a ještě také modely vrtulníků
MK Katoda Sokolov :-)