Malagar píše:Zdravím,
po nějaké době se zase vrátím k výběru - tentokrát samotné heliny. Vysílačku jsem nakonec pořídil DX6 (bazarový kousek od jednoho zdejšího člena). K tomu nabíječku RAYTRONIC C60. Simulátor je též na cestě.
Prošel jsem větší část vláken zabývajicí se výběrem první heli a narazil jsem na problém - většina doporučovaných kousků už jednoduše není na trhu. Mini Titan je pryč 2 roky, mini Protose teďka též zrušili. T-rex 450 už je akorát ve větší verzi na 6S (dominátor).
Co tedy koupit? Do budoucna jsem si vyhlédl Devila 380, ale na začátek se toho popravdě bojím. Ze 450tek ve výběru zůstal snad jen Tarot (či další kopie Devil 450, ale u toho to bude možné problematické s díly). Taktéž mi byl doporučen menší Oxy 3 (255 či 285 listy, čili něco mezi 250tkou a 450tkou).
Ještě nějaký tip co za rozumný peníz koupit a u čeho nedám majlant po každém pádu?
Díky,
Malag
No já mám stejný problém jako ty. Budu vybírat mezi T-Rex 450L Dominator nebo Gaui X3 (+ osadit) vychází to vše plus mínus stejně za nové a nebo když se najde slušný bazar. Třeba i bazar T-Rex 500 je slušný pro začátek, ale díly jsou už dražší. Takto bych to viděl já. Taky mě čeká výběr a vím jakou z toho má člověk hlavu. Nejvíce se mi líbí ten Gaui X3 má crash sadu při koupi v obsahu a díly jsou asi nejlevnější co se konkurence týče.