Konstrukční F3K "q-Diablo"
Re: Konstrukční F3K "q-Diablo"
Vyměnil jsem přílohu plánku za menší. Tento lze tisknout na běžné domácí A3 tiskárně v měřítku 1:1.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Narazil jsem na několik fotek ze stavby. Vůbec si nevzpomínám, že jsem je fotil. Tak je přikládám. Nebude jich nejspíš dost, ale co najdu zase přiložím. Zatím víc není...
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Musím něco napsat, aby to sem šlo vložit. Tak další.
další fotky:
..........
..........
poslední, víc nemám
.................
Naposledy upravil(a) Golfista dne pon 20.04.2020 10:51, celkem upraveno 1 x.
Moc pěkné, dá se to někde koupit hotové?
TwinStar II, FW-190, FUNCUB
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/
Mám dvě a s jedním nelítám, ale popravdě nenabízím je. Tady ani nemůžu. Popřípadě SZ.
Před rokem se s "Diablem" učil létat můj syn a rozbil ho. Nic vážného, ale poškodil křídlo a mě se nechtělo opravovat. Tak jsem ho opravil po roce a zalítal znovu. Paráda, do okamžiku, než jsem házedlo ztratil ve sluníčku a našel, až podle zvuku (rány) do země. Opravené křídlo je netknuté, zato trup je rozložený na spoustu částí. Včetně dvou serv KST DS245. Odešly převodovky. Jedna z trupu (normílní uchycení) a druhá v křídle (naležato).
Po složitém a dlouhém hledání, jsem je našel v Německu. Tady se neprodávají, prý není v silách majitele je vyměnit. Je to přitom otázka několika minut. Obě jsem bez sebemenších problémů opravil za 5-10 minut i včetně zkoušení na servotestru. Úplně stejně jsou na tom i novější KST X08.
Naštěstí mám druhé Diablo, které jenom čeká za dveřmi obýváků. Opravené serva i ostatní komponenty jsem přeházel do nového-druhého letadla, koupil nové baterie a šel lítat. Jediný rozdíl je, že první mělo klapkovou VOP a tohle jí má plovoucí. Jinak jsou ve všem stejné. Stavěl jsem je vlastně najednou.
Pro to rozbité jsem našel jednu hotovou gondolku a jednu trubičku doma navíc. Takže zase až bude čas tomu křídlu udělám nový trup. Ale teď ne.
q -Diablo lítá i po několika letech perfektně a tak vkládám plánek (protože už to umím) v PDF velikosti A1.
Po složitém a dlouhém hledání, jsem je našel v Německu. Tady se neprodávají, prý není v silách majitele je vyměnit. Je to přitom otázka několika minut. Obě jsem bez sebemenších problémů opravil za 5-10 minut i včetně zkoušení na servotestru. Úplně stejně jsou na tom i novější KST X08.
Naštěstí mám druhé Diablo, které jenom čeká za dveřmi obýváků. Opravené serva i ostatní komponenty jsem přeházel do nového-druhého letadla, koupil nové baterie a šel lítat. Jediný rozdíl je, že první mělo klapkovou VOP a tohle jí má plovoucí. Jinak jsou ve všem stejné. Stavěl jsem je vlastně najednou.
Pro to rozbité jsem našel jednu hotovou gondolku a jednu trubičku doma navíc. Takže zase až bude čas tomu křídlu udělám nový trup. Ale teď ne.
q -Diablo lítá i po několika letech perfektně a tak vkládám plánek (protože už to umím) v PDF velikosti A1.
- Přílohy
-
- q-Diablo klapkova VOP A1.pdf
- (288.18 KiB) Staženo 94 x