Stavebnice rekreačního elektro modelu

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Akola

Re: Stavebnice rekreačního elektro modelu

#16 Příspěvek od Akola »

Diky za rady. Tak sem to lehce přehodnotil a asi bude vhodnejsi nejake to EPP, a pote bych sel do toho maraba. Jinak sem trochu lital s vetroni, ale nic s pohonem.

Ohledne toho EPP, mate nekdo s nějákým dobré zkušenosti?
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jyrry »

SKAY píše:sem zvedavy co heisbok vymyslel stimkridlem butto sloty nebo ty vystupky tedto jde dostdomody mi prijde....
peknymarabu nezmarabu to spis pripominapapuchalka :D

8O
jyrry.webnode.cz
DXS

#18 Příspěvek od DXS »

jyrry píše: 8O

Budeš se muset naučit s tím žít :mrgreen:
BoBik_CZ

#19 Příspěvek od BoBik_CZ »

DXS píše:Budeš se muset naučit s tím žít :mrgreen:

Já se Jyrrymu vůbec nedivím, že se diví. :)

Nemyslím si, že by modelářské fórum mělo být právě to místo, kde se bazíruje na spisovné češtině a pravopisu, ale psát v šifrách? :roll:

Ne vážně, SKAYi zkus si to po sobě před odesláním prosím přečíst. Tvoje příspěvky se vážně nedají číst (nemyslím obsahově).
bobosag

#20 Příspěvek od bobosag »

Akola píše:Diky za rady. Tak sem to lehce přehodnotil a asi bude vhodnejsi nejake to EPP, a pote bych sel do toho maraba. Jinak sem trochu lital s vetroni, ale nic s pohonem.

Ohledne toho EPP, mate nekdo s nějákým dobré zkušenosti?

Dobře lítá STEP ONE od RC Factory. Dovolí hodně. Bohužel nemá řízené křidýlka :(
FlySky i6 ,FrSky Q7, Step One, Kingfisher
SKAY
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od SKAY »

podivejse do obsahu zacatecnici a era a pocti ono nejaky pomaly kabinovy hornoplosnik je leckdy pomalejsi nez nejaky vetron s motorem
era od rc factory jsou fajn ale na muj vkus moc lehke.. a musi trenovat i vevetru.. nesetoho bat.
zame ale nejaky el vetrunek muzes jak krouzit kolem sebe tak ,,plachtit,,
ataky simulator neni od veci kvuli pleteni stran ale kam model tam packa kdys letis k sobe....
dracekvo

#22 Příspěvek od dracekvo »

Ahoj,
řešil sem taky začátek. Vzal sem model Sky Surfer X8. Příde mi že jsou všechny tyhle letadla na jedno brdo a vychází z jedný předlohy. Hlavně aby měl první model motor vzadu. Na ten čumák se určitě někdy podíváš a je škoda zlikvidovat nárazem i vrtuli a motor.
Zalétnul sem si ho sám (stálo mě to jen jednu opravu čumáku) bez jakékoli pomoci. Možná bych u něj ocenil pevnější čumák. Ale lítá hezky a umí i pomalu.
Taky je na něj udelaná verze do simulátoru aerofly proffesional deluxe easy star. Na té trénuju, chová se to skoro stejně.

Ale chtěl sem se zeptat k tématu.
Chtěl bych zabít dlouhé zimní večery a stát se také opravdovým modelářem a mít vlastnoručně postavený dřevěný model :D Nejlépe takový co lítá pomalu a využiju do něj baterku 3S 1400mAh a je na 5 kanálů. Tj. motor, 2x křidélka, výškovka a směrovka. A aby zabral víc času při stavbě. Kdysi sem stavěl nějaký házedlo SAPER 3 a tam se museli veškeré části vyřezávat ručně, byli jen narýsované. To bylo super.
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.
Bartn
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bartn »

Pokud máš chuť opravdu stavět pak by bylo nejvhodnější koupit plánek (třeba z e-shopu RCrevue). Je jich tam asi 400 s popisem. Jistě si vybereš. A pak přeju pečlivou práci a hlavně úspěšný výsledek. Měl bys začít něčím jednoduším jak na lítání tak i na stavbu.
Draken

#24 Příspěvek od Draken »

Já jsem jako první motorizovaný model pořídil bazarovej Twinstar II od multiplex se SS motory, koupil jsem ho tady od kroxigor v perfektním stavu. Je to takovej lítající autobus, velká stabilita, přistává na břicho a vrtule jsou chráněný protože jsou na křídlech, fakt dost vydrží. Můžeš koupit kit a trochu si zastavět.
TwinStar II, FW-190, FUNCUB
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/
Yeah
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Yeah »

Draken píše:Já jsem jako první motorizovaný model pořídil bazarovej Twinstar II od multiplex se SS motory, koupil jsem ho tady od kroxigor v perfektním stavu. Je to takovej lítající autobus, velká stabilita, přistává na břicho a vrtule jsou chráněný protože jsou na křídlech, fakt dost vydrží. Můžeš koupit kit a trochu si zastavět.

A hlavně ten TwinStar ve vhodný motorizaci lítá i větru do 10 m/s a chová se v tom větru slušně...
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“