Stavebnice rekreačního elektro modelu
Re: Stavebnice rekreačního elektro modelu
Diky za rady. Tak sem to lehce přehodnotil a asi bude vhodnejsi nejake to EPP, a pote bych sel do toho maraba. Jinak sem trochu lital s vetroni, ale nic s pohonem.
Ohledne toho EPP, mate nekdo s nějákým dobré zkušenosti?
SKAY píše:sem zvedavy co heisbok vymyslel stimkridlem butto sloty nebo ty vystupky tedto jde dostdomody mi prijde....
peknymarabu nezmarabu to spis pripominapapuchalka
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:
Budeš se muset naučit s tím žít
DXS píše:Budeš se muset naučit s tím žít
Já se Jyrrymu vůbec nedivím, že se diví.
Nemyslím si, že by modelářské fórum mělo být právě to místo, kde se bazíruje na spisovné češtině a pravopisu, ale psát v šifrách?
Ne vážně, SKAYi zkus si to po sobě před odesláním prosím přečíst. Tvoje příspěvky se vážně nedají číst (nemyslím obsahově).
Akola píše:Diky za rady. Tak sem to lehce přehodnotil a asi bude vhodnejsi nejake to EPP, a pote bych sel do toho maraba. Jinak sem trochu lital s vetroni, ale nic s pohonem.
Dobře lítá STEP ONE od RC Factory. Dovolí hodně. Bohužel nemá řízené křidýlka
FlySky i6 ,FrSky Q7, Step One, Kingfisher
podivejse do obsahu zacatecnici a era a pocti ono nejaky pomaly kabinovy hornoplosnik je leckdy pomalejsi nez nejaky vetron s motorem
era od rc factory jsou fajn ale na muj vkus moc lehke.. a musi trenovat i vevetru.. nesetoho bat.
zame ale nejaky el vetrunek muzes jak krouzit kolem sebe tak ,,plachtit,,
ataky simulator neni od veci kvuli pleteni stran ale kam model tam packa kdys letis k sobe....
era od rc factory jsou fajn ale na muj vkus moc lehke.. a musi trenovat i vevetru.. nesetoho bat.
zame ale nejaky el vetrunek muzes jak krouzit kolem sebe tak ,,plachtit,,
ataky simulator neni od veci kvuli pleteni stran ale kam model tam packa kdys letis k sobe....
Ahoj,
řešil sem taky začátek. Vzal sem model Sky Surfer X8. Příde mi že jsou všechny tyhle letadla na jedno brdo a vychází z jedný předlohy. Hlavně aby měl první model motor vzadu. Na ten čumák se určitě někdy podíváš a je škoda zlikvidovat nárazem i vrtuli a motor.
Zalétnul sem si ho sám (stálo mě to jen jednu opravu čumáku) bez jakékoli pomoci. Možná bych u něj ocenil pevnější čumák. Ale lítá hezky a umí i pomalu.
Taky je na něj udelaná verze do simulátoru aerofly proffesional deluxe easy star. Na té trénuju, chová se to skoro stejně.
Ale chtěl sem se zeptat k tématu.
Chtěl bych zabít dlouhé zimní večery a stát se také opravdovým modelářem a mít vlastnoručně postavený dřevěný model
Nejlépe takový co lítá pomalu a využiju do něj baterku 3S 1400mAh a je na 5 kanálů. Tj. motor, 2x křidélka, výškovka a směrovka. A aby zabral víc času při stavbě. Kdysi sem stavěl nějaký házedlo SAPER 3 a tam se museli veškeré části vyřezávat ručně, byli jen narýsované. To bylo super.
řešil sem taky začátek. Vzal sem model Sky Surfer X8. Příde mi že jsou všechny tyhle letadla na jedno brdo a vychází z jedný předlohy. Hlavně aby měl první model motor vzadu. Na ten čumák se určitě někdy podíváš a je škoda zlikvidovat nárazem i vrtuli a motor.
Zalétnul sem si ho sám (stálo mě to jen jednu opravu čumáku) bez jakékoli pomoci. Možná bych u něj ocenil pevnější čumák. Ale lítá hezky a umí i pomalu.
Taky je na něj udelaná verze do simulátoru aerofly proffesional deluxe easy star. Na té trénuju, chová se to skoro stejně.
Ale chtěl sem se zeptat k tématu.
Chtěl bych zabít dlouhé zimní večery a stát se také opravdovým modelářem a mít vlastnoručně postavený dřevěný model
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.
Pokud máš chuť opravdu stavět pak by bylo nejvhodnější koupit plánek (třeba z e-shopu RCrevue). Je jich tam asi 400 s popisem. Jistě si vybereš. A pak přeju pečlivou práci a hlavně úspěšný výsledek. Měl bys začít něčím jednoduším jak na lítání tak i na stavbu.
Já jsem jako první motorizovaný model pořídil bazarovej Twinstar II od multiplex se SS motory, koupil jsem ho tady od kroxigor v perfektním stavu. Je to takovej lítající autobus, velká stabilita, přistává na břicho a vrtule jsou chráněný protože jsou na křídlech, fakt dost vydrží. Můžeš koupit kit a trochu si zastavět.
TwinStar II, FW-190, FUNCUB
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/
Draken píše:Já jsem jako první motorizovaný model pořídil bazarovej Twinstar II od multiplex se SS motory, koupil jsem ho tady od kroxigor v perfektním stavu. Je to takovej lítající autobus, velká stabilita, přistává na břicho a vrtule jsou chráněný protože jsou na křídlech, fakt dost vydrží. Můžeš koupit kit a trochu si zastavět.
A hlavně ten TwinStar ve vhodný motorizaci lítá i větru do 10 m/s a chová se v tom větru slušně...
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+