Rád bych se zeptal, zda je tu někdo z Prahy a okolí, kdo by dokázal opravit uchycení motoru na Kataně 2x2m od Hubeného. Mám s tím dost málo zkušeností a sám to kvalitně dohromady nedám. Zřejmě bude potřeba komplet výměna za nové. Díky za tipy.
Oprava uchycení motoru Katana 2x2m od Hubeného
Oprava uchycení motoru Katana 2x2m od Hubeného
Easy Glider Electric
Super Zoom 4D
Super Zoom 4D
Re: Oprava uchycení motoru Katana 2x2m od Hubeného
Ahoj,
sundej motor, odstroj ten předek, slep to epoxidem a přepáskuj ty spoje překližkou, případně doplň nějaké výztuhy, taky jsem to takhle měl polepil a drží to v pohodě.
sundej motor, odstroj ten předek, slep to epoxidem a přepáskuj ty spoje překližkou, případně doplň nějaké výztuhy, taky jsem to takhle měl polepil a drží to v pohodě.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Carl píše:Ahoj,
sundej motor, odstroj ten předek, slep to epoxidem ...
Potiaľto by to šlo. Ja by som to potom celé prelaminoval 2x sklom 110g/m2
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
JJ spíš to přelaminuj. Podle fotek to bude celkem lehká práce a alespoň se to naučíš. Tkaninu si kup jemnou někde v modelářském obchodě, nakoso nasříhej na proužky (pak tolik nepadají vlákna) a 2x zalaminuj klidně 5 min epoxidem třeba od UHU. Předtím povrch lehce obrus smirkem, aby bylo odhalené čisté dřevo a piliny a prach sfoukni. Kde by to z nějakého důvodu nešlo dej překližku přes a nebo rohy vylep úhelníčky. Vše je to pod krytem tj na estetice moc nezáleží a ty se naučíš věc, která se ti bude hodit nejen v modelaření.
Vigo
Vigo
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
A co zkusit koupit kousek překližky, poměřit a udělat nový motorový domek...