RCStudio píše:Na co dva prijimace 16,kanalu na jedne nestaci?
Redudance
A S.BUS Pixhawk umí
RCStudio píše:Na co dva prijimace 16,kanalu na jedne nestaci?
lubo1 píše:Nazdar...
Mám problém ...
Kúpil som RX - X6 , ale je v nich LBT FW. Vo vysielači mám Non EU... Príjmač sa mi podarilo zpárovať a vypadá funkčne. Môžem ho tak nechať, alebo radšej do neho narvať Non EU FW????
Ľubo
macil píše:Si si istý, že vo vysielacom module nemáš LBT FW, resp. že v prijímači je LBT FW?
citujem:
"LBT režim není kompatibilní s žádným předešlým EU FW ani s neEU. Proto je třeba aktualizovat jak vysílací modul, tak přijímač."
Mám totiž pocit, že tým non EU, máš na mysli nezaškrtnuté políčko "EU" pri inštalácii verzie Open TX.
jimi-m píše:Ahoj, zjistil sem takovou nepříjemnou věc.
....
Já měl ale na servech křidélek pro změnu profilu křídla nastavenou jako subtrim GP (globální proměnou). Někdo mi to zde poradil na fóru. Pomocí slideru jsem si posouval střed serva (střed křidélka) na termický nebo rychlý profil. Jenže po vytrimování a přesunutí do Subtrimů se samozřejmě GP přepíše pevnou hodnotou z Trimu.
...
lubo1 píše:Kúpil som RX - X6 , ale je v nich LBT FW. Vo vysielači mám Non EU... Príjmač sa mi podarilo zpárovať a vypadá funkčne...
LBT režim není kompatibilní s žádným předešlým EU FW ani s neEU. Proto je třeba aktualizovat jak vysílací modul, tak přijímač.
Drondys píše:Tak a tím se to vysvětlilo akorát lubo holt poněkud zapomněl, že si ty přijímače vlastně sám objednal v nonEU verzi. Tomu se říká skleróza aneb hosip.
lubo1 píše:Sklerotik som... ale že som objednal Non EU - to som si zapametal....zmiatla ma nálepka LBT. Nebol som si istý, či to Janek prehliadol a ono funguje al LBT s Non EU.... preto bol pôvodný dotaz...