Možná to sem úplně nepatří, přesto sem napíšu dnešní dost hustý zážitek s mým novým Taranisem.
Napípal jsem si zatím dvě jednoduchá čtyřservová letadla. Už jsem s tím i lítal, jenže byl dost silný vítr, takže trimování nic moc. Po delším zápolení se mi pak podařilo uložit trimy do subtrimů.
Dnes se vítr utišil, tak jsem konečně letadlo vytrimoval definitivně. Jenže v menu "Serva" trimy do subtrimů opět jaksi nechtěly. (Teď už vím, že jsem blbec, protože jsem nerozlišoval volbu převedení jednoho kanálu a volbu převedení všech - dole pod 32 kanálem - pořád jsem tam tím pádem tlačil trimy plynového kanálu 1.) Už jsem začínal být lehce naštvaný, tak jsem si řekl, že třeba jako na PC pomůže Reset. Všechno mám napákované na 100% výchylek, tak o nic nejde. Zresetoval jsem kanály, nalil subtrimy - kupodivu se tam objevily - byl jsem spokojen. Až moc
Samozřejmě vím, že jsem si měl ověřit výchylky, ale neudělal jsem to. Pěkně pod plným plynem jsem letadlo hodil a děly se věci... Takové brikule těsně nad zemí jsem opravdu ještě nedělal, oči mi lezly z důlků

. Zkušenější asi něco tuší. Po pár zběsilých obratech jsem pochopil, že řízení křidélek i směrovky je obráceně! Resetem jsem si shodil nastavené reverzy, tak holt bylo nutné řídit "reverzně". Jenže ani to moc nešlo. Když jsem se nějakým zázrakem dostal výš a pustil kniply, letadlo se okamžitě někam kácelo. Shozením reverzů se totiž taky otočil význam nastavení trimů, takže na nule byly docela slušné výchylky. Vybalancovat to s otočeným řízením je fakt zábava

Podařilo se mi doklouzat na zem - skončilo to heppy endem. Aspoň si už budu ukládání trimů pro příště pamatovat. Konec pohádky, dobrou noc...
FrSky / Dingo, F5J ...