DJI NAZA pokračování 2
Re: DJI NAZA pokračování 2
Melo by to byt takhle dobre, kdyz budes "vedle" nepodbavi se modre zadna polozka a naza nejspis prejde do FS.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
Wormsnake píše:Melo by to byt takhle dobre, kdyz budes "vedle" nepodbavi se modre zadna polozka a naza nejspis prejde do FS.
OK, dík.
- Thomass4841
NAZA M V2 + DJI S800 klesá při letu vpřed
Ahoj, měl bych dva dotazy.
Po osazení mého Tarotu 690 s NAZA M V2 komplet motory, regulátory a vrtulemi systémem DJI S800 se mi děje to, že vrtulník při letu vpřed začne klesat. Pokud vše pustím, zastaví se a klesat přestane. Visení bez problémů.
Váha cca 2500 g
Baterka 4S 5500 mAh
Před tím jsem měl systém DJI E300 a lítalo to bez problémů.
Druhý problém je, že se po tomto osazení oproti předtím zásadně zhoršil příjem videa. Nevíte čím to je? Co by tam mohlo začít z těch nových komponent rušit?
Mám 600mW vysílač immerson na 5,8.
Děkuju
Po osazení mého Tarotu 690 s NAZA M V2 komplet motory, regulátory a vrtulemi systémem DJI S800 se mi děje to, že vrtulník při letu vpřed začne klesat. Pokud vše pustím, zastaví se a klesat přestane. Visení bez problémů.
Váha cca 2500 g
Baterka 4S 5500 mAh
Před tím jsem měl systém DJI E300 a lítalo to bez problémů.
Druhý problém je, že se po tomto osazení oproti předtím zásadně zhoršil příjem videa. Nevíte čím to je? Co by tam mohlo začít z těch nových komponent rušit?
Mám 600mW vysílač immerson na 5,8.
Děkuju
Protože nemáš na tu hmotnost dostatečný výkon. Na visení stačí podstatně menší než na let vpřed a ještě v něm stoupat.
Pro DJI E800 se myslím doporučují baterie 6S. Já se na tuhle sestavu připravuju a rozhodně počítám s osazením baterií 6S.
EDIT: E300 mám na TBS Discovery Pro s bateriemi 4S 5200 mAh a tam to stačí při celkové váze 1930g. Ale už to teda nějaká raketa není....
EDIT: E300 mám na TBS Discovery Pro s bateriemi 4S 5200 mAh a tam to stačí při celkové váze 1930g. Ale už to teda nějaká raketa není....
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
- Thomass4841
Aha no tak to mam radost. A nejde to alespon castecne dohnat nejakym nastavenim?
Nízké napětí pro nízké kv motoru. Jak to chceš obejít???
Na 4s se používají motory od 720 do 950kv. !!!!
To,že se to při 2,5kg vznese mi nepřekvapuje, ale že je to líné a podmotorované..to je bohužel vzhledem k pohonu normální.
Na 4s se používají motory od 720 do 950kv. !!!!
To,že se to při 2,5kg vznese mi nepřekvapuje, ale že je to líné a podmotorované..to je bohužel vzhledem k pohonu normální.
- Thomass4841
Ahoj, diky za rady. Po osazeni 6S baterii problem zmizel a letova doba se pri stejne kapacite baterie zdvojnasobila (oproti prdchozimu systemu E300).
Nestretol sa niekto pri kalibracii kniplov v Naza asistentovi s takymto problemom, jeden z bezcov ktory ukazuje polohu kniplu na TX nieje ani po kalibracii v strede a na jednu stranu nedojde do konca musel som to cele doladit v subtrime a problem je aj pred startom nakolko naza blika ze knipel nieje akoze v strede a trimom to musim doladit, radiom to zrejme nebude nakolko mam aj druhu nazu-kopteru tam nieje problem.
Edit: pomohlo znovu nabindovat tx a rx a kalibracia kniplov v naza asistentovi.
Edit: pomohlo znovu nabindovat tx a rx a kalibracia kniplov v naza asistentovi.
Naposledy upravil(a) MarkAurel dne ned 14.02.2016 17:17, celkem upraveno 3 x.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Mam jen takovy dotaz nevite kolik ma odběr proudu Naza ? Jde mi o to ze BEC ma 3A tak zda jeste utahne sklapeci podvozek http://m.ebay.com/itm/2x-Tarot-Multicopter-Electric-Retractable-Landing-Skid-For-650-680-690-TL65B44x2-/281661535238?nav=SEARCH nebo by jste to neriskli
Chces to dat spolu s nazou na jej bec ci osobitne? Spolu nedavaj predsa len naza riadi kopteru.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
No uvazuji ze pouziji bec pmu 1 co mi zbyl po upgradu. Napojit to na spolecny bec pmu2 sem radeji uz zavrhl.
Stalo se už někomu něco podobného?
Naza mi nechce v Motor testu roztočit s určitými ESC motory, ale pokud tyto motory připojím napřímo k ESC, funguje to... Bohužel nevím, co to je za typ ESC, pokouším se to rozběhat s NTM Prop Drive Series 28-26A 1200kv / 286w. Jiné typy ESC fungují.
Naza mi nechce v Motor testu roztočit s určitými ESC motory, ale pokud tyto motory připojím napřímo k ESC, funguje to... Bohužel nevím, co to je za typ ESC, pokouším se to rozběhat s NTM Prop Drive Series 28-26A 1200kv / 286w. Jiné typy ESC fungují.
...a jejich kalibraci jsi provedl ?
... mas v Naza asist. v monitoru kanalu + - nulu ?
... mas v Naza asist. v monitoru kanalu + - nulu ?
Ano, kalibrace provedena.
Na monitoru je také vše v pohodě.
Na monitoru je také vše v pohodě.