Quadro HK Quanum Nova
-
titanik4salE
Re: Quadro HK Quanum Nova
titanik4salE píše:Tak a jsou tam,ted jsem zvědav na výdrž,tech 20min by bylo super.
Ale je pravda že mrzlo a baterka byla jen dvakrát nabita !
Nemáte někdo nápad, kam na tento stroj umístit GPS tracker?
[album]5600[/album]
[album]5601[/album]
Rozměry zařízení jsou:
Délka 66mm
šířka 46mm
výška 17mm
mě napadlo nad zadní dvířka od baterie udělat dva otvory, do kterých by se přišrouboval malý plíšek, na který by se vše přichytilo. Ale nevím no. Třeba bude někdo z vás mít lepší nápad.
Zatím čekám na gimbal a fpv sestavu, takže zatím nevím, jak bude vypadat spodek koptery, kam by bylo umístění nejlogičtější.
[album]5600[/album]
[album]5601[/album]
Rozměry zařízení jsou:
Délka 66mm
šířka 46mm
výška 17mm
mě napadlo nad zadní dvířka od baterie udělat dva otvory, do kterých by se přišrouboval malý plíšek, na který by se vše přichytilo. Ale nevím no. Třeba bude někdo z vás mít lepší nápad.
Zatím čekám na gimbal a fpv sestavu, takže zatím nevím, jak bude vypadat spodek koptery, kam by bylo umístění nejlogičtější.
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV
RooSooL píše:Nemáte někdo nápad, kam na tento stroj umístit GPS tracker?
[album]5600[/album]
[album]5601[/album]
Rozměry zařízení jsou:
Délka 66mm
šířka 46mm
výška 17mm
Za gimbalem je místa dost, já tam mám druhou baterku
Zdravím všechny stal sem se spíše zoufalým majitelem novy ve verzi pnf a již 4 den sedím nad zapojením příjmače a nemůžu to rozchodit. Zatím sem došel akorat k tomu že v mission planeru mi jde přepínat režimy. Jinak nova jen pípne a broblikává čevené světlo, začínám mít podezření, že je v nově něco špatně.
Přidávám odkaz na abum na rajčeti kde mám nafocené zapojení, jestli někoho něco napadne tak bych vám byl vděčný. Vysílač mám turnigy tgy i 6.
Díky za váš čas
http://zub82.rajce.idnes.cz/QUANUM
Přidávám odkaz na abum na rajčeti kde mám nafocené zapojení, jestli někoho něco napadne tak bych vám byl vděčný. Vysílač mám turnigy tgy i 6.
Díky za váš čas
zub82 píše:Zdravím všechny stal sem se spíše zoufalým majitelem novy ve verzi pnf a již 4 den sedím nad zapojením příjmače a nemůžu to rozchodit. Zatím sem došel akorat k tomu že v mission planeru mi jde přepínat režimy. Jinak nova jen pípne a broblikává čevené světlo, začínám mít podezření, že je v nově něco špatně.
Díky za váš čas
Koukam na to na telefonu, mozna to vidim blbe (pockej az to nekdo potvrdi)
Ale hned CH1 mas zapojeny dle meho spatne. Na "S" vidim cerny kabel na "-" zase bily.
Tak nic, ted koukam ze mas kabel prohozeny i v Nove....takze tim to nebude.
Netahas z sesteho kanalu plus a minus na signalove vstupy u Novy?
- JosefSvejk
Kam máš připojený pátý kanál přijímače?
šestý kanál mám volný, jen nevím co je signálový výstup, na posledním vstupu mám akorát 3 dráty které vedou ze základové desky, na fotce není bílý obsazený, jelikož všichni psali že tam má být obsazená trojlinka s ustřihlým bílým kabelem tu sem u sebe nenašel, na pátém kanále mám přepínání režimů, na první pozici RTL na druhé stabilize a na poslední loiter. to jediné mi funguje alespon v pc, už z toho regulérně šedivím, myslel sem že to bude pohoda a sem v pasti. jediné dva volné konektory mám s bílým kabelem a a kombinací bílý a červený, vysílač mi příjmač detekuje(poslední přidané foto)sem v pasti
Tak od včera jedna velká změna, podařilo se mi asi něco podělat, jeikož nejen že nova pořád nereaguje tak navíc ještě ustavičně pípá. Nevím jestli sem něco nepodělal v mission planeru, nedá se tam nějak obnovit původní defaultní parametry ?
petrovo píše:....tak přidám video jak resetovat řídící jednotku:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PtYWjsbsCwA[/youtube]
Nemohu tu nikde nalézt své obrázky se zapojením přijímače co jsem do vlákna vkládal (asi jsem slepej, ale hledal jsem je 4x na všech stránkách vlákna...).
Tak reset jednotky zabral, dokonce už se nova spárovala, nevím jak se mi to povedlo, jen sem zjistil zajímavou věc, když zapnu novu a teprve potom vysílač tak dojde ke spárování, ale není to pravidlem, asi to nemám dobře propojené, ale když zapnu nejprve vysílač a pak až novu tak nova jen pípá a nereaguje.
Ještě jeden dotaz, není někde aspoň lehký návod v češtině na mission planer, jaksi se v něm vůbec neorientuju ale to bych chtěl asi moc 
Tak dobrá věc se povedla, novu sem rozchodil, ale nastal problém, když dám plný plyn, tak nova stojí na místě, nezvedne se, napadá vás čím tomůže být, vše co bylo třeba jsem zkalibroval, ale nic. Nechci se zatím nějak extra hrabat v mission planeru, ať to celé nerozhodím. Kdyby byl nějaký nápad.
Možná by to Mission planer naopak vysvětlil. Mám na mysli aktuálně nastavený letový mód. Nastavil bych Stabilize a pak se ukáže jak jsem se do problému trefil...