Quadro HK Quanum Nova

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
titanik4salE

Re: Quadro HK Quanum Nova

#436 Příspěvek od titanik4salE »

Tak a jsou tam,ted jsem zvědav na výdrž,tech 20min by bylo super.
Přílohy
IMG_20160201_194144_1454354390119.jpg
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#437 Příspěvek od Ryko »

titanik4salE píše:Tak a jsou tam,ted jsem zvědav na výdrž,tech 20min by bylo super.

:D dvacet byla hranice ja bych šel dolu tak 16 min . Těch posledních pět minut jsem byl nad zemí.
Ale je pravda že mrzlo a baterka byla jen dvakrát nabita !
RooSooL

#438 Příspěvek od RooSooL »

Nemáte někdo nápad, kam na tento stroj umístit GPS tracker?

[album]5600[/album]

[album]5601[/album]

Rozměry zařízení jsou:
Délka 66mm
šířka 46mm
výška 17mm

mě napadlo nad zadní dvířka od baterie udělat dva otvory, do kterých by se přišrouboval malý plíšek, na který by se vše přichytilo. Ale nevím no. Třeba bude někdo z vás mít lepší nápad.

Zatím čekám na gimbal a fpv sestavu, takže zatím nevím, jak bude vypadat spodek koptery, kam by bylo umístění nejlogičtější.
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#439 Příspěvek od Ryko »

RooSooL píše:Nemáte někdo nápad, kam na tento stroj umístit GPS tracker?

[album]5600[/album]

[album]5601[/album]

Rozměry zařízení jsou:
Délka 66mm
šířka 46mm
výška 17mm

mě napadlo nad zadní dvířka od baterie udělat dva otvory, do kterých by se přišrouboval malý plíšek, na který by se vše přichytilo. Ale nevím no. Třeba bude někdo z vás mít lepší nápad.

Zatím čekám na gimbal a fpv sestavu, takže zatím nevím, jak bude vypadat spodek koptery, kam by bylo umístění nejlogičtější.

Za gimbalem je místa dost, já tam mám druhou baterku
zub82

#440 Příspěvek od zub82 »

Zdravím všechny stal sem se spíše zoufalým majitelem novy ve verzi pnf a již 4 den sedím nad zapojením příjmače a nemůžu to rozchodit. Zatím sem došel akorat k tomu že v mission planeru mi jde přepínat režimy. Jinak nova jen pípne a broblikává čevené světlo, začínám mít podezření, že je v nově něco špatně.

Přidávám odkaz na abum na rajčeti kde mám nafocené zapojení, jestli někoho něco napadne tak bych vám byl vděčný. Vysílač mám turnigy tgy i 6.

Díky za váš čas
http://zub82.rajce.idnes.cz/QUANUM
gasolin

#441 Příspěvek od gasolin »

zub82 píše:Zdravím všechny stal sem se spíše zoufalým majitelem novy ve verzi pnf a již 4 den sedím nad zapojením příjmače a nemůžu to rozchodit. Zatím sem došel akorat k tomu že v mission planeru mi jde přepínat režimy. Jinak nova jen pípne a broblikává čevené světlo, začínám mít podezření, že je v nově něco špatně.

Přidávám odkaz na abum na rajčeti kde mám nafocené zapojení, jestli někoho něco napadne tak bych vám byl vděčný. Vysílač mám turnigy tgy i 6.

Díky za váš čas
http://zub82.rajce.idnes.cz/QUANUM

Koukam na to na telefonu, mozna to vidim blbe (pockej az to nekdo potvrdi)
Ale hned CH1 mas zapojeny dle meho spatne. Na "S" vidim cerny kabel na "-" zase bily.

Tak nic, ted koukam ze mas kabel prohozeny i v Nove....takze tim to nebude.

Netahas z sesteho kanalu plus a minus na signalove vstupy u Novy?
JosefSvejk

#442 Příspěvek od JosefSvejk »

Kam máš připojený pátý kanál přijímače?
zub82

#443 Příspěvek od zub82 »

šestý kanál mám volný, jen nevím co je signálový výstup, na posledním vstupu mám akorát 3 dráty které vedou ze základové desky, na fotce není bílý obsazený, jelikož všichni psali že tam má být obsazená trojlinka s ustřihlým bílým kabelem tu sem u sebe nenašel, na pátém kanále mám přepínání režimů, na první pozici RTL na druhé stabilize a na poslední loiter. to jediné mi funguje alespon v pc, už z toho regulérně šedivím, myslel sem že to bude pohoda a sem v pasti. jediné dva volné konektory mám s bílým kabelem a a kombinací bílý a červený, vysílač mi příjmač detekuje(poslední přidané foto)sem v pasti
zub82

#444 Příspěvek od zub82 »

Tak od včera jedna velká změna, podařilo se mi asi něco podělat, jeikož nejen že nova pořád nereaguje tak navíc ještě ustavičně pípá. Nevím jestli sem něco nepodělal v mission planeru, nedá se tam nějak obnovit původní defaultní parametry ?
petrovo

#445 Příspěvek od petrovo »

petrovo píše:....tak přidám video jak resetovat řídící jednotku:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PtYWjsbsCwA[/youtube]

Nemohu tu nikde nalézt své obrázky se zapojením přijímače co jsem do vlákna vkládal (asi jsem slepej, ale hledal jsem je 4x na všech stránkách vlákna...).
zub82

#446 Příspěvek od zub82 »

Tak reset jednotky zabral, dokonce už se nova spárovala, nevím jak se mi to povedlo, jen sem zjistil zajímavou věc, když zapnu novu a teprve potom vysílač tak dojde ke spárování, ale není to pravidlem, asi to nemám dobře propojené, ale když zapnu nejprve vysílač a pak až novu tak nova jen pípá a nereaguje.
zub82

#447 Příspěvek od zub82 »

Ještě jeden dotaz, není někde aspoň lehký návod v češtině na mission planer, jaksi se v něm vůbec neorientuju ale to bych chtěl asi moc :lol:
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#448 Příspěvek od Ryko »

Tak jsem viděl 5200 mAh baterku v nově :)
Přílohy
fat boy slim battery.jpg
zub82

#449 Příspěvek od zub82 »

Tak dobrá věc se povedla, novu sem rozchodil, ale nastal problém, když dám plný plyn, tak nova stojí na místě, nezvedne se, napadá vás čím tomůže být, vše co bylo třeba jsem zkalibroval, ale nic. Nechci se zatím nějak extra hrabat v mission planeru, ať to celé nerozhodím. Kdyby byl nějaký nápad.
petrovo

#450 Příspěvek od petrovo »

Možná by to Mission planer naopak vysvětlil. Mám na mysli aktuálně nastavený letový mód. Nastavil bych Stabilize a pak se ukáže jak jsem se do problému trefil...
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“