Mig 29 OVT Sebart
Pravidla fóra
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mig 29 OVT Sebart
To za 200 euro je jen drak 
- BARTOSS.cz
Ahoj.. Nemáte někdo plánek na podobné letadlo kde by šel použít pohon z miga?? Díky jirka...
BARTOSS.cz píše:Ahoj.. Nemáte někdo plánek na podobné letadlo kde by šel použít pohon z miga?? Díky jirka...
Není lepší ho postavit znovu? http://www.ebay.de/itm/grosser-MIG-29-J ... 51d96ca653
Nebo http://www.ebay.de/itm/F-18-F18-Jet-seh ... 1540127316
Ground Penetration Tester
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Ten, co jsi našel je od JePeho, nebo chceš-li FlyFly a je na 2x90, Sebart je 2x70, je o dost menší.
Ještě možná ta F18, ale musel by jsi dodělat vektory, což by samo šlo a musíš to udělat hodně lehký,
aby to mělo ty vlastnosti, co má originál.
Dnes jsem s ním dal tři lety, je boží
Miga 2x 70 dělá ještě Lanxiang, ale je s podvozkem, podvěsy atd, zkrátka hodně mechanizovaný a...těžký.
Ještě možná ta F18, ale musel by jsi dodělat vektory, což by samo šlo a musíš to udělat hodně lehký,
aby to mělo ty vlastnosti, co má originál.
Dnes jsem s ním dal tři lety, je boží
Miga 2x 70 dělá ještě Lanxiang, ale je s podvozkem, podvěsy atd, zkrátka hodně mechanizovaný a...těžký.
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
a Lanxiang vypadá podobně, ale je úplně jinej, včetně jinejch vektorů. Sebart má lepší, stejné používá také Freewing a Ready2Fly.
- BARTOSS.cz
Tak mám asi šest startů a nějak mě to nebere... Nechcete někdo několikrát opravovaného MIGA??? Vše funkční léta dobře... Jirka