A teď přišla správná chvíle kdy to šlo. Chudák Mirage musel zase na chvilku k ledu, ještě mu chybí motor
a regl... Musím říct, že jsem za ty prachy velmi, velmi zklamán
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y8qmkLcXua0[/youtube]
Tedy, ten můj je trochu menší
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xQe8wrqNw_U[/youtube]
Stavba mi zabrala asi dva večery, napípání do rádia další jeden večer.
Měl jsem špatnou baterku, starou Thunder Power 4S 2700 mAh, doba letu cca 2,5 min.
První dva lety jsem startoval po břiše na ližinách, co jsou na letadle, potom jsme to házeli, obojí
lze velmi dobře, tah motorů je dostatečný. Letadlo je velmi hezky provedené, veškerá paneláž,
hezky nastříkaná kamo. Po prvním letu jsem hodně dovažoval, aku má mít minimum 350g,maximum 450g.
Poprvé jsem ji letěl jen s 260g a mělo to hodně na zadek. Dovážil jsem na 380g a bylo to hned o něčem jiném. Teď jsem pořídil Gens Ace 4S 4000 se 430g, to by mělo být tak akorát a Gens jsem chtěl vždy vyzkoušet, slyšel jsem jen samou chválu.
Letový projev famózní, až to dostanu trochu do ruky, bude to mazec
A to horší: matroš je obyčejnej polyš, takže klasika, každej blbej dotek je na tom vidět, gyro se ani nerozběhlo, až na třetí pokus a potom jen škubalo servem, je tam shit Art Tech,už cupitalo na reklamaci.
Nejsem hnidopich, ale koupil jsem verzi s gyrem, tak bych ho tam rád měl, dmychadla jdou jakž takž nad půl plynu, do té doby mám pocit, že se celý éro rozletí vibracemi.
Budu je muset vyvážit a přístup k nim není zrovna příjemný, je to pokrájet půl letadla. Serva, o kterých jsem někde četl, že mají kovové převody, opět nejlevnější no name plastová čína. Regly jakbysmet. Zkrátka posládali největší sra..ky, co v Číně našli, nasekali to dovnitř, Seb to seřídil, napsal nastavení rádia a koukej platit!!
Kdybych tušil, jakej je to šunt, raději bych vzal Su 35 Freewing, to má aspoň zatahovací podvozek. Koneckonců, vektory na MiGu jsou taky Freewing.
Uvidíme, jak to půjde po zvážení dmychadel, co se týká kvality komponentů jsem zatím opravdu otrávenej.
Ten let není bohužel můj, ale brzy to tak půjde