DSLR Solution v mé modifikaci

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
tomashr

Re: DSLR Solution v mé modifikaci

#31 Příspěvek od tomashr »

jamesgsf píše:A proč neudělat křídla rovný a dodělat křidélka, nebylo by to výhodnější?

Úplně rovná moc dobrá nejsou, je to spíš o tom vzepětí zmenšit, ne úplně zrušit...
Tohle je typické na tom EPP-FPV - dobré letadlo, ale to rovné křídlo má své mouchy, hlavně když letíš bez elektroniky.

Co by spíš u Solutionu stálo za úvahu by bylo udělat lomení jen uprostřed (do V) - zalepit spojky šikmo... Ucha by odpadla a jednak by se to lépe stavělo a za druhé by o bylo i lepší pro transport. Tohle by za pokus stálo...

No asi sem fakt hodím inzerát na prodej mého současného kusu (ten potažený barevnou tapetou) a jakmile mi z bytu zmizí tento "krám", tak si zkusím nařezat další "evoluci" :)
Marena
Kontaktovat uživatele:

Re: DSLR Solution v mé modifikaci

#32 Příspěvek od Marena »

Ahoj, jak dopadlo křídlo? Udělal jsi je s křidélkama?
Trup mám prakticky hotovej, ale pořád mi tu leží křídla.
Nemám jasno nad vzepětím. Do Heptadu plánuju stabilizační jednotku, tak bych chtěl křídla částečně narovnat. Ale nevim, jestli snížit vzepětí uší nebo křídlo udělat do V.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“