OK, tak já ho teda vezmu od toho Spezialu, proti tem frantíkům vycházej slkoro o třetinu levněji. Co moc nechápu je cena FrSky varia - čidlo, nějaký procesor, určitě nějaká drobotina kolem, kabel, konektory - a to celé je za cenu, zhruba odpovídající ceně samotného čidla v kusovce. Holt nedělám (deseti)tisícikusové série
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Woito: nemohl by jsi prosímtě dát video s tím hlasem americké girl? Mě přijde hlášení v aj jako výhoda, u normálních letadel taky jde komunikace s věží v aj, ale bojím se aby ta slečna neměla hlas jak naše sousedka (ano, jsem náročný, ale ono by to pak nebylo příjemný tak bych potřeboval mít jistotu že se mi to bude líbit) Stačí jen kraťoučký, klidně bez pohledu jen záznam zvuku, a nespěchá to předem dík!
Nevim, zda se tu probira nejaka modifikace HTS-VOICE (vlakno jsem pouze prelitl okem, jak baterkou ...), ale mozne ukazky lze snadno nalezt na Youtube. Staci do vyhledavani zadat HTS-VOICE.
vojta mansfeld píše:Woito: nemohl by jsi prosímtě dát video s tím hlasem americké girl?... ale bojím se aby ta slečna neměla hlas jak naše sousedka (ano, jsem náročný, ale ono by to pak nebylo příjemný tak bych potřeboval mít jistotu že se mi to bude líbit...
Tak ty odkazy co dával petrovo, jsou přesně ten hlas, takže asi nemá cenu abych sem dával ukázku, potvrzuji že je to ta samá slečna co mám v mé krabičce. Petrovo: Děkuju za odkazy, ušetřil jsi mi práci, byl bych to skutečně nahrával
Prosím můžete někdo natočit video s češtinou jak to mluví česky , a dotaz umí to i výškoměr s váriem ??, v manualu není uveden výškoměr aspoň u Pelikána Dík.
Tiež by som poprosiť o nejaké informácie ohľadom českého jazyka na HTS VOICE. Ak som na Hitec stránke pochopil bude až po aktualizácii na 1.20.?Inak ohľadom VOICE-absolutna spokojnosť. Hlásenie výšky spolu so signalizáciov stúpania je perfektný pomocník. Predtým som som ako nováčik bezhlavo klesal z termiky aby mi vetroň neodletel z dohľadu. Teraz je to pod kontrolou.
Před několika dny jsem aktualizoval vše (Aurora 9x, Voice modul, Spektra, přijímače) na nejnovější verzi FW. Těšil jsem se na hlášení v češtině, ale je to pořád anglicky. Nevím jestli se to třeba nedá nějak přepnout přímo v HTS-Voice (má to pomocí tlačítek nějaké primitivní menu), ale pak už jsem to nezkoumal.
Taky jsem pátral a nic nenašel. Poslední update na HPP22 je 1.19(0) a zde je zmíňka o opravě českého jazyka. Bohužel ani po nahrání aktualizace jsem nenašel kde by se dal změnit jazyk.