HTS-VOICE

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
bitovod

Re: HTS-VOICE

#16 Příspěvek od bitovod »

Datel píše:Objednával jsem FrSky Variometr Sensor ve kterém je tento snímač použit zde http://www.electriflite.co.uk/store/index.php/fvas-01.html. Taky ho nabízí HobbyKing ale tam ho moc nemají. Samotné čidlo se dá koupit třeba tady http://www.drotek.fr/shop/en/17-bmp085-pressure-barometric-sensor.html

OK, tak já ho teda vezmu od toho Spezialu, proti tem frantíkům vycházej slkoro o třetinu levněji. Co moc nechápu je cena FrSky varia - čidlo, nějaký procesor, určitě nějaká drobotina kolem, kabel, konektory - a to celé je za cenu, zhruba odpovídající ceně samotného čidla v kusovce. Holt nedělám (deseti)tisícikusové série :(
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Datel
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Datel »

Ve Frsky variu není žádný další procesor. Je tu jen stabil z 5V na 3.3 a konektor pro připojení.
Toro900,SuperZoom,Siesta,Trempík,Fantasy TopmodelCZ,Multiwii QC
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
bitovod

#18 Příspěvek od bitovod »

Datel píše:Ve Frsky variu není žádný další procesor. Je tu jen stabil z 5V na 3.3 a konektor pro připojení.

Tedy jakože do HUBu leze rovnou I2C? No to by značně zjednodušilo práci...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Datel
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Datel »

Přesně tak. Na konektoru je +5V, zem, SDA a SCL. Stačí připojit k uP nebo k Arduinu.
Toro900,SuperZoom,Siesta,Trempík,Fantasy TopmodelCZ,Multiwii QC
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od vojta mansfeld »

Woito: nemohl by jsi prosímtě dát video s tím hlasem americké girl? Mě přijde hlášení v aj jako výhoda, u normálních letadel taky jde komunikace s věží v aj, ale bojím se aby ta slečna neměla hlas jak naše sousedka (ano, jsem náročný, ale ono by to pak nebylo příjemný tak bych potřeboval mít jistotu že se mi to bude líbit) Stačí jen kraťoučký, klidně bez pohledu jen záznam zvuku, a nespěchá to :) předem dík! :)
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
petrovo

#21 Příspěvek od petrovo »

Nevim, zda se tu probira nejaka modifikace HTS-VOICE (vlakno jsem pouze prelitl okem, jak baterkou ...), ale mozne ukazky lze snadno nalezt na Youtube. Staci do vyhledavani zadat HTS-VOICE.

Hned prvni nalezene video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DlbKmmzQCqk[/youtube]

A zde predlouha ukazka z letu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SOudxQaSRCc[/youtube]

Atd., atd. ....
Woita
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Woita »

vojta mansfeld píše:Woito: nemohl by jsi prosímtě dát video s tím hlasem americké girl?... ale bojím se aby ta slečna neměla hlas jak naše sousedka (ano, jsem náročný, ale ono by to pak nebylo příjemný tak bych potřeboval mít jistotu že se mi to bude líbit...

Tak ty odkazy co dával petrovo, jsou přesně ten hlas, takže asi nemá cenu abych sem dával ukázku, potvrzuji že je to ta samá slečna co mám v mé krabičce.
Petrovo: Děkuju za odkazy, ušetřil jsi mi práci, byl bych to skutečně nahrával :D
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
painkiller

#23 Příspěvek od painkiller »

Netušíte jestli je v plánu čeština? Už je to nějakej ten pátek a lokalizace by snad nemusela bejt nic tak složitýho...
Elite (Va models),Alpha 139,Arcus E Advance na Turnigy 9XR+FrSKY - pozor, nebezpečí hloupých dotazů!
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od blueangel »

Prosím můžete někdo natočit video s češtinou jak to mluví česky , a dotaz umí to i výškoměr s váriem ??, v manualu není uveden výškoměr aspoň u Pelikána Dík.
Richard3

#25 Příspěvek od Richard3 »

Tiež by som poprosiť o nejaké informácie ohľadom českého jazyka na HTS VOICE. Ak som na Hitec stránke pochopil bude až po aktualizácii na 1.20.?Inak ohľadom VOICE-absolutna spokojnosť. Hlásenie výšky spolu so signalizáciov stúpania je perfektný pomocník. Predtým som som ako nováčik bezhlavo klesal z termiky aby mi vetroň neodletel z dohľadu. Teraz je to pod kontrolou.
Woita
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Woita »

Před několika dny jsem aktualizoval vše (Aurora 9x, Voice modul, Spektra, přijímače) na nejnovější verzi FW. Těšil jsem se na hlášení v češtině, ale je to pořád anglicky. Nevím jestli se to třeba nedá nějak přepnout přímo v HTS-Voice (má to pomocí tlačítek nějaké primitivní menu), ale pak už jsem to nezkoumal.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Richard3

#27 Příspěvek od Richard3 »

Skúšal som už všetko,slovo language som tam nepočul. Tak asi naozaj ešte nieje. Ale hitec sa rozhýbal.Takže už čoskoro.
Michal1PA

#28 Příspěvek od Michal1PA »

Ahoj
neviete je niečo nové ohľadom českého jazyku na HTS VOICE?
Michal
šaman

#29 Příspěvek od šaman »

Taky jsem pátral a nic nenašel. Poslední update na HPP22 je 1.19(0) a zde je zmíňka o opravě českého jazyka. Bohužel ani po nahrání aktualizace jsem nenašel kde by se dal změnit jazyk.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“