Open LRS 433MHz

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Tyrano-cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Open LRS 433MHz

#16 Příspěvek od Tyrano-cz »

graup15 a ST - díky za rady a zkušenosti, ale o těchto dvou možnostech už vím, v tuhle chvíli mi jde opravdu jen o ten Open LRS systém. Samozřejmě je to o penězích, ale musím přiznat, že ten RLink vyhlíží hodně zajímavě. Jen mi u něj trochu vadí, že není udělanej přímo jako modul do vysílačky, ale zase je pravda, že takovéhle zařízení už člověk většinou používá převážně s AT a tak by asi nebyl problém táhnou z vysílačky kabel s PPM a tu krabičku mít až na AT.
Odstartovat můžeš ... přistát musíš!!!
Super Kinetic, Sonic 64, Skywalker X-8, Luky Sport,
Robinsson

#17 Příspěvek od Robinsson »

Přemýšlím o pořízení toho RLinku myslíte, že to bude valit na Hitec? Nemá někdo zkušenost.
robinj
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od robinj »

na hitec to funguje není problém jen nabastlit konektory. Jen použí vysílačku alespon 9kanál at je fpv využitá jestli to je na letadlo?jinak na koptr bych dal normálka 2.4 bo fantom má 5.4 protože sou intelgenti a ví že video na 2.4 je lepčí jak 5.8.Je fakt že hodně lidem to funguje na dost suer vzdálenosti ale ta frekvence je naprd jestli máte zájem pošlete mi sz ukážu vám jiné řešení
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“