To som sa pobavil.
Hľadaj v téme náhrada za HS81. Nechcel by si svoju prácu rozbiť kvôli 2 eur za servo, alebo niekomu ublížiť. (spomínané HTX MG16 sú v pohode pre lacnejší projekt) myslím že lepšie ako HS81.
petrno píše:děkuji za typy, to mi pomůže při výběru
A teď mě jde spíš o to, popsat proč.
Padl názor, že klapky jsou při přistání silně zatěžované - z toho mi plyne, že by měla být převodovka kovo, nebo že by mělo být silnější ?
A podobně i jak další serva. Dík
kope píše:2 jyrry a Strohur: Teda to jste mne nepotěšili. Chtěl jsem je použít, protože mi tady zbyly z nějakého staršího RCEK modelu, kde s nima nebyl problém.
Honza C píše:Hextronik MG14 vrele nedoporucuju, 3 tato serva mi shorela - 2 za letu (Bohu zel se odpoji BEC, takze letadlo prestane poslouchat a divat se na milacka, jak se riti primo k zemi neni prijemne), jedno pri predletovce na zemi. Vsechna, co jsem mel v letadlech, jsem vyrezal a vyhazel.
V Ionovi (2.02m) mam kridylkach i vyskovce HS82MG, spokojenost. Pozor ale, jsou dost tlusta.
miglosch píše:Ahoj, mohl by jsi upřesnit, kterou verzi MG-14 jsi měl, že ti 3 kusy odešly? Existují dvě varianty a s těmi černými má spousta lidí dobré zkušenosti
Myslím, že tie čierne HXT MG-14 sa v roku 2011 ešte nepredávali.