D.H. 100 Vampire od Durafly

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
Shorty

Re: D.H. 100 Vampire od Durafly

#16 Příspěvek od Shorty »

Tak to mě mrzí a na druhou stranu těší, že nejsem takový dřevo. Chyba je asi
někde jinde. Uvítal bych, kdyby se našel někdo, kdo ho zkrotí. Snad se někdy dozvím, kde byla chyba.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
FilipV
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od FilipV »

Sice už v HK ze zásady nic nekupuju, ale kvůli vám udělám výjimku. Až to naskladní, zkusím ho :mrgreen:
odkudkam
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od odkudkam »

zdravim.
pri zahajeni stavby .tedy pred zahajsenim a koupi.neb jsem mel doma dve 70 mm feny osazene desetilopatkou. jsem studoval postrehy na rc groups.kde psali o vyztuzovani gondol ocasnich ploch.jeden nadsenec tam nacpal i uhlikove trubky.z duvodu ohybani pri plnem plynu dolu a neslednych havariich.no zalepil jsem tam jen 4 na 1 mm uhlikove pasky a do kridla nacpal trubku 8 mm.zdalo se mi wto ero moc krehke na me letani a hlavne o tezisti.pro prvni let jsem jej posunul o 15 mm v pred.vyslo to super s bat 2.6 ah baterii uplne v predu.pri zaletu jsem si konecne uzil zvuk deseti lopatky.ale vlastnosti nic moc.pri druhem letu kridelka o milimetr na horu a take to moc nepomohlo.pri plnem plynu klesal pri klouzani se zhoupl nahoru.nez jsem stacil pristat zakourilo se z motoru.vymenil jsem fen a posunul teziste na dva a pul centimetru vpred.
to uz bylo vcelku dobre.ale vzal za sve i druhy motor. ero prezilo i druhou nouzovku.neb jsem ho natrel lakem na parkety. ted cekam na motor.dal bych tam alloye.ale to bych dovazil jen dvouma baterkama a mel bych jak je v mem zvyku letajici cihlu. rozhodne pomuze vyztuzeni a hlavne posunout teziste.nekdo ho mel o 30 mm vpred.ale to bych musel do cumaku cpat olovo a to se mi nechtelo.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jyrry »

ehm, přečtu ledasco, ale... zkus tam doplnit velká písmena na začátek vět a také na příslušná místa i jinou interpunkci než jen tečky. Pak si to možná i někdo přečte a odpoví.
jyrry.webnode.cz
odkudkam
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od odkudkam »

Mas recht. Psal jsem na telefonu a jako vymluvu se omlouvam jsem pri tem psani trochu lempl.
Jinak diky Jyrry,priste se zcela jiste polepsim.
coddy
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od coddy »

DHčko jsem taky měl koupil jsem ho už použité, byla tam nainstalovaná deseti lopatková turbína litano na 4s 3000mA. hned jsem na něm doma udělal vyztužení gondol uhlíkem, těžiště se neměnil co bylo zaškrtnuto uvnitř na desce vycházelo jeden a půl centimetru před.Lital hezky ale výkon nic moc. po demontování podvozku jsem měl dobrou 204 gramů alítal trochu líp. Ale pak jsem utavil motor. Z HK jsem objednal náhradní o 300 otáček na volt navíc, a najednou lital jak spraku, ale zare to neprezila umelohmotna turbina , tak jsem se nastval z HK jsem vzal 70 DPS hliník motora 2970 3000 kv. No zalet vam jsem nahraju , genialni zvuk vykonu tak akotat no a pak me sklamalo radio fotky nahraju sel do igelitky ale na Suchou ho asi udelam znovu.
[https://www.youtube.com/watch?v=51AVQx2uQZQ][/youtube]
Přílohy
Jen sebrad
Jen sebrad
kovyr
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od kovyr »

coddy píše:ale na Suchou ho asi udelam znovu.

Tak my zajistíme ty igelitky :D
Létat je tak snadné.........ale padat je snažší !
FrSky Taranis X9E / Django I / EOS II / Xantipa II
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“