Příchutě TERMIXU

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
bezo.tn
Kontaktovat uživatele:

Re: Příchutě TERMIXU

#16 Příspěvek od bezo.tn »

Pistacia bola od zaciatku co si pamatam , iny som nejedol
graupner MZ-24
Hora
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Hora »

Tak za mne vanilkovy, pistaciovy, kakaovy, kavovy, jahodovy a co mi nejvice chutnal byl pomerancovy.
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Jardátor

#18 Příspěvek od Jardátor »

A nebyl to náhodou purex rc termix? :D
MarthiR

#19 Příspěvek od MarthiR »

Na karamelovy si spominam ale na pomerančovi teda ne ale je fakt ze záleželo na obchodu co objednal a unás v univerzalu měli pěkný kulový
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
BUBI

#20 Příspěvek od BUBI »

Ja som si kupoval zásadne kávový lebo všetko kávové mám rád. Veľká škoda že už neexistuje čokoláda Orieta!
Jano Bubeník
JosefSvejk

#21 Příspěvek od JosefSvejk »

Pomerančový si nepamatuji, ale citronový jsem si občas kupoval, takže je to pravděpodobné, že pomeranč byl. Nikdo si nevzpomene na jinou příchuť než výše uvedené? :?
arda1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od arda1 »

Rumovej nebo vaječný koňak ? :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
JosefSvejk

#23 Příspěvek od JosefSvejk »

Vaječný koňak se už zmiňoval a rumová příchuť byla (možná ještě je) obsažena ve vanilkovém.
BUBI

#24 Příspěvek od BUBI »

Človek je krehká nádoba. Práve som sa vrátil z obchodu. Bol som si kúpiť dva termixy.
Jano Bubeník
Jardátor

#25 Příspěvek od Jardátor »

straciatella?Sakra,taky dostávám chuť!Pane Śvejk,nejste placený informátor firmy,jterá zmíněné pochutiny vyrábí? :D
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Jameson »

Úplne prvý bol kakaový (alebo čokoládový, mne to splýva) a trošku neskôr vanilkový. Kakaový bol taký hnedý, vanilkový žltý. Pár rokov na to začali špekulovať s inými príchuťami - zelený pistáciový, svetlohnedý kávový (ten mi moc nechutil:)), ružový bol jahodový a pribudol aj banánový. Ten si pamätám, lebo nám moc nechutil a spolužiaci ho vyhadzovali z okna. Raz trafili jedného dôchodcu a bol z toho strašný poprask... Iné príchute si nepamätám, no netvrdím, že v nejakej limitovanej edícii neexistovali. Možno citrónový a karamelový, ale ruku do ohňa za to nedám. Rumové či likérové určite neexistovali, nepamätám si ani pomarančové, jablkové, hruškové či mandarínkové. Ono v čase okolo revolúcie sa už dosť experimentovalo, takže mohli vymyslieť hocičo.

No a jeho najväčším konkurentom bol Miláčik, ktorý mi chutil trošku viac - ten bol pôvodne iba vanilkový a neskôr kakaový/čokoládový. Najchutnejší bol ale klasický vanilkový s pridaným kakaom a cukrom :). No a miláčik bol trošku riedši - otočiť téglik s miláčikom hore nohami nebol dobrý nápad, termixu to vôbec nevadilo.

Len pre tú psinu som skúsil pogúgliť fotky starých termixov, no veru neuspel som - až som prekvapený, ako sa ich dizajn za tú dobu zmenil... Zato som našiel pražský gay klub s rovnakým názvom - to už čo je :)
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
JosefSvejk

#27 Příspěvek od JosefSvejk »

Příchuť se musela vyrábět někdy začátkem osmdesátých let nebo v letech sedmdesátých. Před revolucí jsem byl už moc starý na to, abych vyhledával termix :) . Likérový určitě existoval, to je fakt. Mně nejvíc chutnal ten, co hledám a taky kávový.
bezo.tn
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od bezo.tn »

Bol to urcite termix ? Nemylis si to s boule :-D . ine chute termixov uz nevien
graupner MZ-24
pedro006

#29 Příspěvek od pedro006 »

Tak to jsem zvědav, co z tebe nakonec vypadne. Já jsem si myslel, že vaječňák bylo eso v rukávu a ono prd. No tak nás nenapínej... !

Ještě vím, že termix se nevyráběl jen v jedné mlékárně a taky, že se příchutě z jednotlivých mlékáren neshodovali s ostatními. Teda kromě vanilky a kakaa...
MINIMOA 2m, ASK-21 2,6m, L13 Blaník 3,2m , SCOUT 1,2m, CX-450, SK 450, Futaba
corsair
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od corsair »

vaječňák možná v seznamu chybí
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“