Příchutě TERMIXU
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Příchutě TERMIXU
Tak za mne vanilkovy, pistaciovy, kakaovy, kavovy, jahodovy a co mi nejvice chutnal byl pomerancovy.
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
A nebyl to náhodou purex rc termix? 
- MarthiR
Na karamelovy si spominam ale na pomerančovi teda ne ale je fakt ze záleželo na obchodu co objednal a unás v univerzalu měli pěkný kulový
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Ja som si kupoval zásadne kávový lebo všetko kávové mám rád. Veľká škoda že už neexistuje čokoláda Orieta!
Jano Bubeník
- JosefSvejk
Pomerančový si nepamatuji, ale citronový jsem si občas kupoval, takže je to pravděpodobné, že pomeranč byl. Nikdo si nevzpomene na jinou příchuť než výše uvedené? 
- JosefSvejk
Vaječný koňak se už zmiňoval a rumová příchuť byla (možná ještě je) obsažena ve vanilkovém.
Človek je krehká nádoba. Práve som sa vrátil z obchodu. Bol som si kúpiť dva termixy.
Jano Bubeník
straciatella?Sakra,taky dostávám chuť!Pane Śvejk,nejste placený informátor firmy,jterá zmíněné pochutiny vyrábí? 
Úplne prvý bol kakaový (alebo čokoládový, mne to splýva) a trošku neskôr vanilkový. Kakaový bol taký hnedý, vanilkový žltý. Pár rokov na to začali špekulovať s inými príchuťami - zelený pistáciový, svetlohnedý kávový (ten mi moc nechutil:)), ružový bol jahodový a pribudol aj banánový. Ten si pamätám, lebo nám moc nechutil a spolužiaci ho vyhadzovali z okna. Raz trafili jedného dôchodcu a bol z toho strašný poprask... Iné príchute si nepamätám, no netvrdím, že v nejakej limitovanej edícii neexistovali. Možno citrónový a karamelový, ale ruku do ohňa za to nedám. Rumové či likérové určite neexistovali, nepamätám si ani pomarančové, jablkové, hruškové či mandarínkové. Ono v čase okolo revolúcie sa už dosť experimentovalo, takže mohli vymyslieť hocičo.
No a jeho najväčším konkurentom bol Miláčik, ktorý mi chutil trošku viac - ten bol pôvodne iba vanilkový a neskôr kakaový/čokoládový. Najchutnejší bol ale klasický vanilkový s pridaným kakaom a cukrom
. No a miláčik bol trošku riedši - otočiť téglik s miláčikom hore nohami nebol dobrý nápad, termixu to vôbec nevadilo.
Len pre tú psinu som skúsil pogúgliť fotky starých termixov, no veru neuspel som - až som prekvapený, ako sa ich dizajn za tú dobu zmenil... Zato som našiel pražský gay klub s rovnakým názvom - to už čo je
No a jeho najväčším konkurentom bol Miláčik, ktorý mi chutil trošku viac - ten bol pôvodne iba vanilkový a neskôr kakaový/čokoládový. Najchutnejší bol ale klasický vanilkový s pridaným kakaom a cukrom
Len pre tú psinu som skúsil pogúgliť fotky starých termixov, no veru neuspel som - až som prekvapený, ako sa ich dizajn za tú dobu zmenil... Zato som našiel pražský gay klub s rovnakým názvom - to už čo je
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
- JosefSvejk
Příchuť se musela vyrábět někdy začátkem osmdesátých let nebo v letech sedmdesátých. Před revolucí jsem byl už moc starý na to, abych vyhledával termix
. Likérový určitě existoval, to je fakt. Mně nejvíc chutnal ten, co hledám a taky kávový.
Bol to urcite termix ? Nemylis si to s boule
. ine chute termixov uz nevien
graupner MZ-24
Tak to jsem zvědav, co z tebe nakonec vypadne. Já jsem si myslel, že vaječňák bylo eso v rukávu a ono prd. No tak nás nenapínej... !
Ještě vím, že termix se nevyráběl jen v jedné mlékárně a taky, že se příchutě z jednotlivých mlékáren neshodovali s ostatními. Teda kromě vanilky a kakaa...
Ještě vím, že termix se nevyráběl jen v jedné mlékárně a taky, že se příchutě z jednotlivých mlékáren neshodovali s ostatními. Teda kromě vanilky a kakaa...
MINIMOA 2m, ASK-21 2,6m, L13 Blaník 3,2m , SCOUT 1,2m, CX-450, SK 450, Futaba
vaječňák možná v seznamu chybí