Nova Eclipse 7 PRO 2,4
Re: Nova Eclipse 7 PRO 2,4
Je vůbec někdo kdo používá E7 Pro a je spokojenej bez problémů?
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
kroxigor píše:Je vůbec někdo kdo používá E7 Pro a je spokojenej bez problémů?
Spokojenost zatím nemůžu potvrdit
Už se na ni ale pomalu chystám, že ji osadím do jednoho éra a začnu používat. Tak se s ní snad časem zžiju a budu moct napsat ,,Ano, používám a spokojenost,,
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
-
von boberov
Ahoj. Já ji měl necelý rok od nova. Nakonec jsem ji prodal ještě v zaruce ze 1500 Kč.
Byla lehká, dobře vyvážená, dobře seděla v ruce a i její celkem uhlazený povrch se dobře čistil.
Pak jednoho dne v létě, na display přestal ukazovat jeden segment. Druhý den vše v pořádku a třetí den se zase závada vrátila. Nějakou dobu jsem s tím spolehlivo poletoval, no ale přišla další závada- odešel pipak. To mě nakrklo a vysílač šel na opravu. Trvalo to necelý měsíc. Když jsem po opravě poprvé rádio vzal do ruk, pohonu pákou- herdek ten knipl nějak zadrhava! No nic, sundám záda a ejhle, svazek vodičů od potenciometrů zadrhava o sloupek, do kterého je sroubovan vrut držící dekl. Zároveň jsem si všimnul, že na tistaku jsou přeletovane studené spoje. Oprava v servisu tedy nic moc. Přenos ale fungoval spolehlivě.
Teď mám bazarovou Auroru. Ta je co se týče nastavování někde úplně jinde. Eclipse je hodně!!! chudý příbuzný a už snad o ní nechci ani slyšet. (z mobilu uf)
Byla lehká, dobře vyvážená, dobře seděla v ruce a i její celkem uhlazený povrch se dobře čistil.
Pak jednoho dne v létě, na display přestal ukazovat jeden segment. Druhý den vše v pořádku a třetí den se zase závada vrátila. Nějakou dobu jsem s tím spolehlivo poletoval, no ale přišla další závada- odešel pipak. To mě nakrklo a vysílač šel na opravu. Trvalo to necelý měsíc. Když jsem po opravě poprvé rádio vzal do ruk, pohonu pákou- herdek ten knipl nějak zadrhava! No nic, sundám záda a ejhle, svazek vodičů od potenciometrů zadrhava o sloupek, do kterého je sroubovan vrut držící dekl. Zároveň jsem si všimnul, že na tistaku jsou přeletovane studené spoje. Oprava v servisu tedy nic moc. Přenos ale fungoval spolehlivě.
Teď mám bazarovou Auroru. Ta je co se týče nastavování někde úplně jinde. Eclipse je hodně!!! chudý příbuzný a už snad o ní nechci ani slyšet. (z mobilu uf)
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
kroxigor píše:Je vůbec někdo kdo používá E7 Pro a je spokojenej bez problémů?
Ano já, létám s ní asi jen 3/4 roku a v podstatě začátečnické, nebo nenáročné modely, ale nic lepšího zatím nepotřebuju, a ani nemůžu dovolit... Ale rozhodně to pro nějaké nastavování pokročilejších modelů nestačí.
Jo a zeptám se- funguje vám přepínání letových režimů při spuštěném kanálu 7? Mě ne, nepotřebuju to ale minule mě zaskočilo proč to nejde a přišel jsem na to že když spustím ch7 tak letový režimy nejdou.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jaký má zhruba dosah Eclipse 7 s tím 8k příjmačem z Hobbykingu?
Budu kompletovat FPV, ne na dlouhý vzdálenosti, ale chci být limitován puze videem a ne ovládáním takže bych uvítal spolehlivý dosah 2km. Všude se píše myslím že plný dosah je 1,5 a to už je hranice co bych chtěl...
Dával na to někdo třeba silnější anténu? Nebránil bych se časem si do toho dát jiný modul, ale zatím nechci protože: je v záruce, peníze, mám příjmače na AFHSS... Takže kdyby to šlo mohl by mi někdo doporučit nějakou lepší anténu? Rozměry nehrajou roli. Čínský příjmač budu mít kvůli údaji o síle signálu.
To že chci dosah na 2km neznamená že tam budu létat, ale chci mít rezervu. Díky!
Budu kompletovat FPV, ne na dlouhý vzdálenosti, ale chci být limitován puze videem a ne ovládáním takže bych uvítal spolehlivý dosah 2km. Všude se píše myslím že plný dosah je 1,5 a to už je hranice co bych chtěl...
Dával na to někdo třeba silnější anténu? Nebránil bych se časem si do toho dát jiný modul, ale zatím nechci protože: je v záruce, peníze, mám příjmače na AFHSS... Takže kdyby to šlo mohl by mi někdo doporučit nějakou lepší anténu? Rozměry nehrajou roli. Čínský příjmač budu mít kvůli údaji o síle signálu.
To že chci dosah na 2km neznamená že tam budu létat, ale chci mít rezervu. Díky!
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
S Hitecovymi prijmacmi to bolo vzdy tak daleko ako som dovidel (bol som daleko ale nesiel som do extremov) a zatial moj najvacsi eroplan e-vetron mal 2300 mm.
Aky je dosah s alternativmymi HK prijmacmi netusim. Ale je by som pri takej investicii a takom druhu era nelaskoval s alternativnym prijmacom.
Aky je dosah s alternativmymi HK prijmacmi netusim. Ale je by som pri takej investicii a takom druhu era nelaskoval s alternativnym prijmacom.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Je to kvůli informaci o síle signálu, hitec to neumí a já to potřebuju. Jde to zvětšit anténou nebo ne?
Nevíte jak to je s eclipsou vyšly nějákéé opravy co řešili předchozí chyby?
-
Juro. Malík
ECLIPSE 7 PRO 2,4 GHz, Nejde mi spustit casovac.
Cauko. Nvie te mi poradit ako sa sposta casovac na Hitec eclipse 7 pro. Nastavil som casovac podla navodu a neda sa spustit. Skusal som aj skniplom pridat plin a nic.
Re: ECLIPSE 7 PRO 2,4 GHz, Nejde mi spustit casovac.
Na Eclipse 7 sa casovac spusta a zastavuje rucne tlacitkom (v manuali urcite najdes ktorym). Pokial viem, casovac sa neda spustat plynovou pakou. 
-
Juro. Malík
Ja som pozeral manual ale tam vodec nic neni pisane ze sktorym tlacitkom sa spusta.
Ahoj,
Jeden čas na displeji v pravo dole ti ukazuje čas od zapnutí vysílače a můžeš ho vyresetovat tlačítkem CLEAR.
Druhý čas nastavíš tak ,že máš vypnutý vysílač.Stiskneš současně obě kl.EDIT a zapneš vysílač. tímto vstoupíš do základního menu M.SEL .Klávesou UP neboDOWN nalistuj funkci TIME.Potom kl.INCREASE NEBO DECREASE si nastavíš čas od 0 do 60 minut .Stiskem kl. CURSOR můžeš odejít na druhou časomíru.Potom vysílač vypneš a máš to uložený.
Jeden čas na displeji v pravo dole ti ukazuje čas od zapnutí vysílače a můžeš ho vyresetovat tlačítkem CLEAR.
Druhý čas nastavíš tak ,že máš vypnutý vysílač.Stiskneš současně obě kl.EDIT a zapneš vysílač. tímto vstoupíš do základního menu M.SEL .Klávesou UP neboDOWN nalistuj funkci TIME.Potom kl.INCREASE NEBO DECREASE si nastavíš čas od 0 do 60 minut .Stiskem kl. CURSOR můžeš odejít na druhou časomíru.Potom vysílač vypneš a máš to uložený.
Ak som dobre rozumel, nastavit casovac uz vies.
Na spustanie casovaca sa asi pouziva tlacitko "Start/Stop Timer".
Sice nemam tento vysielac, ale ma ho kamarat a obcas sa s nim trapime (s tym vysielacom), takze si nieco pamatam.
Na spustanie casovaca sa asi pouziva tlacitko "Start/Stop Timer".
Sice nemam tento vysielac, ale ma ho kamarat a obcas sa s nim trapime (s tym vysielacom), takze si nieco pamatam.
Stará (FM) Eclipsa uměla spouštět stopky až se softem Palík.
Oni to do té nové "Pro" taky nedali?
Oni to do té nové "Pro" taky nedali?
jyrry.webnode.cz
Zapoměl sem napsat jak se ten čas zapne.
Při zapnutém vysílači stiskneš CURSOR To
jsou kl.LEFT a RIGHT společně.Odečítání času
dáš kl.RIGHT (START).
Při zapnutém vysílači stiskneš CURSOR To
jsou kl.LEFT a RIGHT společně.Odečítání času
dáš kl.RIGHT (START).