Nova Eclipse 7 PRO 2,4

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
kroxigor

Re: Nova Eclipse 7 PRO 2,4

#226 Příspěvek od kroxigor »

Je vůbec někdo kdo používá E7 Pro a je spokojenej bez problémů?
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
REX

#227 Příspěvek od REX »

kroxigor píše:Je vůbec někdo kdo používá E7 Pro a je spokojenej bez problémů?

Spokojenost zatím nemůžu potvrdit :( Sice se nepovažuji za náročného člověka, ale hned po koupi mě na ni rozhodily dvě věci (nedržící destička s popisky a nefunkční zvuková signalizace) a šla do opravy. Od té doby leží v krabici na stole a lítám s původní, kterou měla nahradit.
Už se na ni ale pomalu chystám, že ji osadím do jednoho éra a začnu používat. Tak se s ní snad časem zžiju a budu moct napsat ,,Ano, používám a spokojenost,,
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
von boberov

#228 Příspěvek od von boberov »

Ahoj. Já ji měl necelý rok od nova. Nakonec jsem ji prodal ještě v zaruce ze 1500 Kč.
Byla lehká, dobře vyvážená, dobře seděla v ruce a i její celkem uhlazený povrch se dobře čistil.
Pak jednoho dne v létě, na display přestal ukazovat jeden segment. Druhý den vše v pořádku a třetí den se zase závada vrátila. Nějakou dobu jsem s tím spolehlivo poletoval, no ale přišla další závada- odešel pipak. To mě nakrklo a vysílač šel na opravu. Trvalo to necelý měsíc. Když jsem po opravě poprvé rádio vzal do ruk, pohonu pákou- herdek ten knipl nějak zadrhava! No nic, sundám záda a ejhle, svazek vodičů od potenciometrů zadrhava o sloupek, do kterého je sroubovan vrut držící dekl. Zároveň jsem si všimnul, že na tistaku jsou přeletovane studené spoje. Oprava v servisu tedy nic moc. Přenos ale fungoval spolehlivě.
Teď mám bazarovou Auroru. Ta je co se týče nastavování někde úplně jinde. Eclipse je hodně!!! chudý příbuzný a už snad o ní nechci ani slyšet. (z mobilu uf)
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od vojta mansfeld »

kroxigor píše:Je vůbec někdo kdo používá E7 Pro a je spokojenej bez problémů?

Ano já, létám s ní asi jen 3/4 roku a v podstatě začátečnické, nebo nenáročné modely, ale nic lepšího zatím nepotřebuju, a ani nemůžu dovolit... Ale rozhodně to pro nějaké nastavování pokročilejších modelů nestačí.
Jo a zeptám se- funguje vám přepínání letových režimů při spuštěném kanálu 7? Mě ne, nepotřebuju to ale minule mě zaskočilo proč to nejde a přišel jsem na to že když spustím ch7 tak letový režimy nejdou.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od vojta mansfeld »

Ahoj, jaký má zhruba dosah Eclipse 7 s tím 8k příjmačem z Hobbykingu?
Budu kompletovat FPV, ne na dlouhý vzdálenosti, ale chci být limitován puze videem a ne ovládáním takže bych uvítal spolehlivý dosah 2km. Všude se píše myslím že plný dosah je 1,5 a to už je hranice co bych chtěl...
Dával na to někdo třeba silnější anténu? Nebránil bych se časem si do toho dát jiný modul, ale zatím nechci protože: je v záruce, peníze, mám příjmače na AFHSS... Takže kdyby to šlo mohl by mi někdo doporučit nějakou lepší anténu? Rozměry nehrajou roli. Čínský příjmač budu mít kvůli údaji o síle signálu.
To že chci dosah na 2km neznamená že tam budu létat, ale chci mít rezervu. Díky!
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Vlado C

#231 Příspěvek od Vlado C »

S Hitecovymi prijmacmi to bolo vzdy tak daleko ako som dovidel (bol som daleko ale nesiel som do extremov) a zatial moj najvacsi eroplan e-vetron mal 2300 mm.
Aky je dosah s alternativmymi HK prijmacmi netusim. Ale je by som pri takej investicii a takom druhu era nelaskoval s alternativnym prijmacom. :)
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#232 Příspěvek od vojta mansfeld »

Je to kvůli informaci o síle signálu, hitec to neumí a já to potřebuju. Jde to zvětšit anténou nebo ne?
ReznicMi
Kontaktovat uživatele:

#233 Příspěvek od ReznicMi »

Nevíte jak to je s eclipsou vyšly nějákéé opravy co řešili předchozí chyby?
Juro. Malík

ECLIPSE 7 PRO 2,4 GHz, Nejde mi spustit casovac.

#234 Příspěvek od Juro. Malík »

Cauko. Nvie te mi poradit ako sa sposta casovac na Hitec eclipse 7 pro. Nastavil som casovac podla navodu a neda sa spustit. Skusal som aj skniplom pridat plin a nic.
Kamil
Kontaktovat uživatele:

Re: ECLIPSE 7 PRO 2,4 GHz, Nejde mi spustit casovac.

#235 Příspěvek od Kamil »

Na Eclipse 7 sa casovac spusta a zastavuje rucne tlacitkom (v manuali urcite najdes ktorym). Pokial viem, casovac sa neda spustat plynovou pakou. :-(
Juro. Malík

#236 Příspěvek od Juro. Malík »

Ja som pozeral manual ale tam vodec nic neni pisane ze sktorym tlacitkom sa spusta.
jumper

#237 Příspěvek od jumper »

Ahoj,
Jeden čas na displeji v pravo dole ti ukazuje čas od zapnutí vysílače a můžeš ho vyresetovat tlačítkem CLEAR.
Druhý čas nastavíš tak ,že máš vypnutý vysílač.Stiskneš současně obě kl.EDIT a zapneš vysílač. tímto vstoupíš do základního menu M.SEL .Klávesou UP neboDOWN nalistuj funkci TIME.Potom kl.INCREASE NEBO DECREASE si nastavíš čas od 0 do 60 minut .Stiskem kl. CURSOR můžeš odejít na druhou časomíru.Potom vysílač vypneš a máš to uložený.
Kamil
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od Kamil »

Ak som dobre rozumel, nastavit casovac uz vies.
Na spustanie casovaca sa asi pouziva tlacitko "Start/Stop Timer".
Sice nemam tento vysielac, ale ma ho kamarat a obcas sa s nim trapime (s tym vysielacom), takze si nieco pamatam.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#239 Příspěvek od jyrry »

Stará (FM) Eclipsa uměla spouštět stopky až se softem Palík.
Oni to do té nové "Pro" taky nedali?
jyrry.webnode.cz
jumper

#240 Příspěvek od jumper »

Zapoměl sem napsat jak se ten čas zapne.
Při zapnutém vysílači stiskneš CURSOR To
jsou kl.LEFT a RIGHT společně.Odečítání času
dáš kl.RIGHT (START).
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“