Drak dneska přišel, takže si musím uklidit stůl, na kterým kudlám Hawka na 12S.
Lítá to úplně bombasticky, je to úplně jinej level, přestaly mě bavit ostatní tryskáče
V tom setupu, co mám, jsou tři letové režimy (návod od Seba). 1. vypnutý vektor 2. zapnutý vektor 3. zapnutý vektor a gyro+obrácené expo(rychlejší) na křidélkách. Vektor na směrovce je stálý, ten vypnout nejde, křidélka a výškovka ano. Gyro je připojené jen na směrovku.
Koupím ještě gyro a zkusím to, jak to jse s tím. Nevětší problém v tom visu je právě udržet ho směrovkou, je to hodně citlivé. S gyrem to bude viset samo.
A další věc je hmotnost, mám váhu jen do kila, takže to nezvážím, ale je to strašně lehký, a baterka je 4S a má rozmezí od 350-450g, přičemž to max už je moc. Ideál je 350, ale těžko se shání s dobrými Céčky.
Usmažil jsem v něm Thunder Power 3000 mAh 55C 345g, ta už byla jetá z jiného EDF, vydržela 10 cyklů a byl z ní batoh bláta! GensAce 4000 mAh 450g 25C, 42 cyklů, batoh není, ale nemá výkon a padá napětí.
A teď Dualsky 70C 3850 mAh 404g, doteď 8 cyklů, zatím parádní, no a teď je test na chvilku pozastaven