MX12 píše::lol: a kdo vloží ten easyglider?MX12
No pokusil bych se to řešit dobrovolným startovným
event. znásilněním nějakého kapitalisty
MX12 píše::lol: a kdo vloží ten easyglider?MX12
wroum píše:Kabriolin píše:Myšlenka pěkná, ale vzhledem k dané kategorii, budu vždy raději hostJinak velký problém vznikde s pořádáním...už jen ve Vestci se čertili, když tam na 1. den přijelo více "cizích" lidí.. jak začíná být krize o modelářskou plochu, tak modelář "nezná bratra"
myslim ze na tohle bohate staci jakejkoliv placek. treba divcaky nebo reporyje, vidoule a ani vypichu bych se nebranil (trocha punku nikoho nezabije).... neni nutny mit pristavaci drahu si myslim.
Vzduchoplavec píše:No ja mit jen "trochu" penez navic, tak bych hned koupil poradny lan pole a vybudoval tam krasne letiste se zazemim. asfaltova draha, travnata draha. Vodni plocha na hydroplany. Technicka budova s tekouci vodou a elektrinou + obcerstveni. Tribuny pro divaky s ochranou siti atd. atd.
No proste raj na zemi
TomasC píše:Můžem to vyřešit jako ve Schneider trophy. Vítěz pořádá další kolo:D. To mi přijde velmi zajímavé a jistě to získá širokou podporu.
BOSS8 píše:Dneska jsem viděl výtězný stroj v akci - jsou pryč moje iluze o mém výtěztví. - Pokud potřebuješ námět na vylepšení ,tak bych to viděl asi na depronový raketoplán na "400"![]()
Abu píše:No ja bych treti servo toleroval..... ale kdyz nahodou to triservovy ero vyhraje, tak ho dodatecne diskvalifikujeme![]()
Zacina se o tom moc kecat a malo stavet+litat !!!