VIGO DEPRON CUP 2008

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

DEPRON CUP 2008

#31 Příspěvek od BOSS8 »

MX12 píše::lol: a kdo vloží ten easyglider? :roll: MX12

No pokusil bych se to řešit dobrovolným startovným :-)
event. znásilněním nějakého kapitalisty :-) - s tím že glider bude nosit jeho logo na křídle :-) (samo že vítěz musí stát na bedně no.1 s glidrem v ruce)
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od BOSS8 »

[quote="Abu"]Me osobne je pocet serv momental celkem ukradeny, "zavodni special" mam uz hotovy se dvema servy a (zatim) na nem nehodlam nic podstatneho menit. Teda jen do te doby pokud bude vitezit, az prestane, tak budu muset postavit neco lepsiho, ikdyz zatim moc nametu na vylepseni nemam.

Dneska jsem viděl výtězný stroj v akci - jsou pryč moje iluze o mém výtěztví. - Pokud potřebuješ námět na vylepšení ,tak bych to viděl asi na depronový raketoplán na "400" :-) - nicméně důležité je zůčastnit se - budu aspon první od konce :-)
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od BOSS8 »

wroum píše:
Kabriolin píše:Myšlenka pěkná, ale vzhledem k dané kategorii, budu vždy raději host :wink: Jinak velký problém vznikde s pořádáním...už jen ve Vestci se čertili, když tam na 1. den přijelo více "cizích" lidí.. jak začíná být krize o modelářskou plochu, tak modelář "nezná bratra" :x

myslim ze na tohle bohate staci jakejkoliv placek. treba divcaky nebo reporyje, vidoule a ani vypichu bych se nebranil (trocha punku nikoho nezabije).... neni nutny mit pristavaci drahu si myslim.

naprostý souhlas -letiště pro jednotlivá kola bychom měli :-) ted jen určit pořadí . první kolo bych hlasoval pro Vidouli - krásný náhorní plácek na přistání -bodované území.
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Kabriolin »

Vzduchoplavec píše:No ja mit jen "trochu" penez navic, tak bych hned koupil poradny lan pole a vybudoval tam krasne letiste se zazemim. asfaltova draha, travnata draha. Vodni plocha na hydroplany. Technicka budova s tekouci vodou a elektrinou + obcerstveni. Tribuny pro divaky s ochranou siti atd. atd.

No proste raj na zemi 8)

Tak hodně štěstí mělo by to určitě úspěch 8)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Boss8: Hergot! Tak to se musim taky zucastnit! Posledni misto je totiz moje... :D
Abu
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Abu »

TomasC píše:Můžem to vyřešit jako ve Schneider trophy. Vítěz pořádá další kolo :D:D. To mi přijde velmi zajímavé a jistě to získá širokou podporu.

To je dobrej napad, doufam ze se v tom pripade zucastnis :wink:

Jinak s tou prukazkou - ja ji mam a obcas i nekde zasoutezim (Nka), ale urcite je tady spousta lidi, kteri o clenstvi nestoji a presto by si radi obcas z legrace zalitali radobysoutezne. Myslim, ze Deproncup to resi a ty problemy s mistem zase nejsou tak hrozne, spis se tady o tom tak keca, ale nakonec se urcite najde dost lokalit.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Abu »

BOSS8 píše:Dneska jsem viděl výtězný stroj v akci - jsou pryč moje iluze o mém výtěztví. - Pokud potřebuješ námět na vylepšení ,tak bych to viděl asi na depronový raketoplán na "400" :-)

No zase takova bomba to neni, me se treba porad zda ten motorovej let dost mizernej. Budu si muset pujcit vyskomer a svezt ho, at vim do kolika se za tech 60s dohrabu. Jestli to nebude aspon 200m, tak je neco spatne. Ale mozna jsme jen zhejckanej vetronema s 250-350W/kg a tenhle chcipak s nejakejma 160W/kg mi prijde ze se ve stoupani sotva potaci nahoru.

Jinak na Vidouli by to asi slo, ale nesmi foukat jih (to by se z toho pak staly nekonecny zavody ve svahovani a nalitat 10minut by se dalo i bez motoru) a taky nesmej dospely dopravaky pristavat na drahu c.31, protoze to si pak nalitavaj primo pres tu louku na Vidouli a to se tam litat fakt neda. Nastesti vetsinou pristavaj na c.22, takze staci netrefit se do terminu kdy se dvaadvacitka kazdorocne opravuje. Dalsi varianta jsou ty Divcaky (nepouzitelne pri vychodnim vetru opet kvuli svahovemu proudeni).
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Vigo »

Hele to je pořád něco. Vy to berete moc vážně :D Jestli mě naštvete založím si novou kategorii :lol: Prostě už jsou letadla se dvěma servy tak to tak necháme minimálně na tuhle sezonu. Jsem ochoten povolit třetí servo, ale jen na brzdu. není to o penězích, ale křidélkové stroje jsou zase dokonalejší atd.. atd..

Prostě nevim. Co nato Abu a Vzducha ?
Abu
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Abu »

No ja bych treti servo toleroval..... ale kdyz nahodou to triservovy ero vyhraje, tak ho dodatecne diskvalifikujeme :twisted:

Zacina se o tom moc kecat a malo stavet+litat !!! :x
wroum

#40 Příspěvek od wroum »

Abu píše:No ja bych treti servo toleroval..... ale kdyz nahodou to triservovy ero vyhraje, tak ho dodatecne diskvalifikujeme :twisted:

Zacina se o tom moc kecat a malo stavet+litat !!! :x

ja bych ho netoleroval. klapka je na takovy ero zbytecna a pokud nekdo postavi ero s kridylkama kde bude na kazdy jedno servo, tak bude ve vyhode...ja bych pravidla nemenil, tak jak je to nastaveny je to OK.
Dříve nadšenec do EPP, teď hlavně větroně F5J.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od BOSS8 »

ja bych ho netoleroval. klapka je na takovy ero zbytecna a pokud nekdo postavi ero s kridylkama kde bude na kazdy jedno servo, tak bude ve vyhode...ja bych pravidla nemenil, tak jak je to nastaveny je to OK.[/quote]

Já jsem taky pro dvě serva. Atˇ mají všichni možnost ukázat co dovedou. :-))
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jo. Dve serva bych nechal.
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Kabriolin »

Tak jakej že spalovák je ekvivalent řadě 400 :?: :twisted: :twisted:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Abu »

Kabriolin píše:Tak jakej že spalovák je ekvivalent řadě 400 :?: :twisted: :twisted:

No prece ctyrstovka nakrmena 20ti amperama :D
wroum

#45 Příspěvek od wroum »

Abu píše:
Kabriolin píše:Tak jakej že spalovák je ekvivalent řadě 400 :?: :twisted: :twisted:

No prece ctyrstovka nakrmena 20ti amperama :D

:lol: :lol: :lol:
Dříve nadšenec do EPP, teď hlavně větroně F5J.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“