FrSky Taranis - první pokračování

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
mclei
Kontaktovat uživatele:

Re: FrSky Taranis - pokračování

#541 Příspěvek od mclei »

janekx píše:Dale jsem take naskladnil Taranis Plus.

Musím Jankovi poděkovat za promptní zaslání a ochotné řešení všech mých doplňujících dotazů a úprav objednávky.

Ale také chci varovat před přepravní společností Geis a jejich "super službou" přesměrování na GeisPoint pro osobní vyzvednutí když nejste doma. Už nikde vám totiž neřeknou, že přesměrování (i den předem a v rámci stejné městské části), znamená odložení doručení minimálně o jeden den (a v případě víkendu o 3). Super služba k naštvání.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#542 Příspěvek od RCStudio »

Diky za info to si od Gaisu vyzadam vysvetleni
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
gardenroute

#543 Příspěvek od gardenroute »

GAIS je něco naprosto priserneho, vůbec nechapu, proc to v konkurenci DPD, PPL ale i DR od ČP někdo vůbec pouziva (!). Je to banda linych, neochotných a nevychovanych ridicu, neberou platebni karty, neupozorni na zavoz...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#544 Příspěvek od RCStudio »

Omlouvam se za OT

Vychazelo to z jiz zabehnute smlouvy a firma naproti ma s nima mega smlouvu o paletach atp. takze krom ceny kterou me nastavili na jejich apel, muzu i baliky na svoz dat naproti a vim ze odejdou.
Nemluve o zkusenosti ze je lidem i 110 kc doprava s dobirkou moc.
Dokonce me jeden clovik co chtel anteny pozadal o to, jestli mu je neposlu dopisem, tak rikam proc ne ze to bude stat 20Kc. Na to jsem dostal rekneme prekvapeny dotaz proc 20Kc kdyz dopis stoji 13Kc a obalka 1Kc, tak jsem mu vysvetlil ze nebudu posilat anteny s konektorama v bezne obalce ale v bublinkove a ta take neco stoji.
Nicmene podmet prosetrim, diky za nej i kdyz mam zpetnou vazbu ze Geis volava kdyz jde o soukr adresu a jak to je s vydejnim mistem si necham vysvetlit.
Zavedu asi i DPD
Jan Janekx Urbanek
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#545 Příspěvek od Ancistrus01 »

janekx píše:Dokonce me jeden clovik co chtel anteny pozadal o to, jestli mu je neposlu dopisem, tak rikam proc ne ze to bude stat 20Kc. Na to jsem dostal rekneme prekvapeny dotaz proc 20Kc kdyz dopis stoji 13Kc a obalka 1Kc, tak jsem mu vysvetlil ze nebudu posilat anteny s konektorama v bezne obalce ale v bublinkove a ta take neco stoji.

Opět OT, ten člověk jsem byl já, protože nebudu platit 100Kč poštu za anténky který stojej 40Kč... to je neskutečná kravina ;) To to radši příště objednám z Číny a počkám si.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#546 Příspěvek od RCStudio »

Vsak jsem ti vysel vstric, v tom neni problem, jen treba DPD je o dalsich 20-40kc drazsi nez GEIS a tebe uvadim jako priklad ze lide si proste dopravu hlidaji
Jan Janekx Urbanek
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#547 Příspěvek od Ancistrus01 »

janekx píše:Vsak jsem ti vysel vstric, v tom neni problem, jen treba DPD je o dalsich 20-40kc drazsi nez GEIS a tebe uvadim jako priklad ze lide si proste dopravu hlidaji

Jojo v pohodě... :wink:
kozlik327

#548 Příspěvek od kozlik327 »

já jsem s nimi žádný problém neměl,ve středu objednáno u RC Studia,ve čvrtek posláno(přišla SMS),dnes ráno volal řidič,že přijede odpoledne kolem 15hod. Přijel ve 14,30. Jak říkám ,spokojenost.Minulý týden to probíhalo také naprosto standardně,od jiného dodavatele.
kitemonkee

#549 Příspěvek od kitemonkee »

kozlik327 píše:já jsem s nimi žádný problém neměl,ve středu objednáno u RC Studia,ve čvrtek posláno(přišla SMS),dnes ráno volal řidič,že přijede odpoledne kolem 15hod. Přijel ve 14,30. Jak říkám ,spokojenost.Minulý týden to probíhalo také naprosto standardně,od jiného dodavatele.

u mně stejný scénář. tím pádem dnes první polety s Taranisem a normálně mám pocit že to samé éro líta mnohem líp než s 9XR - asi nějaká haluz...
frsky x7 & frsky xLite | telink toro & zohd orbit & hacker tomahawk.ng
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#550 Příspěvek od celadnik »

Ahojte. Mám jednu otázku.

V taranisovi, cez menu na stránke "SD-HC" vidim, že tam mám zvukovú stopu "klapky vypnute" a "klapky zapnute". Ale ak idem pri nastaveni modelu na stranku "funkcie" a dám tam možnosť stopa, tak mi zobrazuje na výber len stopu "let_let". Neviem v čom je problém.

Tie zvukové stopy "klapky vypnute/zapnute" mám v adresari sounds/cz

Čo robím zle, resp. mám upraviť, ale som tie zvukove stopy videl aj vo výbere stopy?

Názvy stop:
flapdn.wav
flapup.wav

Ďakujem za rady.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
kitemonkee

#551 Příspěvek od kitemonkee »

hodně "slušný" soundpack: http://keyboardmonkey.com/theKM_opentxTaranis_soundPackFull_amber_20140709.zip
samozřejmě jenom pro ty, co jim nevadí angličtina...
Přílohy
KM_X9d_SoundIndexFull_amber.xlsx
koukni FUN sekci
(49.99 KiB) Staženo 148 x
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#552 Příspěvek od celadnik »

ako to môžem do taranisa nahrať? Už mi ho konečne windows našiel, ako nejaký bootloader. Ale nezobrazil mi pamäť taranisu a sd kartu v ňom ako dátové úložisko. Čo treba spraviť na to, aby som mal prístup k tým súboorm, ako dátové úložisko (typu USB flash pamäti a pod...)??
kitemonkee

#553 Příspěvek od kitemonkee »

celadnik píše:V taranisovi, cez menu na stránke "SD-HC" vidim, že tam mám zvukovú stopu "klapky vypnute" a "klapky zapnute". Čo robím zle, resp. mám upraviť, ale som tie zvukove stopy videl aj vo výbere stopy?
skús to upraviť na:
flapsup.wav
flapsdn.wav
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#554 Příspěvek od celadnik »

tak to mám upravené, na spodku príspevku som písal
kitemonkee

#555 Příspěvek od kitemonkee »

celadnik píše:ako to môžem do taranisa nahrať? Už mi ho konečne windows našiel, ako nejaký bootloader. Ale nezobrazil mi pamäť taranisu a sd kartu v ňom ako dátové úložisko. Čo treba spraviť na to, aby som mal prístup k tým súboorm, ako dátové úložisko (typu USB flash pamäti a pod...)??
pri zapínaní podrž horizontálne trimy "k sebe", keď sa zobrazí Bootloader menu, tak zasuň USB kábel.
USB kábel pre istotu najprv do PC, keby ani tak nefungovalo tak skús iný port, prípadne aj USB 2.0 port namiesto USB 3.0 (hub, docking station, monitor, atď...)
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“