Nová DX7S DSMX
Re: Nová DX7S DSMX
jirry...napr.moja smutna posledna skusenost......pestujem aloe vera.objednal som si LED svetlo do boxu,dost drahe.dodacia lehota 3 az 5 dni.neprislo nic.po mesiaci som dal kamaratovy do ruky telefon a reku opytaj sa kde je to svetlo.po tyzdni prisiel nejaky cinsky smejd.zas sme tam volali ze co to znamena.a ze vraj to je ich najlepsie svetlo a ONI SU TAKI DOBRI A ZE MAM ESTE DOPLATIT 80 libier.Svetlo som poslal naspat.Tri tyzdne zas nic.Po telefonate vravi ze on nic nedostal.Vravim Pakistan black bastards,black monkey shit.Ze vraj ako sa to s nim rozpravam.Ze ma uda.Povedal som mu,ze oznamim jeho stranku ako podvodnicku.A zrazu svetlo nasiel a do tyzdna vratil peniaze.A to nespominam radsej ako tu banky vydrbavaju s ludmi a okradaju ich.
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
Tono40 píše:...Pakistan black bastards,black monkey shit...
Máš dobrou angličtinu (spelling, slovní zásoba...), což se po třech letech praxe není čemu divit. To by na vyřízení reklamace mohlo stačit
Jinak já měl asi nesmírné štěstí a zatím vše od Spektra (i kompatibilní Čína) bez ztráty kytičky, klep, klep.
Len sa mi smejte ludia....Ked budete v Anglicku zit a sem,tam platit a ani nebudete vediet za co,smiech Vas prejde.Som zvedavy ako by si sa tvaril,keby si mal 270 libier v lufte.Tebe to asi nevadi,ale mne ano.
Ale bavme sa radsej o lietadielkach.
Ale bavme sa radsej o lietadielkach.
A ak nefunguje normalna otazka emailom,normalna komunikacia .....co urobis ? Najmes si najomneho vraha alebo to nechas tak a nechas zo seba urobit debila ?270 libier vyhodis z okna ? Ty mozno ano,ale ja nemam rad ked ma niekto odrbe.Uz len kvoli systemu.
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Měl bych dotaz, zda jste někdo přehrávali firmware na vaší DX7s? Vysílač se po rozbalení mixů a následném přeskakováním mezi nimi restartuje bez uložení posledních změn. To jsem zjistil velmi záhy a dá se s tím žít, ale pokud by update pomohl a neuškodil, rád bych ho vyzkoušel. Na netu jsem o tom nic nenašel, ale přiznám se, moc jsem ani nehledal. Díky za případné info. Hmm, nebo napsat přímo na Horizon Hobby, zda update řeší problémy s restartem?
mikymik píše:Ahoj. Měl bych dotaz, zda jste někdo přehrávali firmware na vaší DX7s? Vysílač se po rozbalení mixů a následném přeskakováním mezi nimi restartuje bez uložení posledních změn. To jsem zjistil velmi záhy a dá se s tím žít, ale pokud by update pomohl a neuškodil, rád bych ho vyzkoušel. Na netu jsem o tom nic nenašel, ale přiznám se, moc jsem ani nehledal. Díky za případné info. Hmm, nebo napsat přímo na Horizon Hobby, zda update řeší problémy s restartem?
Aktualizuj, tím nikdy nic nepodazíš. Něco podobného mi sedmička dělala taky a po aktualizaci je vše ok.
-
georgesandall
Zdravím prosím, mohl by mi někdo poslat nejnovější firmware DX7S, koupil jsem ji z druhé ruky a nemohu se přihlásit na stránky update. Velice děkuji. prosím na ... georgesandall@tiscali.cz
To nejde. Firmware je vazany na vyrobni cislo, tudiz kdyz ti to nekdo stahne a posle tak ti vysilacka hodi chybu...
-
georgesandall
Mnooo,.. nějaký nápad? Jak na to jinak?
Jestli původní majitel nechce přenechat účet z nějakého osobního důvodu
musí ještě ON provést po přihlášení na účtu Spektrum v My products - Deregister product. Jinak bych na Support Spektrum napsal o svém problému registrovat vysílač na nového majitele no.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
-
georgesandall
Ano to mne také napadlo (když jsem si pořádně přeložil hlášku o důvodech neúspěšné registrace), právě jsem jim napsal. Koupil jsem vysílač před dvěma lety od pána, ale nemám již na něj kontakt. Snad se z moji angličtiny neosypou a vyhoví, dám vědět jak jsem dopadl. Děkuji všem za rady a nápady.
Update: po třech hodinách mi odepsali, že předávají tech. podpoře, mám čekat 3-5 pracovních dnů.
Update: po třech hodinách mi odepsali, že předávají tech. podpoře, mám čekat 3-5 pracovních dnů.
-
georgesandall
Takže dnes mi odepsali, že provedli deregistraci a je možné produkt registrovat. Vše proběhlo v OK a update již funguje. V Horizon Hobby byli vstřícní a tato cesta je možná. Děkuji ještě jednou všem, co se o můj problém zajímali. 
Ahojky chci se zeptat mám heli 450 a létám ji na dva satelity DSM X co mám ve vysílači nastavit za frekvenci? 11ms nebo 22 ms jaký je vtom rozdíl? díky moc
Nikdo neporadí?
- JosefSvejk
mascom22 píše:11ms nebo 22 ms jaký je vtom rozdíl? díky moc
Je v tom rozdíl 11 ms
Promiň, to mi nedalo. Tu vysílačku nemám, ale odpovím všeobecně. Kmitočet se neudává v ms, takže těch 11 ms rámec je vyšší (dvojnásobný) kmitočet a znamená to, že informace o poloze serva bude vysílána dvakrát častěji. Řízení tedy může být přesnější. Ale serva to musejí zvládnout, protože budou víc "makat" a taky víc "sežerou". Takže podle serv. Normální je těch 22 ms, tím žádné servo nezničíš.