Nová DX7S DSMX

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Tono40

Re: Nová DX7S DSMX

#46 Příspěvek od Tono40 »

jirry...napr.moja smutna posledna skusenost......pestujem aloe vera.objednal som si LED svetlo do boxu,dost drahe.dodacia lehota 3 az 5 dni.neprislo nic.po mesiaci som dal kamaratovy do ruky telefon a reku opytaj sa kde je to svetlo.po tyzdni prisiel nejaky cinsky smejd.zas sme tam volali ze co to znamena.a ze vraj to je ich najlepsie svetlo a ONI SU TAKI DOBRI A ZE MAM ESTE DOPLATIT 80 libier.Svetlo som poslal naspat.Tri tyzdne zas nic.Po telefonate vravi ze on nic nedostal.Vravim Pakistan black bastards,black monkey shit.Ze vraj ako sa to s nim rozpravam.Ze ma uda.Povedal som mu,ze oznamim jeho stranku ako podvodnicku.A zrazu svetlo nasiel a do tyzdna vratil peniaze.A to nespominam radsej ako tu banky vydrbavaju s ludmi a okradaju ich.
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od mikymik »

Tono40 píše:...Pakistan black bastards,black monkey shit...

Máš dobrou angličtinu (spelling, slovní zásoba...), což se po třech letech praxe není čemu divit. To by na vyřízení reklamace mohlo stačit ;)

Jinak já měl asi nesmírné štěstí a zatím vše od Spektra (i kompatibilní Čína) bez ztráty kytičky, klep, klep.
Tono40

#48 Příspěvek od Tono40 »

Len sa mi smejte ludia....Ked budete v Anglicku zit a sem,tam platit a ani nebudete vediet za co,smiech Vas prejde.Som zvedavy ako by si sa tvaril,keby si mal 270 libier v lufte.Tebe to asi nevadi,ale mne ano.
Ale bavme sa radsej o lietadielkach.
Tono40

#49 Příspěvek od Tono40 »

A ak nefunguje normalna otazka emailom,normalna komunikacia .....co urobis ? Najmes si najomneho vraha alebo to nechas tak a nechas zo seba urobit debila ?270 libier vyhodis z okna ? Ty mozno ano,ale ja nemam rad ked ma niekto odrbe.Uz len kvoli systemu.
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od mikymik »

Ahoj. Měl bych dotaz, zda jste někdo přehrávali firmware na vaší DX7s? Vysílač se po rozbalení mixů a následném přeskakováním mezi nimi restartuje bez uložení posledních změn. To jsem zjistil velmi záhy a dá se s tím žít, ale pokud by update pomohl a neuškodil, rád bych ho vyzkoušel. Na netu jsem o tom nic nenašel, ale přiznám se, moc jsem ani nehledal. Díky za případné info. Hmm, nebo napsat přímo na Horizon Hobby, zda update řeší problémy s restartem?
Kovboj

#51 Příspěvek od Kovboj »

mikymik píše:Ahoj. Měl bych dotaz, zda jste někdo přehrávali firmware na vaší DX7s? Vysílač se po rozbalení mixů a následném přeskakováním mezi nimi restartuje bez uložení posledních změn. To jsem zjistil velmi záhy a dá se s tím žít, ale pokud by update pomohl a neuškodil, rád bych ho vyzkoušel. Na netu jsem o tom nic nenašel, ale přiznám se, moc jsem ani nehledal. Díky za případné info. Hmm, nebo napsat přímo na Horizon Hobby, zda update řeší problémy s restartem?

Aktualizuj, tím nikdy nic nepodazíš. Něco podobného mi sedmička dělala taky a po aktualizaci je vše ok.
georgesandall

#52 Příspěvek od georgesandall »

Zdravím prosím, mohl by mi někdo poslat nejnovější firmware DX7S, koupil jsem ji z druhé ruky a nemohu se přihlásit na stránky update. Velice děkuji. prosím na ... georgesandall@tiscali.cz
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Elfew »

To nejde. Firmware je vazany na vyrobni cislo, tudiz kdyz ti to nekdo stahne a posle tak ti vysilacka hodi chybu...
georgesandall

#54 Příspěvek od georgesandall »

Mnooo,.. nějaký nápad? Jak na to jinak?
petsild
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od petsild »

Jestli původní majitel nechce přenechat účet z nějakého osobního důvodu :( musí ještě ON provést po přihlášení na účtu Spektrum v My products - Deregister product. Jinak bych na Support Spektrum napsal o svém problému registrovat vysílač na nového majitele no.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
georgesandall

#56 Příspěvek od georgesandall »

Ano to mne také napadlo (když jsem si pořádně přeložil hlášku o důvodech neúspěšné registrace), právě jsem jim napsal. Koupil jsem vysílač před dvěma lety od pána, ale nemám již na něj kontakt. Snad se z moji angličtiny neosypou a vyhoví, dám vědět jak jsem dopadl. Děkuji všem za rady a nápady.

Update: po třech hodinách mi odepsali, že předávají tech. podpoře, mám čekat 3-5 pracovních dnů.
georgesandall

#57 Příspěvek od georgesandall »

Takže dnes mi odepsali, že provedli deregistraci a je možné produkt registrovat. Vše proběhlo v OK a update již funguje. V Horizon Hobby byli vstřícní a tato cesta je možná. Děkuji ještě jednou všem, co se o můj problém zajímali. :wink:
mascom22

#58 Příspěvek od mascom22 »

Ahojky chci se zeptat mám heli 450 a létám ji na dva satelity DSM X co mám ve vysílači nastavit za frekvenci? 11ms nebo 22 ms jaký je vtom rozdíl? díky moc
mascom22

#59 Příspěvek od mascom22 »

Nikdo neporadí?
JosefSvejk

#60 Příspěvek od JosefSvejk »

mascom22 píše:11ms nebo 22 ms jaký je vtom rozdíl? díky moc

Je v tom rozdíl 11 ms :)
Promiň, to mi nedalo. Tu vysílačku nemám, ale odpovím všeobecně. Kmitočet se neudává v ms, takže těch 11 ms rámec je vyšší (dvojnásobný) kmitočet a znamená to, že informace o poloze serva bude vysílána dvakrát častěji. Řízení tedy může být přesnější. Ale serva to musejí zvládnout, protože budou víc "makat" a taky víc "sežerou". Takže podle serv. Normální je těch 22 ms, tím žádné servo nezničíš.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“