RS955i píše:pepin prepáč ale vypada to že sa ti to vymklo z rúk!
No možno som ťa zle pochopil (predsa len určitá jazyková bariéra) ,ale v jednom príspevku prejavujes odvahu nechať opravenu pneu aj na prednej náprave a nakoniec pises že pôjde do rezervy!
Tomuto sa u nás v dedine hovorí že si "robíš z huby riť !".
No a ak ju predsa dáš do rezervy tak si ale úplne zbytočne strácal čas a peniaze a tak isto si mohol použiť hocaky špak zo srotoviska ako som sa ti snažil vysvetliť.
No čo už...
když jsem to psal, tak jsem tu opravu ještě neviděl a ani jsem o té opravě ještě nemluvil se servisákem---jestli ji nemám raději dát na zadek, nebo nechat opravdu jako rezervu, je to moje guma a na mém autě, stalo se to převčírem večer, tak bylo dost času uvažovat o tom, kterou gumu kam a která guma bude pátá v kufru.
Z huby rit jsem si nerobil, jasně jsem napsal, že ji opravit nechám, i kdyby jste se posrali, už jen proto, abych viděl jak to vypadá a na kolik to přijde, at je to jak je to, pátou nafouklou gumu mám v autě, zítra mohu klidně s čistou hlavou vyrazit s erem někam za humna a né bejt podělanej, abych náhodou jako na potvoru nepíchnul.
ono jediný o co jde jsou právě ty pocity, plátno je v pořádku, to jsem viděl i já, zevnitř bude to místo zesílené, z venčí je to probroušené a zavařené, pokud pojedu rychle, tak je ta guma odstředivou silou z boku jako beton, pokud pojedu na píchlý, tak se to tutáč prorve jinde, samozřejmě proč ale bušit pěstí do stolu a demonstrativně ji dávat na předek, když je opravovaná pouze jedna a mezi verzí bud předek, nebo zadek je jedinej rozdíl, dvakrát hever a pět šroubu na víc. X krát jsem už někde s nějakým autem s píchlou gumou sotva dojel, musela dostat sodovku nevídanou, nakonec ji zalepili a já na ní vesele lítal po dálnicích dál, tady jsem stál u auta a čuměl na gumu, jak pomalu utíká a měkne, ono to bylo totiž s tím proražením o obrubník nejspíš trochu jinak, což mi došlo až dnes, když jsem po 16 té hodině odjížděl zase z práce, stojím tam u obrubníku, co nejblíž, protože okolo jezdí auta, při vyjíždění jsem si zase líznul levým kolem lehce obrubník a bylo mi okamžitě jasné, odkud vítr vane, páč na druhym autě jsem měl podobnou závadu loni a přesně stejnou ve stejném místě, jen to bylo trochu, guma neucházela, tak jsem to jako správný modelář jen pro formu líznul vteřinákem
jinak jízdu s práznou zadní gumou už jsem taky zažil, muzika v autě na dálnici nahlas, že je něco špatně jsem poznal až podle smradu v autě, páč z tý gumy se už hulilo a byla totál na sračky, táhnout to ale začalo až když jsem brzdil a zpomalil, ale to auto mělo zadní nápravu pevnou, né každý kolo zavěšený zvlášt.