Katana MX - Precision Aerobatics
Re: Katana MX - Precision Aerobatics
Jakým způsobem jste řešili uchycení serva výškovky a směrovky, otvory jsou naproti sobě a serva do sebe narážejí
. Podkládali jste špalíčky nebo jste řešili nějakým estetičtějším způsobem??
luck píše:Jakým způsobem jste řešili uchycení serva výškovky a směrovky, otvory jsou naproti sobě a serva do sebe narážejí. Podkládali jste špalíčky nebo jste řešili nějakým estetičtějším způsobem??
Serva se nemají přidělat naproti sobě. Servo pro směrovku se má přidělat z druhý strany níže. Je to v návodu uvedené. Kdyžtak tady je stavba postupně a detailně focena: http://www.daddyhobby.com/forum/showthread.php?t=79364
Hned na prvních fotkách jsou vidět správné pozice.
Serva se nemají přidělat naproti sobě. Servo pro směrovku se má přidělat z druhý strany níže. Je to v návodu uvedené. Kdyžtak tady je stavba postupně a detailně focena: http://www.daddyhobby.com/forum/showthread.php?t=79364
Hned na prvních fotkách jsou vidět správné pozice.[/quote]
Díky moje chyba
díra už je tam 
Hned na prvních fotkách jsou vidět správné pozice.[/quote]
Díky moje chyba
luck píše:Pánové,
před vlepením směrovky jsem zjistil, že max výchylka je max cca 40stupnů, jinak by narážela na výškovku.(bohužel nevím jak vložit foto do příspěvku) Můžete mi prosím napsat zdali těch 40st je dostačující nebo jestli máte 45st kopírující výřez ve výškovce ??
Smerovka mi kopiruje vyrez ve vyskovce pri plne vychylce.. asi to chce jeste vice zatlacit dovnitr vyskovku..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
Katany nám trochu zdražili. PA models mají poslední za starou cenu, neváhejte..
Já nakonec koupil poslední modrou u Headrc.dk. Překvapivě cca za týden dorazil balík obsahující i backorder položky (motor a takovéto uhlí..). Vzhledem k tomu, že sejednalo o poslední modrý kus, bylo UPS zdarma
Jinak tpo stojí do Czech 9 EUR a balík je tu třetí den...
Nevýhodou nákupu z dalekých zemí je např. to, že nepěknou haubnu asi s prodejcem řešit nebudu, i když zkusit bych to mohl..
Motor Thrust. Už podle názvu
.. jsem chtěl dolepit magnety Altecem, ale jsou tam dost veký díry, mezi nima. A to modré je vyvážení motoru. Mám strach, že když to vyplním bude to házet...
Jo a motor Dualsky nemá šanci se tam vejít, to jsem z fotek odhadl správně. škoda..
Já nakonec koupil poslední modrou u Headrc.dk. Překvapivě cca za týden dorazil balík obsahující i backorder položky (motor a takovéto uhlí..). Vzhledem k tomu, že sejednalo o poslední modrý kus, bylo UPS zdarma
Jinak tpo stojí do Czech 9 EUR a balík je tu třetí den...
Nevýhodou nákupu z dalekých zemí je např. to, že nepěknou haubnu asi s prodejcem řešit nebudu, i když zkusit bych to mohl..
Motor Thrust. Už podle názvu
Jo a motor Dualsky nemá šanci se tam vejít, to jsem z fotek odhadl správně. škoda..
-
martinflight
Ťažisko mi vyšlo presne 123,5 mm podľa návodu a ešte som vyosil motor dole (jednou podložkou). Aby Katana letela rovno musí byť potlačená výskovka o 24 dielikov trimu (viď obr.). Čo s tým mám spraviť ešte vyosiť motor...
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Co udělá když jí pošleš bez motoru kolmo k zemi?
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
-
martinflight
Jemne sa vyrovnáva do vodorovného letu
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
martinflight píše:Jemne sa vyrovnáva do vodorovného letu
Při kolmém letu k zemi bez motoru má tendenci vyrovnávat při poloze výškovky co je na fotografii?
No taky mne to hlava moc nebere, to musis mit bud blbe teziste nebo vyoseno nahoru....
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Těžiště se v letu kolmo dolu neuplatní, ani vyosení, pokud je to bez motoru. Skoro bych to viděl na blbý seřízení křídel nebo křivě vlepenou výškovku. 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
HonzaS píše:. Skoro bych to viděl na blbý seřízení křídel nebo křivě vlepenou výškovku.
Přesně tak,
raději jsem se chtěl ubezpečit než ho vystraším.
Zřejmně má špatně úhel seřízení...
To by ale preci musela bejt hodne blbe vlepena. To by poznal a na prvni pohled z fotky je vyskovka v cajkux
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak jedině úhel křídla.
Prostě jestli má tendenci rovnat při kolmém letu k zemi, tak výškovku s křídlem nemůže mít v nule.
Bud má něco blbě zalepenýho nebo je to banán...
Prostě jestli má tendenci rovnat při kolmém letu k zemi, tak výškovku s křídlem nemůže mít v nule.
Bud má něco blbě zalepenýho nebo je to banán...
Navrhuju následující postup: Přeměřit!
(to je zatím vše
)
(to je zatím vše
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16