závistlost na RC máni
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: závistlost na RC máni
Se přiznám, jsem taky závislý. Bez RcManie si už tento koníček nedovedu představit. A od té doby co je tu BKSL je to ještě horší 
Naposledy upravil(a) semi dne pon 10.03.2014 12:42, celkem upraveno 1 x.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
H1N1 píše:... Ja pravidelne kazde rano z WC procitam RCmania...
Já ráno na WC čtu především zprávy. To jde pak prakticky samo
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
zprávy na první straně nebo manii vždy na druhé , to vyjde na stejno...bla...bla
TERAZKY píše:Vydrž, oteplí sa a presťahuješ sa do karavanu, bude viac podnetov. Chce to bližší kontakt s prírodou.
prdlajs, ted jsem tam byl od soboty do pondělí a abych šel lítat, tak se k tomu musim nutit, já bych to tam opravdu uplně v klidu oddřepěl v karaváči u mánie a televize-rádia, to fakt není normální, mě se tam vlastně vubec nechtělo jet, protože tam ted nejde internetové připojení--nějaký problém s poskytovatelem, nemít internet v telefonu, talk bych tam opravdu vubec nejel, já už jsem nervní jako prase i v hospodě s lidma u piva a to je konec, ted jsem zase doma, dřepim tady u toho a jsem maximálně spokojenej
Jinak internet v mobilu je pro mě požehnání, já byl už schopnej kuli mánii vubec nejít do práce a celej den čumět doma do toho monitoru.
prdlajs, ted jsem tam byl od soboty do pondělí a abych šel lítat, tak se k tomu musim nutit, já bych to tam opravdu uplně v klidu oddřepěl v karaváči u mánie a televize-rádia, to fakt není normální, mě se tam vlastně vubec nechtělo jet, protože tam ted nejde internetové připojení--nějaký problém s poskytovatelem, nemít internet v telefonu, talk bych tam opravdu vubec nejel, já už jsem nervní jako prase i v hospodě s lidma u piva a to je konec, ted jsem zase doma, dřepim tady u toho a jsem maximálně spokojenej![]()
Jinak internet v mobilu je pro mě požehnání, já byl už schopnej kuli mánii vubec nejít do práce a celej den čumět doma do toho monitoru.
Stejnou závislost jsem pozoroval na hrách na PS3 či PC
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- JosefSvejk
pepin píše:
prdlajs, ted jsem tam byl od soboty do pondělí a abych šel lítat, tak se k tomu musim nutit, já bych to tam opravdu uplně v klidu oddřepěl v karaváči u mánie a televize-rádia, to fakt není normální, mě se tam vlastně vubec nechtělo jet, protože tam ted nejde internetové připojení--nějaký problém s poskytovatelem, nemít internet v telefonu, talk bych tam opravdu vubec nejel, já už jsem nervní jako prase i v hospodě s lidma u piva a to je konec, ted jsem zase doma, dřepim tady u toho a jsem maximálně spokojenej![]()
A co na to cvokař? (když se v práci nedaří, zajdeme si k lékaři
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
co cvokař...hm to je fakt
hošííííííí
nevím co berete...ale...berte toho půlku
hošííííííí
buf píše:co cvokař...hm to je fakt
hošííííííí
pulku brát nemužu, to bych někoho poříznul
H1N1 píše:Stejnou závislost jsem pozoroval na hrách na PS3 či PCa většinou přes Vánoce kdy je člověk dlouho doma
hry na počítači mě nikdy nebrali, vlastně ani sim, sednul jsem k tomu jen abych se něco naučil, ale jinakl mě na simu lítat nebavilo, ale než jsem ujížděl na mánii, tak jsem zase magořil s eppákem před barákem, já ho venčil jako psa, ráno před prácí, z práce jsem přez oběd zajel znovu polétat a po práci na novo, najednou, jako když utne a eppák tu visí už asi tři roky na stěně a nikdo by mě s ním nedonutil jít lítat, jenže místo toho lítání mám zase tu mánii, jinak nikam jinam tak aktivně nechodim, nějaký fejzbuk a podobně mi nic neříká.
Som nevedel, že na smetisku bývaju najlepšie témy, chytil som sa na minikorado a teraz sa som hotovy z tejto
debaty, pepine ty máš chlášky že si z toho skoro uchcávam
IInak tieto maniodepresivné stavy zažívam tiež nie síce u počítača ale pár som si ich už prešiel
debaty, pepine ty máš chlášky že si z toho skoro uchcávam
IInak tieto maniodepresivné stavy zažívam tiež nie síce u počítača ale pár som si ich už prešiel
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
stanco1 píše:Som nevedel, že na smetisku bývaju najlepšie témy...
Tak odteď už budeš jen na smetišti, jelikož to je delší dobu ta nejzajímavější sekce.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
pepin píše:
pulku brát nemužu, to bych někoho podříznul
Nápodobně.
- JosefSvejk
Smeťokoptermania. Abychom nekřivdili
.
Pepine, a jak vlastně vypadá ta tvoje RC Máňa? Nemáš fotku?
Pepine, a jak vlastně vypadá ta tvoje RC Máňa? Nemáš fotku?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
mám pocit že každej nad 500 přízpěvků je silně závislej :-d
otázkou je ... je to špatně ? pokud u toho člověk i lítá a staví tak proč ne :-d
otázkou je ... je to špatně ? pokud u toho člověk i lítá a staví tak proč ne :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Mam nad 500 prispevkov a nie som zavisly. Teda "nemusim" tu byt denne.Milan Nes píše:mám pocit že každej nad 500 přízpěvků je silně závislej :-d
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk