závistlost na RC máni

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
semi
Kontaktovat uživatele:

Re: závistlost na RC máni

#16 Příspěvek od semi »

Se přiznám, jsem taky závislý. Bez RcManie si už tento koníček nedovedu představit. A od té doby co je tu BKSL je to ještě horší :D
Naposledy upravil(a) semi dne pon 10.03.2014 12:42, celkem upraveno 1 x.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
Jiri

#17 Příspěvek od Jiri »

H1N1 píše:... Ja pravidelne kazde rano z WC procitam RCmania...

Já ráno na WC čtu především zprávy. To jde pak prakticky samo :-D.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
buf

#18 Příspěvek od buf »

zprávy na první straně nebo manii vždy na druhé , to vyjde na stejno...bla...bla
pepin

#19 Příspěvek od pepin »

TERAZKY píše:Vydrž, oteplí sa a presťahuješ sa do karavanu, bude viac podnetov. Chce to bližší kontakt s prírodou.

prdlajs, ted jsem tam byl od soboty do pondělí a abych šel lítat, tak se k tomu musim nutit, já bych to tam opravdu uplně v klidu oddřepěl v karaváči u mánie a televize-rádia, to fakt není normální, mě se tam vlastně vubec nechtělo jet, protože tam ted nejde internetové připojení--nějaký problém s poskytovatelem, nemít internet v telefonu, talk bych tam opravdu vubec nejel, já už jsem nervní jako prase i v hospodě s lidma u piva a to je konec, ted jsem zase doma, dřepim tady u toho a jsem maximálně spokojenej 8O

Jinak internet v mobilu je pro mě požehnání, já byl už schopnej kuli mánii vubec nejít do práce a celej den čumět doma do toho monitoru.
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od H1N1 »

prdlajs, ted jsem tam byl od soboty do pondělí a abych šel lítat, tak se k tomu musim nutit, já bych to tam opravdu uplně v klidu oddřepěl v karaváči u mánie a televize-rádia, to fakt není normální, mě se tam vlastně vubec nechtělo jet, protože tam ted nejde internetové připojení--nějaký problém s poskytovatelem, nemít internet v telefonu, talk bych tam opravdu vubec nejel, já už jsem nervní jako prase i v hospodě s lidma u piva a to je konec, ted jsem zase doma, dřepim tady u toho a jsem maximálně spokojenej 8O

Jinak internet v mobilu je pro mě požehnání, já byl už schopnej kuli mánii vubec nejít do práce a celej den čumět doma do toho monitoru.

Stejnou závislost jsem pozoroval na hrách na PS3 či PC :-) a většinou přes Vánoce kdy je člověk dlouho doma :-)
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
JosefSvejk

#21 Příspěvek od JosefSvejk »

pepin píše:

A co na to cvokař? (když se v práci nedaří, zajdeme si k lékaři :mrgreen: )
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
buf

#22 Příspěvek od buf »

co cvokař...hm to je fakt
hošííííííí
nevím co berete...ale...berte toho půlku :)
pepin

#23 Příspěvek od pepin »

buf píše:co cvokař...hm to je fakt
hošííííííí
nevím co berete...ale...berte toho půlku :)

pulku brát nemužu, to bych někoho poříznul :lol:
pepin

#24 Příspěvek od pepin »

H1N1 píše:Stejnou závislost jsem pozoroval na hrách na PS3 či PC :-) a většinou přes Vánoce kdy je člověk dlouho doma :-)

hry na počítači mě nikdy nebrali, vlastně ani sim, sednul jsem k tomu jen abych se něco naučil, ale jinakl mě na simu lítat nebavilo, ale než jsem ujížděl na mánii, tak jsem zase magořil s eppákem před barákem, já ho venčil jako psa, ráno před prácí, z práce jsem přez oběd zajel znovu polétat a po práci na novo, najednou, jako když utne a eppák tu visí už asi tři roky na stěně a nikdo by mě s ním nedonutil jít lítat, jenže místo toho lítání mám zase tu mánii, jinak nikam jinam tak aktivně nechodim, nějaký fejzbuk a podobně mi nic neříká.
stanco1

#25 Příspěvek od stanco1 »

Som nevedel, že na smetisku bývaju najlepšie témy, chytil som sa na minikorado a teraz sa som hotovy z tejto
debaty, pepine ty máš chlášky že si z toho skoro uchcávam :lol:
IInak tieto maniodepresivné stavy zažívam tiež nie síce u počítača ale pár som si ich už prešiel :mrgreen:
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
zdekar

#26 Příspěvek od zdekar »

stanco1 píše:Som nevedel, že na smetisku bývaju najlepšie témy...

Tak odteď už budeš jen na smetišti, jelikož to je delší dobu ta nejzajímavější sekce. :) Klidně by to mohla být Smeťománia, to RC už je jen takové okrajové, aby se neřeklo že lidi diskutujou jen o blbostech. I spousta zajímavých témat o modelech se v poslední době dává na smetiště... :) Takže pokud jsem nějak závislý na tomto fóru, tak jedině na této části) :lol:
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
kesi
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od kesi »

pepin píše:
pulku brát nemužu, to bych někoho podříznul :lol:

Nápodobně. :-)
JosefSvejk

#28 Příspěvek od JosefSvejk »

Smeťokoptermania. Abychom nekřivdili :wink: .

Pepine, a jak vlastně vypadá ta tvoje RC Máňa? Nemáš fotku?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Milan Nes »

mám pocit že každej nad 500 přízpěvků je silně závislej :-d

otázkou je ... je to špatně ? pokud u toho člověk i lítá a staví tak proč ne :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
LV
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od LV »

Milan Nes píše:mám pocit že každej nad 500 přízpěvků je silně závislej :-d

otázkou je ... je to špatně ? pokud u toho člověk i lítá a staví tak proč ne :-d
Mam nad 500 prispevkov a nie som zavisly. Teda "nemusim" tu byt denne.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“