závistlost na RC máni
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
závistlost na RC máni
jsem fakt jediný, kdo neví jak z toho ven?
Re: závistlost na RC máni
Přebij to jinou závislostí, sex, drogy, alkohol. (práce??)
psena píše:Přebij to jinou závislostí, sex, drogy, alkohol. (práce??)
no právě přez tato krávoviny jsem se dostal až na zakličkování na rc mánii
Nech se zabanovat a máš po problému 
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
joo, takto jsem taky svého času uvažoval, ale mánie přece nemuže za moji závislost.Asek píše:Nech se zabanovat a máš po problému
Kazdy clovek pouzivajuci pocitac sa aspon raz v zivote namota na nejake diskusne forum.
Neskor pride na to ze mu to uz berie kvantum casu, tak potom trochu vypne.
Forum vytvara iluziu realneho socialneho kontaktu a to ta tak uchvati.
Pokial nereagujes prispevkom v kazdej druhej teme co tu je, tak je to stale v pohode
.
Neskor pride na to ze mu to uz berie kvantum casu, tak potom trochu vypne.
Forum vytvara iluziu realneho socialneho kontaktu a to ta tak uchvati.
Pokial nereagujes prispevkom v kazdej druhej teme co tu je, tak je to stale v pohode
RC glider Fling
MiniCorado
Daidalos 230
MiniCorado
Daidalos 230
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:jsem fakt jediný, kdo neví jak z toho ven?
Vydrž, oteplí sa a presťahuješ sa do karavanu, bude viac podnetov. Chce to bližší kontakt s prírodou.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
Pepine ja te chapu... Ja pravidelne kazde rano z WC procitam RCmania... Pak v prubehu dne kontroluji jestli nemam nejake oznameni, vecer kdyz mam cas se vyjadrim k nejakym tematum a rano ten kolobeh jede zase na novo. Je fakt ze od listopadu cca do brezna tohoto roku jsem se nelognul, protoze jsem mel jine zajmy[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Nie. Ste dvaja. Aj Malik
Naposledy upravil(a) LV dne pon 10.03.2014 8:16, celkem upraveno 1 x.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Ja to tu sledujem priebežne celý deň aby mi neušli tie najzaujímavejšie debaty, ktoré obyčajne kandidujú na presun do "stratena".
Jano Bubeník
jak píší kluci...jak se oteplí frevence návštěvnosti se pravděpodobně u tebe sníží a pak bude jen záležet na tobě jakou si pak budeš chtít udržet
...
A zdali sleduješ témata aby ses správně hecnul na "správnou "odpověď...tak je to ještě u tebe OK a jsi přínosem......a to tak špatný není .....
Pokud se ale hecneš na odpovědi typu, "rýp...jen počkej... apod" a tak jde i dané téma do...pryč, zas tak košér to u tebe nebude.
Jednička je vždy lepší jak dvojka
A zdali sleduješ témata aby ses správně hecnul na "správnou "odpověď...tak je to ještě u tebe OK a jsi přínosem......a to tak špatný není .....
Pokud se ale hecneš na odpovědi typu, "rýp...jen počkej... apod" a tak jde i dané téma do...pryč, zas tak košér to u tebe nebude.
Jednička je vždy lepší jak dvojka
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
zalezi ci sa pytas alebo odpovedas .. s pytanim nic neurobis, ked musis, tak musis, na to je forum, pokial odpovedas, tak cesta je ... neber to osobne, je to vseobecny pristup v takom pripade a nie je to reakcia na teba:
1/ nereaguj na kokosiny, ono to vykvasi samo
2/ reaguj len ked fakt mas co povedat a nikto nejavi tendenciu prist na spravnu odpoved .. yo a staci raz, ak to zostane nepochopene na prvu ranu, tie dalsie su aj tak zbytocne, ten co nepochopil, nepochopi, ale tych ostatnych 100 ano
3/ ak nic z predchadzajuceho nezmensi pocet reakcii, tak radsej len citaj, si v stave ucenia sa :- )))
... lebo opak predchadzajuceho je kydanie nezmyslov v snahe "poradenia" okoloiducim aby si si na ich konto overil ci mas pravdu
... chodim na 4 fora, nemam s tym problem
Závislost na rcmanii ani moc nemam, jsou i jina modelarska fora
Občas ale kouknu co je nového (hlavně na smetišti, jelikož tam jsou ty nejzajímavější témata, v jiných se obvykle řeší pořád to stejné dokola). Někdy ale mám nutkání odpovědět i na blbost, ale jak pak píšu odpověď, tak mi v průběhu dojde, že to nemá cenu, smažuju to a nepošlu.
Což není tedy případ tohoto, protože jsem to poslal i když to blbost je a vůbec to není zajímavé téma. 
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
- LV
- Kontaktovat uživatele:
igorb píše:...ten co nepochopil, nepochopi, ale tych ostatnych 100 ano![]()
Práve si rozbúral moju teóriu 75%
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
kolko nepochopi som nekomentoval :- )) ... takze priestoru na teorie mas dost :- )))))))))))