Vario a Futaba t7c
Vario a Futaba t7c
Zdravím vás pani.
Mám vysielač Futaba T7c a chcem také niečo ako má chlapík na videu https://www.youtube.com/watch?v=Z6gaZil ... ata_player
Som z elektroniky blbec a neviem si poradiť čo všetko na to potrebujem. Pozeral som na hobbykingu produkty Frsky. Vario to mi je jasné ale neviem čo všetko ešte ďalšie potrebujem. Prosím pekne o radu.
Mám vysielač Futaba T7c a chcem také niečo ako má chlapík na videu https://www.youtube.com/watch?v=Z6gaZil ... ata_player
Som z elektroniky blbec a neviem si poradiť čo všetko na to potrebujem. Pozeral som na hobbykingu produkty Frsky. Vario to mi je jasné ale neviem čo všetko ešte ďalšie potrebujem. Prosím pekne o radu.
Re: Vario a Futaba t7c
zdravím,v podstatě to řešil kolega tady: viewtopic.php?f=38&t=64156&p=1086211&e=1086211
Ďakujem za odkaz nevšimol som si ho.
Ale ak som to tam správne pochopil tam mu ide o tu obrazovku no mne stačí len ten ,, pipak "
no a s tým si neviem rady
Ale ak som to tam správne pochopil tam mu ide o tu obrazovku no mne stačí len ten ,, pipak "
jde totiž o to ,že vario FrSky je kompatibilní pouze se systémem FrSky ve vysílači.Takže pokud by jsi chtěl vario FrSky musíš mít jednak vysílač s modulem FrSky ,k tomu přijímač D8FRII + HUB a samozřejmě vario,popřípadě novější vario ,které jde zapojit přímo do přijímače.To co má ten kolega na Graupneru je originál FrSky vysílačový modul s LCD displejem.Takže v podstatě musíš přejít z Futaby Faast na FrSky.
Ano ano ano! Toto som potreboval vedieť, ďakujem. A potom čo vlastne pípa? Ten modul na vysielačke?
ten modul ve vysílači pípá jen při slabém signálu.K zobrazování telemetrie včetně varia je potřeba ještě LCD displej FLD-02 ,který se zapojí do vys.modulu.http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... creen.html na ten jsem zapomněl.
Ved to som si aj myslel, ale mňa skôr zaujímalo to čo mal ten pán na videu
určitě to má nějak zbastlené ,otázka možná pro Drondyse viz.vlákno FrSky Taranys nebo 9XRTurnigy.
To by sa mohlo nejak vymyslieť, pod tým videom je odkaz ale to je pre mňa Španielska dedina 
ještě mě napadlo,že ten pán má asi vysílač T9X a dodělané zobrazení telemetrie na displej vysílačky,což se dá upravit.Takže potom v podstatě nepotřebuješ FLD-02 displej,jen přepínáš mezi zákl.obrazovkami vysílače podobně jako to má současný Taranis.
Jj mňa zaujímal ten pipak
...máš to tu asi viac odsledovane čo hovoríš na ten Taranis? Oplatí sa to vymeniť za futabu? Je spoľahlivý?
...máš to tu asi viac odsledovane čo hovoríš na ten Taranis? Oplatí sa to vymeniť za futabu? Je spoľahlivý?
já to již před časem vyřešil tak,že do FX 18 jsem zabudoval FrSky modul a jsem spokojený.Mám tam i LCD displej,takže využívám zákl.data,víc zatím nepotřebuji .Myslím,že Taranis je dost dobrý,hlavně co se týká OPEN TX ,to ostatní je srovnatelné s vysílači střední třídy ale podle mně zbytečně drahý.
Veď toto chcem aj ja len s tým displejom mi to z hk vychádza na 86 dolárov a to už sa mi asi neoplati dávať do t7c
preto ma teraz aj Taranis pokuša že či by to nebolo lepšie
já bych s Taranisem ještě chvíli počkal,má nějaké "mouchy",jak se tady dovídám.Ono se to dalo čekat, ale reklamace vyřizují bez problémů.Nebo to koupit použité na modelbazaru?
Uvidím
každopádne veľká vďaka, dozvedel som sa čo som chcel. Tak ešte raz ďakujem a prajem pekný večer