FlyCamOne 2

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yanek

#16 Příspěvek od Yanek »

ono dávat na web záznam v plné kvalitě asi nelze, 2minuty mají skoro 100MB, proto se to zmenšuje samozřejmě na úkor kvality. A není účelem tě o něčem přesvědčovat. Ptáš se, odpovídám. :D
rohe
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od rohe »

Yanek píše:ono dávat na web záznam v plné kvalitě asi nelze, 2minuty mají skoro 100MB, proto se to zmenšuje samozřejmě na úkor kvality. A není účelem tě o něčem přesvědčovat. Ptáš se, odpovídám. :D

Já vím, že jsem šťoural, ale co třeba kratší záznam.... :roll: Taky jsem viděl pár videí, ale ten orig. mně taky moc zajímá. Tak aspoň kousek sem nějakým způsobem zpřístupni.
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lada B »

Tuhle potvoru jsem povozil v Cargu a.... jak se tu píše, nemá ráda vůbec zimu, video ujde, ale fotky dělá pěkný. Digi foťák to není,ale jdou. To, že odjede obraz od zvuku, jsem taky měl, stačilo ji dát dál od reglu a je klid. 8-10 cm stačí bohatě. Při -3 st. jsem ji sundal z compu a šoupnul do futrálu z mirelonu. Čouhá jenom objektiv a v pohodě cca 10 min videa a asi 7 min. lítání nad barákem s asi 150 nasnímanejma fotkama. Dvě třetiny fotek jsem okamžitě smazal.Větší klidný éro je výhodou. Čím pomalejší a plynulejší let, tím je to lepší.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
wolf
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od wolf »

Ty fotečky by mne právě zajímaly. Nejsou někde ke shlédnutí ? A jak ovládáš spoušť. Nebo to mrská jednu fotku za druhou dokud stačí paměť ?
wolf
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od wolf »

TO: YANEK

Přesvědčovat mě nemusíš. Ve finále je na každém, jestli
za to ty peníze dá nebo ne. Sháním akorát nějaké relevantní info,
protože mne to také docela láká, ale zajímá mne hlavně pořizování
fotek a těch jsem zatím moc neviděl.
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Lada B »

wolf píše:Ty fotečky by mne právě zajímaly. Nejsou někde ke shlédnutí ? A jak ovládáš spoušť. Nebo to mrská jednu fotku za druhou dokud stačí paměť ?

Pošli email: ladislav.bally(zavináč)seznam.cz
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od vitousek »

Několik fotek sem dal na http://www.mkchlumec.cz/Dilna/FlyCamOne2.htm
Není to ale díky počasí moc zajímavé , ale myslím si , že dostačující.
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Mirek12 »

tedak kameru testuji na samokřídle které je moc rychlé ale asi tak 70 fotek jsem nad barákem udělal a potom cc 20 vymzal a některé jsou ostré pěkně, budu ted předělávat na větroně abych mohl vejš a pomaleji 8)
leguan
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od leguan »

Jo tak teď už do toho jdu!!! :lol: :lol: :lol:
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
tester1
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od tester1 »

Už někdo zkoušel dělat upgrade firmware ? Mělo by to vyřešit problém synchronizace obrazu a zvuku aj.(http://www.flycamone2.com/)
Yanek

#26 Příspěvek od Yanek »

tester1 píše:Už někdo zkoušel dělat upgrade firmware ? Mělo by to vyřešit problém synchronizace obrazu a zvuku aj.(http://www.flycamone2.com/)

Jo, je to tak jednoduché, že jsem si musel pozvat našeho ajťáka aby napravil co jsem opakovaným stahováním, rozbalováním způsobil.

Jedna zajímavost, před upgrade stačilo ke spuštění jen krátké spojení pinu 1 a 3, po upgrade kamera běží jen při trvalém spojení 1a3:)
tester1
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od tester1 »

Přesně to jsem si myslel. Na tom webu je to dost zmateně popsané. Já tedy kameru (zatím) nemám, ale pořizuju si jí. Co jsem tam vyčetl, tak jsou asi 2 různé verze (A,B) a nějak jsem nerozeznal, jaký je vlastně aktuální firmware-2.1 nebo 2.5 ? Jaký jsi použil ?
Yanek

#28 Příspěvek od Yanek »

jak jsem psal, když jsem to asi 100x stahnul a střídavě se to instalovalo, odinstalovalo a antivirák pořád řval pozor reklamní software!!! tak jsem toho nechal a zavolal toho znalce. měl to asi za 10 minut ale nadšenej taky nebyl. Tak ani nevím, snad ten nejnovější a nakonec jsem rád, že to vůbec funguje :lol:
tester1
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od tester1 »

Yanek píše:jak jsem psal, když jsem to asi 100x stahnul a střídavě se to instalovalo, odinstalovalo a antivirák pořád řval pozor reklamní software!!! tak jsem toho nechal a zavolal toho znalce. měl to asi za 10 minut ale nadšenej taky nebyl. Tak ani nevím, snad ten nejnovější a nakonec jsem rád, že to vůbec funguje :lol:

Hmmm. Asi se na to vyprdnu :D
rohe
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od rohe »

tester1 píše:Přesně to jsem si myslel. Na tom webu je to dost zmateně popsané. Já tedy kameru (zatím) nemám, ale pořizuju si jí. Co jsem tam vyčetl, tak jsou asi 2 různé verze (A,B) a nějak jsem nerozeznal, jaký je vlastně aktuální firmware-2.1 nebo 2.5 ? Jaký jsi použil ?

Ty A a B jsou podle nápisu na objektivu, já jsem si jí dneska koupil a pravděpodobně mám tu verzi B. A upgrade jsem stáhnul, ale neumím ani slovo EN a tak to zatím ani nebudu zkoušet upgradovat. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“