FlyCamOne 2
Yanek píše:ono dávat na web záznam v plné kvalitě asi nelze, 2minuty mají skoro 100MB, proto se to zmenšuje samozřejmě na úkor kvality. A není účelem tě o něčem přesvědčovat. Ptáš se, odpovídám.
Já vím, že jsem šťoural, ale co třeba kratší záznam....
- Lada B
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle potvoru jsem povozil v Cargu a.... jak se tu píše, nemá ráda vůbec zimu, video ujde, ale fotky dělá pěkný. Digi foťák to není,ale jdou. To, že odjede obraz od zvuku, jsem taky měl, stačilo ji dát dál od reglu a je klid. 8-10 cm stačí bohatě. Při -3 st. jsem ji sundal z compu a šoupnul do futrálu z mirelonu. Čouhá jenom objektiv a v pohodě cca 10 min videa a asi 7 min. lítání nad barákem s asi 150 nasnímanejma fotkama. Dvě třetiny fotek jsem okamžitě smazal.Větší klidný éro je výhodou. Čím pomalejší a plynulejší let, tím je to lepší.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
Několik fotek sem dal na http://www.mkchlumec.cz/Dilna/FlyCamOne2.htm
Není to ale díky počasí moc zajímavé , ale myslím si , že dostačující.
Není to ale díky počasí moc zajímavé , ale myslím si , že dostačující.
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Už někdo zkoušel dělat upgrade firmware ? Mělo by to vyřešit problém synchronizace obrazu a zvuku aj.(http://www.flycamone2.com/)
tester1 píše:Už někdo zkoušel dělat upgrade firmware ? Mělo by to vyřešit problém synchronizace obrazu a zvuku aj.(http://www.flycamone2.com/)
Jo, je to tak jednoduché, že jsem si musel pozvat našeho ajťáka aby napravil co jsem opakovaným stahováním, rozbalováním způsobil.
Jedna zajímavost, před upgrade stačilo ke spuštění jen krátké spojení pinu 1 a 3, po upgrade kamera běží jen při trvalém spojení 1a3:)
jak jsem psal, když jsem to asi 100x stahnul a střídavě se to instalovalo, odinstalovalo a antivirák pořád řval pozor reklamní software!!! tak jsem toho nechal a zavolal toho znalce. měl to asi za 10 minut ale nadšenej taky nebyl. Tak ani nevím, snad ten nejnovější a nakonec jsem rád, že to vůbec funguje 
Yanek píše:jak jsem psal, když jsem to asi 100x stahnul a střídavě se to instalovalo, odinstalovalo a antivirák pořád řval pozor reklamní software!!! tak jsem toho nechal a zavolal toho znalce. měl to asi za 10 minut ale nadšenej taky nebyl. Tak ani nevím, snad ten nejnovější a nakonec jsem rád, že to vůbec funguje
Hmmm. Asi se na to vyprdnu
tester1 píše:Přesně to jsem si myslel. Na tom webu je to dost zmateně popsané. Já tedy kameru (zatím) nemám, ale pořizuju si jí. Co jsem tam vyčetl, tak jsou asi 2 různé verze (A,B) a nějak jsem nerozeznal, jaký je vlastně aktuální firmware-2.1 nebo 2.5 ? Jaký jsi použil ?
Ty A a B jsou podle nápisu na objektivu, já jsem si jí dneska koupil a pravděpodobně mám tu verzi B. A upgrade jsem stáhnul, ale neumím ani slovo EN a tak to zatím ani nebudu zkoušet upgradovat.