Zba píše:Tak predpokladam ze odber budu drzet kolem 50 amper, takze 1kw zatim nehrozi. Tak uz fakt nevim, co vybrat. Jelikoz motor nebudu moc zatezovat, tak mi tech 10 dolaru navic do 3648 prijde zbytecnost.Ale pokud bude 3648 na 3S oproti 3548 o tolik vykonejsi, tak asi nebude jina moznost.S tema kv jsem to spatne pochopil.Mam tedy vybrat verzi s nizsimi kv, i kdyz puvodne budu litat na 3S?
Ten 3648-850 nebude na 3S asi nijak výkonější jak ten 3548-1100. Když na tom budou výkonem stejně, tak už je jenom ten 3648 lepší v tom, že ti ten výkon poskytne na nižších otáčkách a tedy s vyšším točivým momentem = větší vrtule s větším poměrným stoupáním a tudíž vrtule s vyšší účinností a tedy celý pohon bude pracovat s vyšší účinností. Další výhoda toho 3648-850 příde v době, kdy se rozhodneš přejít na 4S. S jeho KV při napájení 4S nebudeš mít problém s plastovejma vrtulema. Tady prostě vrtule 12" drží a ještě se netrhají. Tuhle kombinaci tu asi používá už vícero lidí a žádnej problém s příkonem 1kW. Když to uděláš třeba s NTM 3548-900, tak už problém mít budeš. S tim D3548 asi taky. A že ta červeno-černá (modrá) řada se fakt povedla ti můžu deklarovat i já tím, že do 137g 3639 (4S) pouštim víc jak 1kW příkonu a do 3648 1,75kW (6S). Pokud bys tohle pokoušel se zlaťákem, tak mi věř že narazíš.
Když tu TomasC nakousnul LEOMOTION, tak ty motory TGY "R&B" by šlo nazvat TGYMOTION!