Výměna celé elektroniky v RTF setu el. větroně

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Výměna celé elektroniky v RTF setu el. větroně

#16 Příspěvek od Drondys »

Gondo píše:...nakonec jsem se rozhodl že půjde pryč úplně všechno. Motor tam dám střídavý.

Otázkou je zda jsi s tím rozhodnutím kompletně výměnit jen osazení udělal dobře tj. zda zpracování a letové vlastnoti toho samotného modelu nebudou prahbídné. Vysílačka nejspíš bude také pochybná a mohla by způsobovat výpadky řízení tj. doporučoval bych pořídit si k tomu modelu jinou i s jiným přijímačem a když už tak raději 2,4 GHz. Možná bylo lepší to rovnou poslat do popelnice komplet a pořídit si raději komplet něco jiného. Přeju hodně štěstí ať se ti to podaří zprovoznit a zalétat.
jonyx27
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jonyx27 »

Podobny model som videl v Rakusku u Conrada v 2006 roku za cenu 84 eur.
Skoda do toho investovat .Verim tomu ze to nema dodrzane ani zakladne parametre a o profile kridla ani nehovorim . Kup si poriadny model . Do 3000 kc ho mas komplet a bude aspom trocha normalne lietat .Trebars Omega 1200 .
Alebo daco priplat a kup si normalnu zakladnu rc supravu Optic 5 +Funcub a budes mat potesenie z lietania .Na prvom modely dost zalezi lebo bud ta odradi alebo nauci .
Ak viem poradim. Roky praxe v modelarcine ma naucili vela ,no ucim sa stale .
rety

#18 Příspěvek od rety »

Jsem jen hloupej začátečník, ale všiml jsem si že to má jen 2 serva. Předpoklad je směrovka a výškovka. Takže bez křidélek? S tak malou plochou na směrovce se dá létat? Mám Betu a tam zatáčím převážně díky křidélkám. Nebude to problém?
Létat tak půjde, přece jen tak začínali první letadla, ale v dnešní době mi to nepřijde nejvhodnější.
T9x Open9x, Beta 1400 v3, F4F Wildcat PZ, X525 + Crius MultiWii SE, A10 50mm EDF
Himoto Zenit MT
DavidB
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od DavidB »

...já vlastním a prošlo mi už několik modelů rukama od firmy Lanyu. Jasně že to není Multiplex nebo Parkzone, ale všechny lítají velmi obstojně a kvalita zpracování je na vyšší úrovní z čínských výrobců. Jejich modely nabízí i
HK pod svým jménem. Uvedená firma dodává na trh několik verzí. Od té nejlevnější,která je tu diskutována. Až po RTF sady osazené komponenty které známe z HK (HXT900, Turnigy, Hobbyking). Ten drak podle mě stojí za to, osadit ho něčím lepším.
Gondo

#20 Příspěvek od Gondo »

DavidB píše:...já vlastním a prošlo mi už několik modelů rukama od firmy Lanyu. Jasně že to není Multiplex nebo Parkzone, ale všechny lítají velmi obstojně a kvalita zpracování je na vyšší úrovní z čínských výrobců. Jejich modely nabízí i
HK pod svým jménem. Uvedená firma dodává na trh několik verzí. Od té nejlevnější,která je tu diskutována. Až po RTF sady osazené komponenty které známe z HK (HXT900, Turnigy, Hobbyking). Ten drak podle mě stojí za to, osadit ho něčím lepším.

Ach, díky! Konečně někdo kdo to celé nezatracuje. Už jsem byl na cestě k popelnici, když jsem zahlédl tvůj příspěvek a éro dostalo ještě šanci. :)

Ale vážně, díky za podporu. Tohle vlákno můžeme uzavřít, považuji věc za vyřešenou. Díky všem vašim radám a také díky dlouhému tel. hovoru s kolegou 2952 jsem dospěl k rozhodnutí, že koupím vysílač 2,4 GHz a Betu 1400, na ní se naučím lítat a ve volných chvílích budu opravovat ten vrak. Už je to celé odstrojené, veškerá elektronika a motor je pryč. Osadím to levnými komponenty z Hobbykingu a alespoň zkusím, jak to letí.

Díky moc všem za odpovědi a podporu.
Gondo
Spektrum DX6i
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“