FMS,SmartPropoPlus
FMS,SmartPropoPlus
snazim sa spojit moju vysielacku FX-18 s PC.robim to cez zvukovu kartu a cez program SmartPropoPlus ale nejde mi pravy knipel ,teda plyn a kridelka.lavy knipel mi ide.preco??? ziak/student kabel ma stereo konektor ci mono??
Ahoj,
zkus jestli se ti správně objeví kanály na PPM-Audio "teploměru".
Pokud ano, hledej chybu ve FMS.
zkus jestli se ti správně objeví kanály na PPM-Audio "teploměru".
Pokud ano, hledej chybu ve FMS.
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Nevyznám se moc ve vysílačích, ale můžeš to přepnout na PPM? Pokud ano, nastav v SppConsole.exe Modulation - Type - PPM(generic) a Shift Polarity na Auto-detect. A pokud musíš mít PCM, najdi si v tom seznamu odpovídající typ.
A pokud máš univerzální verzi SmartPropo (ne tu pro FMS), zkontroluj přiřazení funkcí kanálům.
A pokud máš univerzální verzi SmartPropo (ne tu pro FMS), zkontroluj přiřazení funkcí kanálům.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Ja som to pouzival s mojou FC16 a nebol problem,ale s novsimi smartpropo plus atd mi to nefungovalo dobre. Skus si to zbastlit podla stranky :http://rc.xf.cz/simulatory.html
Samozrejme na stereokonektore prepoj lavy aj pravy kanal. Nadstav port: mic. Volume a zaskrtni automatic start input.
V zalozke TX navol PCM1024(Futaba).
Potom ti to musia v smartpropo slapat vsetky styri kanaly.
Uz len staci nadstavit FMS, priradit kanaly a lietas .
Letu Zdar
Samozrejme na stereokonektore prepoj lavy aj pravy kanal. Nadstav port: mic. Volume a zaskrtni automatic start input.
V zalozke TX navol PCM1024(Futaba).
Potom ti to musia v smartpropo slapat vsetky styri kanaly.
Uz len staci nadstavit FMS, priradit kanaly a lietas .
Letu Zdar