Katana MX - Precision Aerobatics
Re: Katana MX - Precision Aerobatics
Já to udělal a stejně se mi na Banditovi vytrhla
Ale uznávám, že jsem použil divnej epoxid 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
jáá taky ne ale mám je zajištěné pomocí syrové gumy a pohoda 
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Tak jsem se tesil, ze katanu ukazu sirsimu obecenstvu na dni letiste Letnany.. prvni let jeste pred zacatkem akce mi po par sekundach od startu odeslo servo na smerovce.. normalne se z ni kourilo, jak kdyby bafnul regl.. dokonce to propalilo dirku ve folii na druhe strane trupu.. nechapu. Zrejme nejaky zkrat na dratkach pri v stupu do serva, mel jsem to tam asi moc napevno natazene dopredu, ze se to nejak vybrousilo nebo tak neco..
Kazdopadne to dopadlo jeste dobre.. jen mensi naraz do kridla, takze vylomeny spodni "winglet" a u trupu v te prodlouzene casti kridla smerem dozadu je folie trochu zdrcla.. nevim proc, zadnou zlomeninu ani prasklinu po prozkoumani neeviduju, tak snad to po prezehleni bude ok..
Kazdopadne to dopadlo jeste dobre.. jen mensi naraz do kridla, takze vylomeny spodni "winglet" a u trupu v te prodlouzene casti kridla smerem dozadu je folie trochu zdrcla.. nevim proc, zadnou zlomeninu ani prasklinu po prozkoumani neeviduju, tak snad to po prezehleni bude ok..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
LukeKluke píše:Tak jsem se tesil, ze katanu ukazu sirsimu obecenstvu na dni letiste Letnany.. prvni let jeste pred zacatkem akce mi po par sekundach od startu odeslo servo na smerovce.. normalne se z ni kourilo, jak kdyby bafnul regl.. dokonce to propalilo dirku ve folii na druhe strane trupu.. nechapu. Zrejme nejaky zkrat na dratkach pri v stupu do serva, mel jsem to tam asi moc napevno natazene dopredu, ze se to nejak vybrousilo nebo tak neco..
Ake servo?
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Doporuceny Hitec..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
Nemohu se rozhodnout mezi Katana MX a Extra MX, přijde mi že Extra létá pomaleji a Katana je trochu ostřejší. Máte nějaké zkušenosti s porovnáním těchto letadel?
Letovou rychlostí jsou prakticky shodné. Ale extra je trošku ostřejší a víc laděná do 3D, Katana je víc freestyle letadlo - kombinace přesné a 3D obratů. To ale neznamená, že s Extrou nejde lítat přesně.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Letovou rychlostí jsou prakticky shodné. Ale extra je trošku ostřejší a víc laděná do 3D, Katana je víc freestyle letadlo - kombinace přesné a 3D obratů. To ale neznamená, že s Extrou nejde lítat přesně.
Takže bys raději volil znovu Katanu ?
Ano. Na 3D mám Bandita
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HusuB4rIHXc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HusuB4rIHXc[/youtube]
Nevíte někdo co se děje s PAModels? Všechny menší modely jsou nedostupné a když jsem už dvakrát psal na e-mail tak nikdo stále nereaguje. Chtěl bych si od nich koupit Extru 260 ale asi nekoupím když to tak vidím.
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych že se ti ozvou...teď je Jakub trochu více zaneprázndňěn mám dojem že byl i pryč delší dobu tak asi proto. Skaldově netuším jak na tom je.
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
-
martinflight
Ako ste umiestnili regulátor? Treba vyrezať dieru do zmršťovačky na chladiči pre lepšie chladenie? Ďakujem 
S teplotou jsem problémy neměl, a regulátor jsem neupravoval. Byl umístěn na boku motorového domku.
Ja ho mam uvnitr domku na spodni strane prichyceny takovym tim umelohmotnym upinakem + suchac.. zadne otvory jsem tez nedelal..
-
martinflight
HonzaS píše:TomasRC natočil v Jiřicích jeden můj let s KMX (a pak k němu dal docela dobrou hudbu):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=REdO68bm0Xg[/youtube]
Odkaz na reportáž z Jiřic: http://www.tomasrc.cz/2013/07/jiricka-show-2013.html
Ako sa volá ten prvok medzi 1:21-1:26 ? Ďakujem