Ako sa napája primac bez regulatora

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako sa napája primac bez regulatora

#16 Příspěvek od jyrry »

thesmeo píše:... Na YT som videl že to mal aj na tuškové baterky. Hlavné aby to bolo čo najľahšie. ....

Tak se na tom YT podívej, jak velké a kde ty tužkovky mají, mohlo by se totiž klidně stát, že když dáš to nejlehčí úplně dopředu, pořád to bude málo a budeš stejně dovažovat. Pak by bylo jednodušší dát tam jen přiměřeně velké/těžké NiXX přijímačovky a hotovo.
Mám z dřívějška 2 přijímačové paky http://shop.omnitron.cz/akumulatory-a-b ... aa-59.html a jsou nesmrtelné... což se o NiMh a natož o LiPol říci nedá...
jyrry.webnode.cz
Screwball671

#17 Příspěvek od Screwball671 »

Správně, všichni jsou chytrý jak rádio, ale aby napsali, že Lipolka 2S 1300 mAh do 1,2m Foxe je jako jít s kanónem na vrabčáka. Na 3 serva a „primac“ stačí podstatně menší kapacita obzvláště pokud to má být co nejlehčí.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
JMalik

#18 Příspěvek od JMalik »

jyrry píše:]
nechte ho bejt, já třeba někdy říkám přijímači "eriks" (přeloženo do řeči psané: Rx) :-)

... a radši poraďte... ať mu nejde z výběru možností hlava kolem...

Když sem dá někdo text "z5", tak si to umím přeložit, ale úmyslně nebudu reagovat, mám ho na háku, protože pokud vyžaduje odpověď, má se plazit po zemi. = vychovávejte ho.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik

#19 Příspěvek od JMalik »

jyrry píše:Tak se na tom YT podívej, jak velké a kde ty tužkovky mají, mohlo by se totiž klidně stát, že když dáš to nejlehčí úplně dopředu, pořád to bude málo a budeš stejně dovažovat. Pak by bylo jednodušší dát tam jen přiměřeně velké/těžké NiXX přijímačovky a hotovo.

Nikdy jsi nic takového nepostavil, protože by z Tebe taková blbost nemohla vypadnout. To letadlo jde udělat drak za cca 40g.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jyrry »

Tak asi maji pravdu s tim koksem....
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx*

edit: Jinak blbost jsi napsal ty - jednak to staví z EPP, které má měrnou hmotnost kolem 110g/l a rád bych tě viděl, jak použiješ jen 0,35l toho materiálu na 1200mm éro. Pokud bys to nějakou nepravděpodobností zvládnul, bude to mít letové vlastnosti při tom rozpětí s tvými 40g zcela nepoužitelné; pokud to nevíš, Fox je akrobatický větroň a musí být trochu naložený, aby se tak choval. Prostě tvůj Fox 1200mm/40g bude pumprdentlich** :-)

* to jsem radši smazal, aby mně zas někdo z kolegů nepopotahoval
** hezký, ale na ho.no

jinak já jsem konstruoval a do výroby zavedl http://www.zoomport.eu/shop/Kits-and-Ac ... 00176.aspx - má to letovku 30g při 515mm rozpětí. Tak bych tě fakt chtěl vidět. Leda že bys zase pořádně nečetl zadání, jak je tvým libým zvykem ???
jyrry.webnode.cz
walter2

Re: Prosím o radu

#21 Příspěvek od walter2 »

JMalik píše:Tu baterku myslíš vážně do toho EPP Foxe 1,2m rozpětí?

Bral jsem to jako priklad 2S do rx. Typ letadla jsem neuvažoval,protože jsem se soustředil na princip. Byla to zavádějící rada. Omlouvám se za špatnou radu.
Naposledy upravil(a) walter2 dne čtv 31.10.2013 10:56, celkem upraveno 1 x.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od jyrry »

JMalik píše:... pokud vyžaduje odpověď, má se plazit po zemi. = vychovávejte ho.

Kdo jsi, co si o sobě myslíš, že určuješ co kdo má dělat? S tím si jdi někam odkud jsi přišel.
jyrry.webnode.cz
JMalik

#23 Příspěvek od JMalik »

jyrry píše:Tak asi maji pravdu s tim koksem....
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx*

edit: Jinak blbost jsi napsal ty - jednak to staví z EPP, které má měrnou hmotnost kolem 110g/l a rád bych tě viděl, jak použiješ jen 0,35l toho materiálu na 1200mm éro. Pokud bys to nějakou nepravděpodobností zvládnul, bude to mít letové vlastnosti při tom rozpětí s tvými 40g zcela nepoužitelné; pokud to nevíš, Fox je akrobatický větroň a musí být trochu naložený, aby se tak choval. Prostě tvůj Fox 1200mm/40g bude pumprdentlich** :-)

* to jsem radši smazal, aby mně zas někdo z kolegů nepopotahoval
** hezký, ale na ho.no

jinak já jsem konstruoval a do výroby zavedl http://www.zoomport.eu/shop/Kits-and-Ac ... 00176.aspx - má to letovku 30g při 515mm rozpětí. Tak bych tě fakt chtěl vidět. Leda že bys zase pořádně nečetl zadání, jak je tvým libým zvykem ???

Jenom si Tvůj příspěvek značkuju, abych nezapoměl zítra zvážit to EPP.
Jak se tady dočteš, tak břídilové jako já, to dokázali udělat orádiované za cca 80g (drak, serva, přijímač....baterky)
Borci (v F3k) za 50-60g letovka.
JMalik

#24 Příspěvek od JMalik »

jyrry píše:"JMalik":
... pokud vyžaduje odpověď, má se plazit po zemi. = vychovávejte ho.

Kdo jsi, co si o sobě myslíš, že určuješ co kdo má dělat? S tím si jdi někam odkud jsi přišel.

Jsem Jiří Malík.
Myslím si o sobě, že jsem natolik inteligentní, abych nepokládal dotazy s gramatickýma chybama a přišel jsem z Pardubic (tam jsem se narodil).
thesmeo
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od thesmeo »

Už poradili, lieta to :D
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“