stas píše:ahojte, mohol by mi niekto prosím poskytnúť český manuál k tejto vysielačke?
Či už elektronický, alebo aj papierový /prípadne požičať na skopírovanie/. Samozrejme za odmenu.
Alebo dá sa niekde stiahnúť??
To jsi koupil někde MC-20HOTT, bez manuálu? Povinností prodejce, je mít k věcem, přistrojům atd, manuál v jazyku země prodeje. Ale stejně tě ten manuál k té MC-20HOTT jak v češtině, němčině atd. nijak nepotěší, a to je celkem slabé slovo. Podle mě ho nemohl psát modelář, ani korekce asi žádný modelář nedělal. I na německých modelářských forech, se vyměňovali němečtí modeláři zkušenosti z nastavováním. Ten manuál je v některých pokynech naprosto zmatečný. Lepší je si najít video na trubce z nastavování té MC-20HOTT, kde se dá dost toho vykoukat. Sám jsem v první fázi podle návodu nedokázal spárovat přijímač s vysílačem, podle manuálu. Koukl jsem na trubku, a bylo to jasné hned atd. Nastavení učitel - žák, podle manuálu naprosto nejde. A přitom stačí popsat to nastavení dvěmi větami, a hned to funguje. Takže souprava super - manuál tragedie. Úplně nejlepší, je sehnat kolegu, který tento vysílač má, a dá ti školení v obsluze - aspoň základ.