Odlití formy z Lukoprénu N 1522

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
mihlit
Kontaktovat uživatele:

Re: Odlití formy z Lukoprénu N 1522

#31 Příspěvek od mihlit »

Tak pracovat se silikonem pro mě není problém. Silikonu mám doma spoustu, protože lepím akvária.
Spíš mi jde o to, jestli někdo zkoušel použít jako formu. Když na epoxid nanesu silikon, tak na něm drží fest. Jak to dopadne obráceně, když na silikon dám epoxid, to netuším. Mám právě obavy, abych to z toho dostal ven.
cassiopeus
Kontaktovat uživatele:

Kde se dá v Ostravě koupit Lukoprén na formy?

#32 Příspěvek od cassiopeus »

Dobrý den,

můžete mi poradit, Kde se dá v Ostravě koupit Lukoprén na formy?

Díky
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od mihlit »

Já jej koupil v klasické drogerii. Jedna taková středně velká drogerie Teta, kde v půlce prodejny mají kosmetiku a v druhé půlce barvy a chemii. Akorát to bylo v Brně, ne v Ostravě.
Zkusil bych se podívat sem
http://www.mapaobchodu.cz/pobocky/teta- ... o/ostrava/
a vybrat nějakou, co uvádí v popisu "barvy a laky".
Zefek

#35 Příspěvek od Zefek »

Chtěl bych se zeptat. Potřeboval bych vyrobit odlitek kousku plastové vaničky (v jednom místě je protáhlá směrem dolů), do které pak přijdou elektrické součástky. Nebyl by tady někdo ochotný (nejlépe z ostravy), kdo má zkušenost s odléváním? Originál pro odlití formy dodám a zadarmo to taky nechci. Zatím bych potřeboval tak 10 kusů. Jde o malou "vaničku" - cca 4x1x4cm (délka, šířka, výška).
tyci

#36 Příspěvek od tyci »

Zefek píše:Chtěl bych se zeptat. Potřeboval bych vyrobit odlitek kousku plastové vaničky (v jednom místě je protáhlá směrem dolů), do které pak přijdou elektrické součástky. Nebyl by tady někdo ochotný (nejlépe z ostravy), kdo má zkušenost s odléváním? Originál pro odlití formy dodám a zadarmo to taky nechci. Zatím bych potřeboval tak 10 kusů. Jde o malou "vaničku" - cca 4x1x4cm (délka, šířka, výška).

Není problém napiš SZ a domluvíme se ale jsou to jižní čechy ( existuje pošta že? ). Vyrobit se dá vše a vše máme :) .
ingwarr

#37 Příspěvek od ingwarr »

tu je video ako robí formy so silikonom fakt super :wink: http://www.youtube.com/watch?v=Cqv02nFSVP0
Futaba FC-16, Frsky Taranis +, Fun Cub, Easy star, Easy glider4, Filip600T, kopia Tourist elektro,
Odpovědět

Zpět na „Dílna“