|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pmduke
|
Napsal: úte 06.06.2023 10:13 |
|
Nováček serveru
|
 |
|
Ahoj, před rokem se mi z nostalgie podařilo pořídit model Potensky Bomber (první verze z deptronu, ne ta z EPP, koupena na Ebay od modelářského obchodu z Itálie) a rád bych si ji postavil jako návrat k funkční modelařině (měl jsem ho, bohužel šel z domu), ale není v ní kompletní návod. Nemáte ho někdo doma? Popřípadě fotky ze stavby? Bohužel už firma Potensky neexistuje.
Předem děkuji. Petr
|
|
Nahoru |
|
 |
|
|
 |
Bayeux
|
Napsal: úte 06.06.2023 22:04 |
|
Zkušený debatér
|
 |
 |
Registrován: 19.2.2017 Příspěvky: 337 Bydliště: Ruda nad Moravou
|
Jednoho Bombera mám na stole nového postaveného a před záletem (a asi k prodeji, kdyby někdo chtěl - dotyčný už jej nechce, že ho neulítá), druhou funglovku stavebnici mám ve sklepě. Jde o původní depron verzi. Návod Ti zítra pošlu, nech mi v soukromé zprávě e-mailovou adresu. Bayeux
_________________ EXminimaketář & El & CO2 maniac dezertující ke kořenům - KHMM.cz; Hitec FLASHman 4 až 8, HTS
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|