Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1435 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 96  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: čtv 16.08.2012 16:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
Jj diskusiu bude najlepšie premiestniť tam.

Každopádne mám na lowest/slowest všetko, vrátane nastavenia pre governor.

PS: To že o tom málo viem je pravda, preto sa pýtam. Preto s tým pole to bol len nápad, neviem nakoľko čo ovplyvňuje tieto veci. Takisto čo písal PSN neviem či môže byť pravda, ohľadom bateriek.

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: sob 18.08.2012 11:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 26.6.2012
Příspěvky: 91
Bydliště: Borohrádek
příspevek jsem smazal,protože jsem si splet téma :D :D

_________________
t-rex 700 dfc - hc3sx /blade mcpx-střídák/Dx-8 /sim-phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 24.08.2012 11:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2012
Příspěvky: 154
Bydliště: Hradec Králové
Zdravim vespolek,
Nemate nekdo nafoceno jak jste tahly kabely serv a celkove elektroniku aby to bylo pekne schovany?
Kdyz tak do sz nebo na rerych78@gmail.com.
Dik

_________________
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 24.08.2012 14:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
Tiež som nad tým troška dumal a niekto tu podobné aj dával. Ale načo na email? Rovno sem, nech aj iní vidia.

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 24.08.2012 15:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2012
Příspěvky: 154
Bydliště: Hradec Králové
janac.marek píše:
Tiež som nad tým troška dumal a niekto tu podobné aj dával. Ale načo na email? Rovno sem, nech aj iní vidia.

Nechtel jsem to tu zahlcovat :D
Stejne uz maj asi vsichni slozeno a zalitnuto.
Osobne je to zatim jedina vec co me vadi, vse nahuleny do kostky ve predu.

_________________
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: sob 25.08.2012 12:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
Aké otážky vám ukazuje na motore BL600MX 510KV (myslím otáčky motora, nie celého rotora s listami). Respektíve s akými lietate?
Myslím štandardne dodávaným pastorkom a gearom.

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pon 03.09.2012 16:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
Ináč moc nerozumiem prečo sa tu 3Gx toľko kritizuje.
Určite to nebude najlepšie bezpádlo, ale ako začiatočník som vôbec nepociťoval problém so stabilitou heli pri visení a lietaní osmičiek. Žiaden boj zvádzať netrebalo a miestami heli skoro držala na mieste, čo sa mi so 450tkou (pádlom) nedarí skoro vôbec.

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pon 03.09.2012 16:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
janac.marek píše:
ako začiatočník som vôbec nepociťoval problém so stabilitou heli pri visení a lietaní osmičiek
- no právě. Nic jsi po něm nechtěl, tak nedělalo chyby. Jakmile přidáš piruety, výkruty, flipy, tictoc, tak pochopíš.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pon 03.09.2012 16:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
Ale ono tu v diskusii bolo písané aj to, že je to boj udržať to visieť.

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pon 03.09.2012 16:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
janac.marek píše:
Ale ono tu v diskusii bolo písané aj to, že je to boj udržať to visieť.
- no nečetl jsem to. Ale žádný boj to není. Visí pěkně, dokonce i pěkně lítá. Já ho měl dlouho a kromě ustřelování ocasu jsem s tehdejšíma rukama byl s ním spokojený.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: ned 09.09.2012 11:13 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 2575
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
janac.marek píše:
Ale ono tu v diskusii bolo písané aj to, že je to boj udržať to visieť.


je to trosku jine, ale prece stejne. Zacinal jsem na shit gyru HK401, a porad sem resil proc to nelita tak jako kolegovi. Byl sem nestastnej protoze sem nevedel jestli se tak vrtulnik chova protoze ma spatne gyro, nebo protoze se tak proste chova a ja se musim naucit ho ridit. 3gx ma silene bugy a i zacatecnikovi bych doporucil neco overeneho. Beast, Vbar, HC3x

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pon 10.09.2012 0:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2010
Příspěvky: 553
Bydliště: Senec
error414 píše:
janac.marek píše:
Ale ono tu v diskusii bolo písané aj to, že je to boj udržať to visieť.


je to trosku jine, ale prece stejne. Zacinal jsem na shit gyru HK401, a porad sem resil proc to nelita tak jako kolegovi. Byl sem nestastnej protoze sem nevedel jestli se tak vrtulnik chova protoze ma spatne gyro, nebo protoze se tak proste chova a ja se musim naucit ho ridit. 3gx ma silene bugy a i zacatecnikovi bych doporucil neco overeneho. Beast, Vbar, HC3x


suhlasim, nemal som pocit ked som ho testoval, ze je to to prave. Pekne ma to laborovanie znechucovalo... Oproti Beast, ten visi skoro sam :-)

_________________
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 26.09.2012 17:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2008
Příspěvky: 197
Bydliště: Přerov
Dnes při letu jsme si všimnul,že se v mě určitých situacích rozklepala heli... takže šup na zem kontrola nikde nic volnýho...tak nahoru a najednou při invertu žádnej výkon a než jsem si uvědomi co se děje tak je heli na zemi..Na ruce to nebylo tak hledám a hledám a najednou koukam že jednosměrné ložisko je v pytli...prostě se protáčí mrcha - na to že byl teprve cca 30-40 start K...A :o(
A teď na to hledím a vypadá to že to půjde sakra blbě ven - nemáte osvědčenej způsob jak to ložisko dostat ven ..Dík

_________________
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 26.09.2012 18:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Ahoj,ja ho dal do sveraku komplet i s pouzdrem,a vhodnym prumerem vytlacit.Nerikam ze je to jedinej zpusob ale funguje :arrow:

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 26.09.2012 22:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2008
Příspěvky: 197
Bydliště: Přerov
avalanche8 píše:
Ahoj,ja ho dal do sveraku komplet i s pouzdrem,a vhodnym prumerem vytlacit.Nerikam ze je to jedinej zpusob ale funguje :arrow:

Objednám nový a zkusím jak to pujde....snad už to další ložisko vydrží více startů - páč těch rozbitých listů je škoda :o)

_________________
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1435 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 96  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz